סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום בנות :)

שריתיXD

New member
עונה

שיר השבוע? Jesse Mccartney - Just So You Know תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? אמ.. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? עזריאלי יום הולדת לדיללב משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? סוכות [: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר מה קניתם השבוע? קולה, גללידה במקדונלס אדם השבוע? דילב:): ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "חחחחחחחחחחחחחחחחחחח,"

../images/Emo217.gifעונה.

שיר השבוע? because you live תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? > סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים והדוגמניות. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 וידיעות. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום הולדת ... :] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שחף באה לישון אצלי בע"ה עוד 9 ימים :] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין. מה קניתם השבוע? הרבה. אדם השבוע? שחף וחן 3>

../images/Emo217.gifשרית? גם את אדם השבוע שלי חחח

כבר אין לי חשק לכתוב בכלל אני מחפפת D: מי היה מאמין שימאס לדילב ! מהמחשב? D:

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifעונה-בוקר טוב ^^.

שיר השבוע? ימים טובים ליאור מייאר ואלון דה לוקו אבא נשמה-איציק קלה כבר עברו השנים-דורון רוקח *דורדנן* הכוס הכחולה-עברי לידר , חנן דהן וליאת בנאי-רעל באהבה [אייזהשיייר ליבכות] לילו קסומים-שראל ליאורפרחי-חשמל באויר יוסי אזולאי ועוד אחד פס ליום אחד ודנהה ההקוקסינל ועידן יניב-סרט הודי . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?> כפפפפפפרוני DD= סרט\סדרה\תוכנית TV? אין ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אין חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? כןןן בסוכה , ואתמול יוו , .. חן אניי ידעתיי ידעתי ידעתי !!!!!!!!111111 היה הכיי הכיי סטייל בסוכה :))))) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיעבור הצום בשלום :) . ננממ , ובכלל היום כיפור הזה , נממ , שיתחיל חופשסוכות , ואחרי זה יהיה שביתות :). משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין. מה קניתם השבוע? המון אין לי כוח לפרט :} אדם השבוע? שירה היפפפה שלי אני אוהבת אותך חיימשלי :)... את הכללל בשבייייייייילי. וחן הבאבייי שלייייכפפפפרה עליךךך והחיים שלי כמובן כמובן :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "נו תחתוך אל תתקמצן""לך תביא את הבקבווק" "150שקל ואתה מסודר לחודש" "מה עשיתם בובספוג???ודור מחייך כמוו טמבל" "אתה בא לאת עלייייייייייייייי?עלייייייייי?אתה בא לצאת???????:DDDDDDD" שבת שלום בנות :)

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifוכמווווובן !!!1

טרוווווווווווויה , הולךלהיות בן זונה .... להתפפפפפפפפרק !!!!!!!!!1111111

../images/Emo210.gifמסכמת :) ,

שיר השבוע? דניאל - אלון דה לוקו וליאור מיירה מי זה שעושה את המסיבה - אלון דה לוקו וליאור מיירה ימים טובים - אלון דה לוקו ליאור מיירה ודנידין D : שבי בר - מעיל אחד בגשם מאיה אברהם - למה ועוד מלא . . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין כרגע , סרט\סדרה\תוכנית TV? הימור מסוכן תשוקת הנצים קוראים לזה אהבה רק אתה סרט > הייסקול מיוזיקל < ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לא חושבת XD חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אאממ . . שום חוויה נראה לי , ! D ; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? צום : ] ואח"כ סווכוות : ) , !!1 משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מבחן \ ; מה קניתם השבוע? בריסטולים לשרשראות לסוכה
חחח סתם אחיות שלי קנו XD ואני קנייתי . . שווקולד , 3 >
אדם השבוע? נופר , חברה שלי אמא שלי . ובנות הפורום 3 > ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום בנות ( :: צום קל :] ווגמר חתימה טובה ^ :]

../images/Emo108.gifעונה:]..

שיר השבוע?Ashley Tisdale-good to me Vanessa Anna Hudgens-come back to me תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? --> סרט\סדרה\תוכנית TV? רק אתה,תשוקת הנצים,הסערה,מכשפות. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ויוה פלוס. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? --- משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שיגמר הצום,וחופשת סוכות. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?יום ראשון. מה קניתם השבוע? תיק לבית ספר. אדם השבוע? שרון,באטיסטה וכולכן3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע?----

חן XD

New member
חיים בסרט הודיי D: חעח עונה :]

שיר השבוע? סרט הודי- דנה ועידן D: עוד דקה את נעלמת- ליאורי מייארה ודורון רוקח הדביבון :) שר בשבילך- מורן קריתי הנחמדי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
תגידוו שהם לא ה-זוג D: סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצייםםם ספר\עיתון\כתבה כלשהי אממ לאישה D: חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אואווו בסוכה,, הליכות בלאגניםם D:; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כיפור,צום ..קל ומועיל D; חופש סוכותת , וובועזוןן בטרויהה משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אממ בצפררר \\ : מה קניתם השבוע? אמ לא זוכרת אבל קניתי D;; אדם השבוע? נופרייקק הטוטייי , דילבב,, ומיי עוד..S: חחח לא זוכרת D; ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אוקיי אז כל מה שנופר כתבה ואממ "טוטיייי" "בואי לעזור לי בסוכה,, מה נראה לך קוראים לי שלומית?" חחחחחחחחחח D:

מסכמת

שיר השבוע? אממ תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?XD סרט\סדרה\תוכנית TV? -- ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? רבתי עם חברה שלי , התנפחה לי השפה התחתונה, הייתי אצל הרופא, קיבלתי זריקה , בלעתי כדור פעם ראשונה , התקררתי, לא הלכתי לבי"ס יומיים, בוחן בערבית, קיבלתי 100 במתמטיקה ובכיתי הרבה =] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?-- משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?לימודים
מה קניתם השבוע?--- אדם השבוע?הוו הרבה , אבל הכי אחי סבתא שלי
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? צום קל וגמר חתימה טובה (=

../images/Emo75.gifעונה . D;

שיר השבוע? בואי נעזוב - רן ועילי . סרט הודי - עידן ודנה . בואי אימא - חן אהרוני .
קונצרט חיי - רגב הוד . ועד ועוד ,, :) תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אמ , , אינלי . P = סרט\סדרה\תוכנית TV? אממממ ,, לא'דעת . מה ראיתי השבוע ?! . :) ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אבא שלי עדיין לא בא אבל - לאיייישה , וכל הכתבות המעניינות והלא מעניינות שיהיו בעיתון . D; חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? השתפשפות , ? מממממ ,, אולי . [: יומולדת לי ביום שבת בערב עם חברות . וזזזהו נראלי . P = משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? סוכווווות , [; לבנות ת'סוכה , שיעבור כיפור , הפסקות בביצפר , וזהו כנראה . P = משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? ביצפר . \; מה קניתם השבוע? ספרים , מש'ו כמו ברד וניל ענקי , ברד קטן , שניצל מאשר ,
בורקס ממלכה . XD וזהו כנראה . [; אדם השבוע? אממ ,, הדר וכו' וכו' . XD אה וסולטן האח . XD ציטוט\סקופ\משפט השבוע? מממממממ ,, כל הדיבורים מההפסקות . [;

MaStuLa76

New member
"..בעיניים האלה יש משהו נשבר מבפנים.."

שיר השבוע? שהקיץ יבוא || איש יקר || בראש השנה || מלטף ומשקר || בחולצת פסים - עברי לידר
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? מיכאלה , פטיטו . ספר\עיתון\כתבה כלשהי? אין . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? כלום , ולא ניראה לי שיהיה לי מצברוח לחוויות וכאלה. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?שהוא יהיה בסדר |: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?לא יודעת. מה קניתם השבוע?בלונים.. אדם השבוע? נופר , חן , ספיר
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "בטח מה את עושה בצופים מוציאה להם כינים מהראסטותD;"

באלי:)

שיר השבוע? להיות ו-ever -הבנות נחמה המדהימות:) יה-מוש בן ארי נירוונה-Smells Like Teen Spirit כל האלבום של יוני, וברי סחרוףP: תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? בנות בראון,עקרות בית נואשות,8 כללים פשוטים. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? גנבו לנו את העיתון:( מגעילים.. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הוא התקשר:) הודיעו לי שאני באה לפסטיבל בראשיתD: איזה אנשים נחמדים יש בעולם:) משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? סוכות!:) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יש לי בוחן מזורגג:( ואין עוד משהו מה קניתם השבוע? דיסקים של מוזיקאים מאוד מוכשרים:) חח של ברי סחרוף,הבנות נחמה,של מוניקה סקס איזה דיסק ישן ישן כזהD: החדש של בית הבובות החתיכים ועוד איזה אחד של אביב שלא היה לי:) ושל שלום חנוך.. אדם השבוע? שיראל ונעמה:) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? הייתי רחוק ועכשיו זה קרוב למקום בו יהיה לך הרבה יותר טובבD: ^______^ ויייי יוני3> סתם אממ לא עולה לי:]

למעלה