סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

בסוף אני פותחת עכשיו D: שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום בנות :)

עונה :)

שיר השבוע? נאממ ,,... לאאדעת D= תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? > אני והיללה אחותי בנסיעה D= סרט\סדרה\תוכנית TV? ראיתי אתמול בערוץ 22 את הזה עם שלום אסייג איזה מצחייק D= . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא ולא . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום ראשון יומולדת, יום שני עיר הנוער , יום שלישי היה משהו לא זוכרת מה , רביעי , ווליום+חמישי . ושישי , אננננננננננני כאן נהננת לי ואוכלת פיצה D= משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? להתחילל את הלימודים הכל חדש דנדש D= משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? להתחיל ללמוד בלימודים שיעורים וכאילו :S מה קניתם השבוע? אממ ,מלא דברים לווליום 3 ארטיקים של פרילי , מים נודלס D=. נסטי D: כרטיסים לרכבת , כרטיסים לאוטובוס . אדם השבוע? דילל , וחן D= נהננתי :] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? יש מללא ואינני זוכרת כרגע , שאזכר אכתוב :)

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif עונה

שיר השבוע? השירים של שלומי בראל תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה כוכב נולד ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ---- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אממ לא עברתי D: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לא מחכה לכלום משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר מה קניתם השבוע? אוכל דברים לבצפר אדם השבוע? אחי :- ( ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום

../images/Emo28.gifעונה [:

שיר השבוע? להיות לבד-חן אהרוני תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?אין סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אמנמ,מפגש עם המחנכת,הייתי בים ומפגש עם הכיתה. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?שיתחילו הלימודים.אני לא מאמינה שאני באמת כותבת את זה
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?וואלה שומדבר [= מה קניתם השבוע?אהה....הרבה. אדם השבוע?אח שלי הקטנטן ומלא חברות שלי [: ציטוט\סקופ\משפט השבוע?יאוו שחכתי היה מלא D:

lililulu

New member
היי [:

שיר השבוע? ZOO, לילה לבן, יונה לבנה - התקווה 6 תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? לא בא לי. סרט\סדרה\תוכנית TV? סרטים: מותק הילד השתגע 1+2, שחקי אותה מותק סדרות: אולי הפעם, משחק החיים, דוקוסלב ספר\עיתון\כתבה כלשהי? על שלישיית הגמר במעריב לנוער חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ראשון-שני-שלישי לא זוכרת מה היה, רביעי בצהריים אחותי ובערב הגמר באליקים דמאט אני כל כך מצטערת שלא קניתי חולצה של בועזD; ויום חמישי טנדוקהD= משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? לראות בבצפר אנשים שלא ראיתי מלא זמן משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ללמוד
בעיקר מתמטיקה ססעעממקק מה זה הכיתה הזאת?! מה קניתם השבוע? בדיוק חזרתי מהקריון, קניתי את הדיסק של התקווה 6 [; אה וקרפ מה זה מתוקD: ובטח עוד דברים אבל אני לא זוכרת
אדם השבוע? מישהו אחדD; ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אין לי כוח להיזכר אני עייפה טילים

חן XD

New member
../images/Emo99.gifעונהה../images/Emo99.gif

שיר השבוע? מלאא אבל הכי יפה זה מקום בלילה של מורן גמליאל תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אני ועמיייייירםD; סרט\סדרה\תוכנית TV? אממ תשוקת הנצים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? מממ כתבה על בועז חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ווווליווםם כנרתת משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כלום משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לימודים:[ מה קניתם השבוע? הרבה אואווו אדם השבוע? נופר דילב ואור חעחעחע ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אין לך אין לך מקוםםםם" יש ליי מקוםםם
היה חלום לאור היוםם שבת שלום חולי מין

../images/Emo217.gifעונה + חתימה חדשה :)

שיר השבוע? סינרגיה
קול גלגל- מעודה המלך. מגדלור- חן אהרוני. מלאך שלי- דניאל בן חיים. תמונת השבוע? > סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד. תשוקת הנצים. האלופה. סרט: הדייט שתקע אותי [יוו אחד היפים ]
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1. חוויה שעברתם השבוע? עיר הנוער. כוכב נולד הגמר - ווליום כנרת. מפגש ליום הולדת של נופר. ניהול הפורום :] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? היום הולדת שלי? D: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר אלה מה? \: מה קניתם השבוע? מלפפון להכניס לשירה לכוס D= אדם השבוע? אביחי 3> חן נופר אור [איזה חמוד הוא חן זכית חחחחח] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אין לך , אין לך מקוווום"

חן XD

New member
קודם כל תתחדשי על החתימה ועכשיו כנסי פוטי ( :

במה זכיתי בדיווק ? D: חחחחחח הוא חמוד זה הכל :) יש לי עוד משפט דילב:"את אהבת חיי את" אור:לא היא אהבת חיי" דילב: "אתה טועה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו נזכרתי בזה. אני אוהבת אותך ואת אביחי הנחמדי עד מאוד

../images/Emo217.gifחחח כן אמרתי לו "אני לא מוכנה להתחלק בה"

אני אוהבת אותך. וחסר לך שאת שוב אומרת את זה : חחחחחח הוא חמוד זה הכל :) כי את תחטפי. תאמיני לי אם לא היית איתו הייתי חוטפת אותו ! מה זה ? תראי איך הוא ניראה. אל תעשי שטויות אה?

חן XD

New member
איךך הוא נראה D:

סתם עזבי.. אני משקרת לעצמי. חחחחחחחח פוטי אני אוהבת אותך ואפחדדד לא ישנה את זה :]

יאווו דילב כפרעליךך איזה יפה ..

אני מה זה מיתגעגעת אליך חח וגם התמונה ששמת בהיתפקדות חודשית חח כפרעליך סופסוף המחשב שלי עובד!

MaStuLa76

New member
"..כן הזמן הזה אבוד,אבל לא בשבילי ((:).."

שיר השבוע? אין מקום אחר - משינה . כל השירים בחתונה להלהלה [: תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?אני ונירית (:) סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה,לחיי האהבה,שניים-אנייה בוקשטיין ומיכל טמקלר[?]-עברי לידר ושלמה ארצי . המופע של שלום אסייג שהיה צעיר וחטוב [ממש XD] . ספר\עיתון\כתבה כלשהי?יוני בלוך-מידע 8 XDD לבנתיים לא קראתי כ"כ עיתונים אז לא נתקלתי בכתבה מעניינת [: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?ח~ת~ו~נ~ה [: מישהו יכול לדבר ?! ששניר החתיך הרים אותי זה הכי היה חוויה [= עם חן בעיר היה כ"כ כייף :) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?האמ לקנות ציוד לביצפר DD; היום שישבת = שבת חתן :) איזה צחוקים יהיו [= משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?לימווווודים . S; מה קניתם השבוע?חגורה להרביץ לדילב D; אדם השבוע?חן
, עדידס, עוד חן אחת
, שניר
, רגב D;;;; (הייתי חייבת הוא באמת עשה לי את השבוע) , אלון , סמדר [: דנייייתי [: ספיר
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"אין לי זין לזה " "יא .. מסכן.. " -- "אני הולכת לישון" "מי זה ישון?" -- אני יורדת למכולת" "הוא חתיך ?" -- "כאילו שיואו כאילו דההה כאילווווווו" -- "כשהוא אומר מתחילים,הקרחת שלו רוקדת במעגלים" -- דנית לאדם יוסף:"אדם אתה יודע יש ילדה מקרית שמונה קוראים לה שירה קבסה והיא אוהבת אותך היא עשתה קעקוע של השם שלך ביד " אדם:"איזה חמודה , למה היא לא באה למוצקין?" עינב:"היה לה חינה של אח שלה " דנית:"היא רוצה שתבואו שתופיעו בצפון !" ^^ פאדיחת השנה !!!!!
-- "הא כפרה הא נשמה הא אחי ? הכל טוב אחי? הא אחי ? הא אחי? הא אחי? הא כפרה?" -- דנית לאח שלה : נמממ..‏ (‏PM‎ ‏04:12)‏ : דנית עכשיו אני פנוי - דניתוש _ XD -‏ (‏PM‎ ‏04:12)‏ : אז בוא נתנשק [: נמממ..‏ (‏PM‎ ‏04:12)‏ : שתקי כבר נו -- צביקה ארוך‏ (‏PM‎ ‏03:47)‏ : מה קורה אחי הכל טוב הא אחי כן אחי הכל טוב אחי הא אחי OoOo-saoli-oOoO‎ (‏PM‎ ‏03:50)‏ : אה כפרה אה נשמה אה אחי כן אחי הכל טוב אחי אה האחי אה אחי צביקה ארוך‏ (‏PM‎ ‏03:51)‏ : הא אחי הכל טוב אחי כן הכל טוב הא אחי ממצב אחי הכל טוב אחי הא אחי צביקה ארוך‏ (‏PM‎ ‏03:52)‏ : מה עושה הא אחי הכל טוב אחי ? -- ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:16)‏ : וואי איזה צחוקים........ ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:17)‏ : הרג אותי.. ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:17)‏ : כשמשעמם לי אני מדברת איתו חחחח Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏06:18)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏06:18)‏ : הוא לפעמים חופר D; ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:18)‏ : למה..הוא לא חופר.. ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:18)‏ : הוא נחמד.. Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏06:19)‏ : חח חכי רק התחלת להכיר אותו D; Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏06:19)‏ : הוא חמוד והכל אבל לפעמים הוא חפרן D; ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:19)‏ : חחחחח רעה Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏06:19)‏ : הוא בא שואל אותי "תגידי שירה את חושבת שבנות צריכות את זה יותר מבנים ? " אני כזה "לא " הוא כזה "מה אבל הן לא ירצו את זה כמו בנים?" אני כזה "דובי אל תחפור" ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:20)‏ : צריכות מה? Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏06:21)‏ : אמא ספיר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח
את חייה בעולם הזה ?
ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:21)‏ : כןן אבל לא הבנתי!!!! Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏06:21)‏ : מה לא הבנת?!?! Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏06:21)‏ : מה בנים ובנות כבר צריכים ?! ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:21)‏ : לא הבנתי מה הן צריכות!!!!! ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:22)‏ : מה כבר אפשר להיות צריך בזה!? Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏06:22)‏ : ספיר עזבי חחחחחחחחחחחחחחחחח ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:23)‏ : מההההההההההה????? Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏06:24)‏ : מה מה ? ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:24)‏ : לא הבנננננתי!!!!!!!!! Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏06:24)‏ : נכון בנים אוהבים לשכב והלזדיין הרבה ?! בגלל שהם חרמנים וצריכים את זה ?! אז הוא שואל אותו דבר על הבנות ! ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:24)‏ : אז תגידייייייייייייי!!!!!!!!!!!! ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:25)‏ : מאיפהה אני אמורה להביןן?! Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏06:25)‏ : מה תגידי מה את ילדה בת 7 ?! ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:25)‏ : לא אבל אני בת 15............ ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:25)‏ : ואני קטנננננהה..
Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏06:25)‏ : מה קשור ?!?! Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏06:25)‏ : ילדות בנות 12 יודעות את זה D= Shira_Kabesa :)‎ (‏PM‎ ‏06:25)‏ : אוי ספיר את תמימה מדיי ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:25)‏ : חחחחח ספיר בטיטו חיי‏ (‏PM‎ ‏06:26)‏ : אני לא תמימה!! -- - דניתוש _ XD -‏ (‏PM‎ ‏07:03)‏ : שניה מישו בא עפתי לפתוח חח אלולי אהובתי [:‏ (‏PM‎ ‏07:03)‏ : חח : O אלולי אהובתי [:‏ (‏PM‎ ‏07:03)‏ : מה קרה הוא רק בא ישר את פותחת ? -- - רותם :) - אני אוהבת את ג'וני אומר/ת: טוב שכך D: הי שירק בוא תמצוץ לי [= שירה oO אומר/ת: אוקיי פתח את הבאסטה [= - רותם :) - אני אוהבת את ג'וני אומר/ת: אני מתביישD: בוא נעשה סקס יבש:) שירה oO אומר/ת: לא רוצה הנני רוצה סקס רטוב! [= --- - דניתוש _ XD -‏ (‏PM‎ ‏04:36)‏ : כנס אליה..תרתי משמע [: אסף‏ (‏PM‎ ‏04:36)‏ : מה שמה הא כפררה א נשמה - דניתוש _ XD -‏ (‏PM‎ ‏04:37)‏ : שירה הזונה קבסה -- E I N A V - אני אוהבת את מורן [: אומר/ת: וואי הראש מתפרק לי . שירה oO אומר/ת: צריכה בורג? בעצם את צריכה 10 ברגים
יש עוד מלא אבל כאן נפסיק [=

MaStuLa76

New member
משפטים מהחתונה XDD~נו עכשיו נזכרתי בכמה~

מתן המלצר בא ומציג בפניי את התפריט , "מוח של *** לא זוכרת" "צלעות בלה בלה" "כבש בלה בלה " אני : "מוח ? יענו אם אני יאכל אותו אני אהיה חכמה ?
" מתן : "אחרי שאמרת את זה אני לא חושב..."
-- נירית:"שיררהה בואי בואי נרקוד " אני:"לא כפרההה שלי את לא ברמה שלי "
די נו הייתי שיכורה אני לא רעה XDDD -- יעל:"אני איתךךךך רוצה לחיות לקום בבוקר ולשתות קפה בשנייםםם ובלילותתת בחלומות בלה בלה בלה" אני:"החלטתי שבסוף אני לא לסבית אל תעלבי" -- אלון:"אני הכי יפָה פה!" אני:"מה את אומרת אחותי"
[וזה בן.. קצת הומו..אבל] זהו אין לי כוח אני הולכת לאכול XD

../images/Emo210.gif מסכמת ;]

שיר השבוע? אין לי מקום - דנה עדינ ומטרופולין למה - מאיה אברהם רק איתך - משה פרץ מהפך - רגב הוד ועוד המון D: תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> תמונה ממש יפה ^^ סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד 5 - הגמר אחד נגד 100 תשוקת הנצים קוראים לזה אהבה . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? כלום . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? קניתי דברים לבית ספר DD = אעלק חוויה D: ומליון שיחות עם נופר D: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יומולדת לאחותי :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בית ספר : | מה קניתם השבוע? טוסט נקניק , תיק לבית ספר + קלמר ועוד דברים לבית ספר .. אדם השבוע? נופר , מריה , הדר.
מיכל שהתגעגעתי אליה 3 > ופורום 1417 3 > ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אוראל? נכון שחן אהרוני פשוט סקסי בוי ?! " "סקסי בוי שליי מחרמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן :D " חחחחחחחחחחחחחח הדר , הדר DD = עזבו D = .

למעלה