סיכום שבועי

בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ

שיר השבוע? ג'קי -היהודים. מה הפרח,כשזה עמוק -קורין אלאל הכי קרוב לבד -אביב גפן. תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? מישהו לרוץ איתו!
אח מנדלסון*&)(^&%
משפחת סימפסון הסרט ספר\עיתון\כתבה כלשהי? הכתבה על מארינה במוסף חג חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? פסטיבל בראשית שייגעצ
!)%$)*() ,, הרבה וודקה עם לי משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? פסטיבל התמר:] אביב והיהודים יחד! חהחחה! D: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין מה קניתם השבוע? וואנס סליפאון עם חזירונים מעופפים
לק כתום אדם השבוע? נעמה עומרי וירדן ציטוט\סקופ\משפט השבוע? חן: תפתחי עכשיו 22 יש את הסרט שלנו אני: איזה סרט? חן: נו ,מישהו לרוץ איתו. מנדלסון!!!1111 נו פתחי כבר אני: מה את אהבלה?D: אני עכשיו בהופעה שלהם בשביל מה אני צריכה לראות אותו בטלוויזיהD: הוא פה מולי . XD זה היה טוב.^^

lililulu

New member
"גקי מצאה לה איזה כלב זרוק לו ברחוב

אז לקחה אותו הביתהההה" שר חזק! היי רותם :)

שריתיXD

New member
:)

שיר השבוע? אילן נורי-רוקדת Rihanna- Please Dont Stop The Music תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? מטושטש קצתD: סרט\סדרה\תוכנית TV? .. ספר\עיתון\כתבה כלשהי? - חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? פסטיבל הסרטים משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? אמ, בא לי לעזריאלי |: משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? להתחיל ת'עבודה במדע \: אה וגם ת'עבודה בתנ"ך. מה קניתם השבוע? אייס קפה עגיל לאף אדם השבוע? חה ציטוט\סקופ\משפט השבוע? -

../images/Emo15.gif עוונה :)

שיר השבוע? דנה אינטרנשנל ועידן יניב - סרט הודי תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? דניאל בן חיים החתיך
סרט\סדרה\תוכנית TV? סרט ,קינג קונג" יישן
ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? חוופפפש ( = , מפגש פורום דניאל בן חיים בע"ה משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? כללום . מה קניתם השבוע? לא זוכרת XD אדם השבוע? ללליאתי שללי , יובללווש
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

שירלי XD

New member
../images/Emo83.gif עונה

שיר השבוע? השירים של היי פייב ציפור מטורפת דניאל בן חיים והתמזגות משה פרץ תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?
בת דודה שלי ואני סרט\סדרה\תוכנית TV? טופ מודלס ספר\עיתון\כתבה כלשהי? כוכב הצפון
(עיתון של טבריה) חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? הסתפרתי משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שאבא שלי יביא לי את הכרטיס לצמח שאחים של יבואו משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אמממ מה קניתם השבוע? כל מיני דברים לשיער אדם השבוע? אחים שלי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "הנה הוא
"

lililulu

New member
עונה :)

שיר השבוע? אל תכעסי זה לא אסון, חומות חימר - בועז מעודה, sorry blame it on me - akon תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין:] סרט\סדרה\תוכנית TV? מישהו לרוץ איתו ראיתי רק חצי חחח ספר\עיתון\כתבה כלשהי? היהודים - 7 לילות חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? יום שלישי טרמינל היה מצוין יום רביעי אשקלון התאהבתי בעיר הזאתD: והיו עוד אבל אלה העיקריים משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? ראשון+שלישי משחקים מול קריית אתא של דניס ומול נצרת של שיפמן :) משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לא יודעת... מה קניתם השבוע? אמא קנתה לי בוקסר אבל הם קטנים עלייD; אדם השבוע? חברה :) ציטוט\סקופ\משפט השבוע? "אוושויצון"
, "אני רוצה פירה אחת" יענו פירות ביחידDD;

../images/Emo97.gifעונה.

שיר השבוע? - Kanye West - Stronger תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? פפיטו,מיכאלה ספר\עיתון\כתבה כלשהי? עיתון טבריה חחחח{כתוב שם על הגיים בויז} חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? סוכותת.. משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? חול המועד,הופעה של הבויז בערוץ24 משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? יום שישי הבא...{לעזור לאמא
} מה קניתם השבוע? נירא לי שכלום פעם ראישונה... אדם השבוע? אבא ציטוט\סקופ\משפט השבוע?חג שמח חחח

MAY104

New member
איזה מעמםXDDD../images/Emo99.gif

איזה מעמם שרון אני מתה עליו כפרה עליו הוא החימשלי
בלי לאכול אותו בלי תוספות בלי לישתות אותו כמו קולה קרה חיחיחחייחיי סתםםםםם בלי להגזים אני אוהבת אותו אבל תפוסה|תפוסה| למושלם שלי אמיר ולא בוגדת בו מאוהבת בוא רצחחח טוב יאללה בייי רק תדעי שהתמונה פצצה תשימי עוד

../images/Emo210.gif מה שווה כזאת אהבה ? חיים בסרט הודי D:

שיר השבוע? עידן ודנה - סרט הודי חשמל באויר - ליאור פרחי עד המחר שלי - שמעון בוסקילה ימים טובים - אלון וליאור
דניאל - אלון וליאור
3> באה אליי - הראל מויאל ועוד מללא . . תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? אין D: סרט\סדרה\תוכנית TV? = סדרות = הימור מסוכן רק אתה קוראים לזה אהבה תשוקת הנצים - התחלה חדשה שיוצא היום חדש בויוה פלטינה :) = תוכניות = מיקי גבע , היה מצחייייק אתמול D = המופע בכינרת פלוריסיינטה XD דודו מחפש אהבה קרב סכינים ספר\עיתון\כתבה כלשהי? התינוק שנפל מקומה 3 והסכך הציל אותו
חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? על האש בים D: משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? שמחת תורה DD;; , משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? אין כזה :) מה קניתם השבוע? חולצה וגופיה אמפי 3 - יותר נכון קיבלתי :) בגלל היומולדת עוד פחות מ-3 שבועות חייחי (:) וטוסט :] אדם השבוע? אחותי :) חן D: נופר והפורום [= ציטוט\סקופ\משפט השבוע? שבת שלום וחג שמח :]

../images/Emo129.gif

שיר השבוע? נראלי קוראים לו לנסיכה שלי .. תמונת השבוע *לצרף את התמונה?מעלה בקישור סרט\סדרה\תוכנית TV? מיאמי CSI ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? סוווכוות משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? טם טם טם לא :p משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? לא יודעת P: מה קניתם השבוע?כלוםxD אדם השבוע? המשפחה שלי
ציטוט\סקופ\משפט השבוע? דילב תתחדשי על המאומץ

../images/Emo135.gifעונה . [:

שיר השבוע? סרט הודי , בואי נעזוב , קונצרט חיי , לוחמת , אלייך שר . וכו' . D = תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? שחר חסון המללללללך . D = תראו ת'שרירים .
סרט\סדרה\תוכנית TV? סרט: מה שהיה אתמול עם יודה לוי - סרט מדהים .
מישהו לרוץ איתו - ראיתי חלק . סדרה: פטיטו . D; ואתמול ראיתי כל מיני מערכונים של כל מיני סטאנפיסטים וזה , עם שחר חסון [
] , ויובל המבולבל . DX ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ספר: גיא אוני - אני צריכה לעשות על זה עבודה .
שמעתי ספר משעמם . \; והכתבה על מארינה . חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? סוכה , על האש . משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שעדיין זה לא בטוח , :) דודים שלי באים , D; ושוב סוכה . D = משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? --- מה קניתם השבוע? קישוטים לסוכה . D = אדם השבוע? הראל , סתם כי בא לי .
שחר חסון . P = ציטוט\סקופ\משפט השבוע? אמממ לא'דעת , לא נזכרת במש'ו . = P

lililulu

New member
יו קראנו גיי אוני שנה שעברה!

כאילו הכיתה קראה בשיעור ספרות...אני הייתי בשיעור שחילקו את הספר ובשאר השיעורים או לא נכנסתי או העיפו אותי
נראה לי שהוא אפילו כאן ושכחתי להחזיר אותו לספריהD;

למעלה