סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום בנות :)

../images/Emo108.gifעונה:]

שיר השבוע?כל השירים החדשים של דנה פאולה. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?-->> סרט\סדרה\תוכנית TV?רק אתה,הסערה,מכשפות,פבלו ואנדראה. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ויוה פלוס חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?--- משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?מחר. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?יום ראשון:[אני עד 3 :[[אני מקווה שתיהיה שביתהה.. מה קניתם השבוע?אממ..כלום.. אדם השבוע?שרון,באטיסטה וכולכןן!!3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע?--

שריתיXD

New member
טם טם טם [:

שיר השבוע?Lika a boy תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? - ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 כרגילD; חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? טיול לירושלים משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ראש השנה בבית מלון D= משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? - מה קניתם השבוע? צמיד אדום D= אדם השבוע? אמ אטילה המאבטח החתיך [; ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "זוווווווזי"

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע? השירים של חן אהרוני ושלומי בראל תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין :] סרט\סדרה\תוכנית TV? אין ... ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אין .... חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? לא עברתי D: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום ראשון :]:[ משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר מה קניתם השבוע? בגדים נעליים אוכל שתייה אדם השבוע? כולן + אחים שלי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "הוא פצוע קשה לא יודעים מה יש לו"

../images/Emo28.gifמסכמת אותה D=

שיר השבוע?יש הרבה..אבל הכי הרבה,"אשמור את ליבי" תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?לא עולה
סרט\סדרה\תוכנית TV?"האלופה2" "מה קשור" ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש1 וכתבה בGO על הראל סקעת [: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?פייי היה מלא-חזרנו ללימודים,למדנו בלי מזגן,תיקנו לנו תמזגן,שביתה D= משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?שתהיה עוד שביתה ?
אהה ויום רביעי זה כבר ראש השנה לא? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?שומדבר [: מה קניתם השבוע?שונדבר P; אדם השבוע?אמ אמ אמ .. מלא חברות שלי , אח שלי הקטנטן ואתן
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?שבת שלום

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifעונה : ]]]

שיר השבוע? רדיו - המוון קייץ , מגרש השדים-אייל גולן תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? > סרט\סדרה\תוכנית TV? נננאמ ,,,,,,, ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אין חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? בביית ספר , שיעור מדעי הטכנולוגיה D: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? נאממ אין D: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ביייצפר :S. מה קניתם השבוע? בייגל טוסט D: אדם השבוע? כולם :] שייירה אני אוהבת אותך נורא חיימשלי את : ]]] ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "את צעד אחד מלצאת מהכיתה . המורה את צעד אחד מלעוף מהחלון "..

../images/Emo217.gifעונה.

שיר השבוע? הרבה. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? > סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים. מונית הכסף. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ידעות. ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? לימודים. נדלקתי על מישהו D= משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שומרת לעצמי. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? -- מה קניתם השבוע? שרשרת. ארנק, של החזירים האלה. קלמר, של החזירים האלה. אדם השבוע? חן !!! שחף..3> ומאור
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שלום אני יובל ואני אוהב לראות פורנו באינטרנט D=

חן XD

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מאור ../images/Emo99.gif

חחחח כפרה עלייך

עונה לאהבה שלי ...

שיר השבוע? רן נדקר- בואי נעזוב שלומי בראל- אהבה בוערת הילה זיתון- תישאר בועז מעודה- קול גלגל , מנגן ושר תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? => מנשקת את חברה שלי חח:] סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1, ויוה חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ליפגוש את כולםם שוב ;] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום הולדתת שליייייי היפה שלי דילללללב
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר ? מה קניתם השבוע? מתנה לדילבוש , 2 טבעות וצמיד לרגל וכל מיינייני אדם השבוע? דילב, אדם, מריה (יש לה יומולדתת :] 3> ) חברות שליי , ציטוט\סקופ\משפט השבוע? _

חן XD

New member
עונהנה לאהבת חייי:] ../images/Emo23.gif

שיר השבוע? הרבה..אילל גולן, הדיסק של משה פרץ חח ועוד מלא תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? כתבה של הראל סקעת בGO חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? חזרה ללימודים משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אשמור לעצמי D; משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ^^ מה קניתם השבוע? אממ טוקמן D: ועוד כמה דברים אדם השבוע? אמאבא,נופר,דילב :] ציטוט\סקופ\משפט השבוע?יש הרבההההה "שבי" "זנובה" "דלזזזזזזז" אמ מה עוד.. "קווקז אסייג פישינזון" להית' שבת שלום (:)

lililulu

New member
עונה

שיר השבוע? היום, בלוז כנעני - אהוד בנאי, שיעור מולדת, מנגן ושר - בועז מעודה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? הייתי מעלה לכם את התמונה של מעודה עם הליפה מכיתה י"ב אבל אין לי אותהD; סרט\סדרה\תוכנית TV? מסכים...איזה חרא פרק סיום! ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ידיעות...יש גיליון חג עם כתבות טובות נקרא עוד מעט... חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ראשון לחזור ללימודים היה סבבה...שני יום חופשי היה כיף...חמישי היה מעייף...היום בסוף הייתי אמורה לנסוע לסילו אבל התבטל חחחח ורצינו לנסוע למסעדה ליומולדת כי מחר אי אפשר ומחרותיים אני בנתניה אבל ההורים שלי כאלה דבילים
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? יום ראשון יומולדת לי
ונוסעים לנתניה! אמן שתהיה הסעה! ויום שלישי יש היפודרום אבל אני לא נוסעת אני לא אוהבת את ג'ואל הקוקסינל הזהD: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לא יודעת מה קניתם השבוע? או אה הקפיטריה של בצפר עוד קיימת בזכותי כמה קניתי שם השבוע
אדם השבוע? כל האנשים שלא ראיתי בחופש והשלמתי פערים עכשיו בלימודים...והיו הרבה כאלה ציטוט\סקופ\משפט השבוע? הייתי כותבת אבל אני מפחדת שזה יפגע במישהי אז אין [:

../images/Emo204.gif עוווווונה :)

שיר השבוע? הראל מויאל-באה אליי, אלון דה לוקו-דניאל תמונת השבוע *לצרף את התמונה* - אני ושלומי קוריאט http://img444.imageshack.us/img444/888/img2502fy0.jpg אני לבד אחרי בית ספר :) http://img513.imageshack.us/img513/8704/img2533pc9.jpg סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה [נגמר \:], הגמר של הדבר הגדול הבא ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? נמנמנ .. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ראש השנה ( =, יום הולדת לאדם יוסף :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר מה קניתם השבוע? חולצות לבצפר ולא זוכרת עוד מה D: אדם השבוע? דניאל בן חיים :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? --

../images/Emo204.gif כפרעלייך חיימשללי ... :)

גמאת אדם השבוע שלי P= אני חווללה עלייך אהובתי

למעלה