סיכום שבועי

יו איך שכחתי את פעולתי הראשונה בצופים^^

זו חוויה אהאהא.!! ^_^ ושירה די ללכלך:(

MaStuLa76

New member
איך הולך המורל הזה ?

איך עושה הכלב ? האו האו האו איך עושה חתול? מיאו מיאו מיאו איך עושה רותם ? טיפשה טיפשה טיפשה איך עושה הדג? איך עושים חדרה? מי אנחנו להלהל סוחרי סמים בלה בלה בלה לחא וכרת תהמשךD;

*אנחנוהורסותתסיכוםשבועי*

חחחחחחחחח ואיך עושה כבשה מה מה מה ואיך עושה פרה מו מו מו ואיך עושה שווארמה טילילילי
מי אנחנו אלופים בני זונות סוחרי סמים טראנסים בלאגנים חה חה חה חדרה חדרה עד המוות אהאהאהאה!!1111 D= D: אל תגיבי לי יא חתיכה:]

lililulu

New member
תיקני התקווה 6../images/Emo99.gif

סתם את בטח לא תאהבי את הדיסק שלהם חצי ממנו באנגליתD;

אנני :] ..

שיר השבוע? חן אהרוני - עושה לי את זה הילה זיתון- תישאר תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? קצת דודה שלי שעשתה לי פפאראצי חחח=> סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? לאישה :/ חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? בעזריאלי ביגלל המומולדת שהיתה לדילבוש היפה שלי
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ללכת לדילבי שבוע הבא
משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לחזור ללימודים :/ מה קניתם השבוע? ממ כל מייניני :] אדם השבוע? דילב3> , מאי חברה שלי, ואבייב
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "שייהיה לכן צום קל יפות שלי "

lililulu

New member
עונה [;

שיר השבוע? בית הבובות - בית הבובות תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? יאי דורי אסף [: ואח שלו, כזה חתיך
סרט\סדרה\תוכנית TV? דרייק וג'וש ובית"ר פרובנס, סרט שאף פעם נמאס לראות
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ידיעות, עוד מעט נקרא :) חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? איזה חוויות שבוע יבש אחושילינג! משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? סוכות!! משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לימודים.... מה קניתם השבוע? נעליים כוסוניות
D: אדם השבוע? לא יודעת
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אסור לתת לה יותר שוקולד", דוגרי

lililulu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא מה זה חמוד [: והוא שחקן מה זה מהירXD

../images/Emo204.gif עוווונה באיחוור P =

שיר השבוע? יש הרבהה D = תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין יל כח לעלות XD סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ספר שקראתי בכיפור מזה יפפה . [ואני עוד לא סובלת ספרים !! P:] חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? כיפוווור \ ; משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? חופפש סוכות DDD= משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? לא סוכרת XD אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif עונה

שיר השבוע? וואי וואי הרבה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ----> אחים שלי שהיו קטנים D: סרט\סדרה\תוכנית TV? הדוגמניות ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ---- חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? אחי קיבל תעודת הוקרה -5555- משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? מחר משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר מה קניתם השבוע? אוכל אדם השבוע? דוד(...) אלגרבל(...) ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

שירלי XD

New member
../images/Emo209.gif עכשיו בימים האלה בהווה חחחחחחח

אחי הגדול דומה לי הרבה יותר (זה בלי התלתלים)

למעלה