סיכום שבועי

../images/Emo210.gif ../images/Emo99.gif + מיכלי ? ../images/Emo9.gif

את יודעת שהשבת הזאתי - שמרתי אותה ?! שמרתי שבת חייחי , פעם ראשונה
, !

../images/Emo108.gifעונהה:]

שיר השבוע? dame corazon-danna paola תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?-->>> סרט\סדרה\תוכנית TV?החיים היפים של זאק וקודי,פבלו ואנדראה,רק אתה,היי סקול מיוזיקל ספר\עיתון\כתבה כלשהי?--- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?אתמולל... משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום ראשון:) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?-- מה קניתם השבוע?נעליים, וחולצות לבית ספר. אדם השבוע?אוראל,הדר,דודה שלי,ספיר(חברה שלי)וכולכן!3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע?---

בוהוX_X../images/Emo105.gif

שיר השבוע? אריק ברמן-ג'וני.הבני זונות שמו את זה בחתונה;; אני ככ מתגעגעת. רגעים-מתים משעמום-גפןאביב.D:: יוני בלוך-סיבה לעזוב. יש עוד ככ הרבה,אבל אין כוח לפרטX_X תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? כמובן שיצאתי מוזרT_T אבל מה אכפת לי אני עם זלמןן:]]]]]] סרט\סדרה\תוכנית TV? הגמר של כוכב נולד><" ספר\עיתון\כתבה כלשהי? נוט-______- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נתניה אצל בולי:] היה כיף.חתונה של אתמולD; דמאט כמה חתיכים. שקודה הייתה פה
לא זוכרת מה עוד היה.אבל היה שבוע כיפי ככ. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מימדיון עם נעמון היפהשלי~
~ יום ראשון לראות שוב את כל העולם:]]] אה ולאנוס את אלירן
אולי דיזינגוף אם יהיה זמן. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלוםP: מה קניתם השבוע? עיפרון שחור,2 גופיות מנתניה:]]], כרטיסייה לאוטובוס,מתנה ללין ובר[= אדם השבוע? שקודלל וזלמן היפות:]]] יהרדניי,דורקק אהובתיי.אבירם.:]] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? סליחה גברתי אפשר להציע לך יין אדום? DDDDDDD::::: WTF. אה נו יופי יא משגעת,,יש לך חבר?~_~ מזה חשוב?!DDD: חשוב. אווקי,אז כןD::: זה בתהליכים. טוב אז עד שתהיו יחד בואי לרקוד יא פצצהD: אבל זה מחרוזת מזרחיתDDD;; אזזזזזמה,זרמי איתי
פאק איט טוב שבכל חתונה יש את אין מקום אחר וכל הילדים קופצים רוקדים בלאט!!!! "זה מתפשט כמו מגיפה
"

שריתיXD

New member
אני אוהבת את אושרי [:

שיר השבוע? אמ, love today-mika תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אני אוהבת את אושרי [: סרט\סדרה\תוכנית TV? גלגל החדשותXD ספר\עיתון\כתבה כלשהי? שיהיה - ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הופעה במוצקין ישנתי אצל דילב צילומים לקליפ גיימבויז ומה קשור גרנד קניון P: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ממש לא מחכה לבצפר ממש לא. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר. מה קניתם השבוע? חולצה , מכנסיים 2 שרשראות 4 צמידים נעליים אייס קפה אדם השבוע? אושרי בלבד . P: ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

../images/Emo204.gifעווווווונה :)

שיר השבוע? כל השירים של דניאל בן חיים :) תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? דניאל בן חיים ובועז מעודה היפים שלי :) סרט\סדרה\תוכנית TV? גמר כוכב נולד, האלופה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נגעתי באדם
[איזה חוויה|:] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? נמנמנ ... |: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפפפר, אוווווף :( מה קניתם השבוע? וואלה לא זוכרת |: אדם השבוע? דנדוש וובועזון :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? הכוכב הנולד הוא ... בועז מעודה

../images/Emo75.gifעונה . P =

שיר השבוע? כול השירים של הראל .
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אם אחי היה מעביר ת'תמונות של הראל , הייתי שמה . P = סרט\סדרה\תוכנית TV? כוכב נולד . וכל מיני ,, [; ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא היה מש'ו מיוחד . P = חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום שני - קניתי דברים לביצפר + מתנה לחברה שלי , והיה ת'יומולדת שלה . יום שלישי - יום גיבוש + ההופעה של הראל .
יום חמישי - קניתי חולצות לביצפר ועטים . D; יום שישי - צבענו ת'בית . XD משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אמממ ,, :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ביצפר .
מה קניתם השבוע? מחברות , כלי כתיבה , חולצות לביצפר , איך אומרים ברד ברבים ? XD , ארטיקים וכו' ,,, D; אדם השבוע? הראלי .
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ---

למעלה