סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

../images/Emo105.gifעונה + מאומץ חדש :]

שיר השבוע? מלא .. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? > בת דודה שלי- אהבת חיי. סרט\סדרה\תוכנית TV? תשוקת הנצים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ממ.. בייביסיטר? S: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ששחף תבוא אלי ביום שני. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? בצפר. מה קניתם השבוע? כלום. אדם השבוע? שחף ,פז חברה שלי, נופר
חחח שגונבת חתולים
וחן! ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "בואי דילב תפתחי עסק חדש שנמכור חתולים.. נגנוב אותם מבתים של אנשים באמצע הלילה ונמכור"

עונה לאהבת חיי. ../images/Emo23.gif

שיר השבוע? יש הררבה D: אממ , בן ישראלי-מילה של אהבה, אני זוכר-איציק שמלי פספסת-סאבלימינל ליאור מייארה ודורון רווקח-עוד שנייה את נעלמת ואחרון חביבב אולי פשוט אני-משה פרץ וליאור פרחי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אני?מאוהת סופית.בשני אלה > סרט\סדרה\תוכנית TV? אממ היו הרבה סרטים שראיתייי ,, אבל לא זוכרת :] חח וסדרות הישרדות ות"ה ..חח (תשוקת הנצים יעמות) והמופע של מיקי גבעעע הוא ענקק ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הגלל , חחחחחחחחח D; טוב שלא נתנו לי אוותבבצפר חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? טרויה עם נופרי השרלילית כביש והחזרתי את הנזם גם עם נופרי השרלילית משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אממ 2.10 משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כלוםם :); מה קניתם השבוע? עגיליםם :] ואממ גרביים D: ;; אדם השבוע? נופר,דילב,,אחד אתם לא מכירים D: ,ואמאא D: ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "והייששרר ממועדון הלונההה די ג'יי מושיקוו P "חחחחחחחחח

שירלי XD

New member
../images/Emo83.gif משה../images/Emo99.gif הוא כזה חתיך מושלם

לא ראיתי אותו 10000000000000000 שנה

../images/Emo168.gifלהלהלהה עונה=]

שיר השבוע? כמה חסר-איציק שמלי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?עוד מעט=] סרט\סדרה\תוכנית TV?איש הגשם!!! ומישהו לרוץ איתו
ספר\עיתון\כתבה כלשהי?לאאא חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?כול החגים היה חויייה אחת גדולה!חחחחחחח משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?יום ראשון מעלותת-דניאלי
חחח ושני אולי אולי סינרגיהההה=]ויום שלישי יומולדת לחברה שלייי=] משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אממ לא משו מיוחד..... מה קניתם השבוע?נעליים!בגדים וחזיההה=] אדם השבוע?חברה שלי=]דניאלל! וידיד שלי=] ציטוט\סקופ\משפט השבוע?"ספיר:אמא נכון שהיתי קטנה חגית[דודה שלי]שמרה עלי ונפלתי והיה לי סדק בגולגולת?????אמא:כן... ספיר:בגלל זה אני ככה שרוטה נכון???אמא:חחחחח כן=]!!!!!" חחחחחחח באמת נפלתי שהיתי קטנה והיהה לי סדק בגולגולת

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifסססססססיייייכומממממ'

שיר השבוע? השירים שיש לי בפלא , חרשתי עללליהם אש. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? ננננננננננה > ... סרט\סדרה\תוכנית TV? לא ראיתי טלויזיה :O. ניראלי , ספר\עיתון\כתבה כלשהי? מסטול , חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום שלישייי טרויהההההה היהה ליייגה חוץ מהדרוזי הזה חחחחחחח אממ רביעי הייתי בירושלים וחמיישי גם : ] משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? הופעות ,,+טירה בחמישי :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? שוומכלום D= מה קניתם השבוע? מקדונלדס ,,,,,, D= אדם השבוע? שירההה חיימשלי 3 > . חן :) דדלזזזנובה :] והוא :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? ששכחחתיי סעמו "אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי.."

"לא אוהבת אותוו"

ט'חחחחחחחחחחחחחחח התחתת השחור ההזה הוא אהבת חיייך אל תשחקי לי אותה D;

../images/Emo105.gifמיקולס ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקורא לי בשמי "זנוווובה"

../images/Emo108.gifעונה:]]

שיר השבוע? כל השירים של הייסקול מיוזיקל.. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?-->איזה חמודים הםםם.. סרט\סדרה\תוכנית TV?רק אתה,WWE. ספר\עיתון\כתבה כלשהי?ראש 1. חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?--- משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?אממ..מחרר.. משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?אין... מה קניתם השבוע?--- אדם השבוע?שרון,באטיסטה,ריי מיסטריו,וכולכן3> ציטוט\סקופ\משפט השבוע?---

למעלה