סיכום שבועי

דילבי היתכוונתי לבתאל ואותך...

כבר רשמת ר-א-ש-ו-נ-ה !!!!! חח כפרעליךך ביכלל תיראי מה רשמתי עלייך בסיכום שלי חיים שלי

MaStuLa76

New member
עונה :)

שיר השבוע?כולם יודעים איך אני אוהב אותך - יוני חייל [ששש יעל חפרה עם זה] קיץ-רונית עדיף-דניאל סלומון. יום טוב-עברי לידר. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?האלופה-פרק הסיום. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?"אל תגלה" כל השבת קראתי. פשוט חולה על הספר הזה. מסוגלת לקרוא אותו שוב ושוב [: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?ביצפר?D; נמ עם יעל בירדן. אה ואצל חן [: אה ואתמול שישי בערב [= משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אממ רש השנה [: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אין כזה. מה קניתם השבוע?חולצה. אדם השבוע?נופרי היפה :) חן
בתחן [: ספיר מור ויסמיןD; ציטוט\סקופ\משפט השבוע? מור:איזה הומו הוא" אני:"היא אמרה שאתה הומו" צחוק אינסופי
אני:"מזה יש לו כיפה" מור:"מה הוא עובד בשבת?" אני:"למה אתה עובד בשבת??" הילד הנ"ל בורח D; ספיר באה , "תראו הוא הביא לי ת'דף שהוא שם על המכוניות" מור:"כי את ניראת כמו מכונית"

../images/Emo210.gif מסכמת :) , !

שיר השבוע? Youreyes Darin - Step Up מושיק עפיה - כמה היא יפה הפרוייקט של עידן רייכל - מכל האהבות פיני חדד-אישה יפה רן דנקר - בואי נעזוב ועוד המון .. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? >> סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים הימור מסוכן רק אתה קוראים לזה אהבה מונית הכסף אחד נגד מאה וראיתי איזה סרט שכחתי איך קוראים לו DD = ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ויוה . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? מללא שיחות עם נופר D: , !!
יומולדת למריה [ ; ועוד משהו .. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? חופש ראש - השנה . |הדגשמשהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מחר , בוחן SS: , ובית ספר , אלא מה [?!] D = מה קניתם השבוע? אאממ .. מתנות לאחותי , ושפיצים לעפרון שפיצים DD = אדם השבוע? שרון 3 > חברה שלי .. וכולן פה :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבוע טוב בננות (( :

../images/Emo75.gifמסכמת . :)

שיר השבוע? בואי נעזוב - רן דנקר ועוד ועוד . :) תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? החיים שלי -
http://www.freepicup.com/files/5615600538.jpg עוד אחת - http://img249.imageshack.us/img249/2499/28in6.jpg סרט\סדרה\תוכנית TV? האלופה , הסרט שהיה עכשיו בערןץ 10 ,
איך הדם השפריייייייץ כזה . D = חחחחחח XD ספר\עיתון\כתבה כלשהי? עיתון GO - הכתבה על הראל .
הכתבה על עידן יניב , איזה חמוד הוא . :) והכתבה על מייקל לואיס החש חושים . D; חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? השתפשפפפפפפפתי , !
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? להשתפשף בביצפר עם ,,
ועם עוד כל מיני . D = יום הולדת לי .
ועוד משהו בע"ה .
חופשת ראש השנה . :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ביצפר . \; מה קניתם השבוע? קלסר של הקוף החמוד , דפדפות של מתמ' , מחברת מתמ' , ברד ענקי בטעם פסיפלורה . D = אדם השבוע? הראל אהבת חיי .
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "השיפשוף היומי שלי"

למעלה