סיכום שבועי

../images/Emo27.gifסיכום שבועי../images/Emo37.gif

איזה שיר עשה לכם את השבוע|סדש| הדגש|איזה איש עשה לכם את השבוע מה אתם מתכננתי לשבוע הבא

../images/Emo13.gif

השיר הוא your'e making me high האיש שעשה לי את השבוע הוא אוראליייי (ידיד שלי חח) שבוע הבא מלא דברים..עמוססס דבר ראשון ליסוע אחר כך מסיבת סיום

ליחנוש 1

New member
עונה..!!

איזה שיר עשה לכם את השבוע:כשאת כאן-דניאל זילברשטיין איזה איש עשה לכם את השבוע:חברה שלי..כפרעלייהה מה אתם מתכננתי לשבוע הבא:לשבוע הבא?אמממ שבועותתתתתתת!!יאלה ביציםם חחח

HeNoOsH

New member
עונה :]

איזה שיר עשה לכם את השבוע: איציק שמלי - כמה חסר איזה איש עשה לכם את השבוע: חברה שלי :] מה אתם מתכננתי לשבוע הבא: ללמוד למתכונת בתנ"ך מוגבר..בשאר הזמן נמצא מה לעשות..

תנך מוגבר זאת מגמה....

אי אפשר לעשות ככה סתם תנך מוגבר:)או שאצלכם אפשר?בלי קשר ל-2 או-3(תלוי..יש בחירה שלישית רק ערבית)מגמות שאת בוחרת שאת מרחיבה..יענו 5 יחיידות...

HeNoOsH

New member
כן..זה מקצוע שהרחבתי

בלי קשר ל2 יחידות שכולם לומדים בתנ"ך רגיל

אוי תנך לא היתי לוקחת למגמה גם אם היו משלמים

לי לקחת את זה.. כאילו.... אני לא מבינה אותך איך את יכולה ללמוד תנך 5 יחידות? זה מעצבן 5 דקות של ללמוד תנך בכיתה.. המורים חופרים את אותו נושא כל יום.. כמובן שתנך זה קל(2 יחידות) ככה ש...5 זה בטח קשה.. אבל זה כמו סיפור ככה שאני מבינה למה וראים למקצוע תנך.. כי ת'נך(אתה נך) אפשר לישון כללל השיעור.:) ובמבחן אפילו לא להתכונן..זה עם ספר
אבל בואנה אני מחזיקה ממך איך את יכולה לסבול תנך ועוד בתור מגמה.. אני הייתי לוקחת ביולוגיה וביוטכנולוגיה
שהם קשים אבל איכשהו מקצועות שכיף ללמוד

אבל אני לקחתי תקשורת:S

מה כבר עושים בתקשורת... רואים סרטים ומדי פעם מסכמים? אה ועבודות מפגרות כמו להכין פרסומת וסרטי תעודה..

חחח זה רק נראה לך ככה כי זה שנה ראשונה..

שנים הבאות תצטרכי לבחור בין תקשורת רדיו לוידיאו ואז או שתעשי שידור רדיו חח או סרט וזה ממש מציקק לפי מה שהבנתי כמובן..וביולוגיה וביוטכנולוגיה זה ממש קשההה הם חוקרים עלים ונמלים וכל מיני דברים מגעילים חח זה לא שהמגמות האחרות סבבה כי כולן קשות מאודדדד שיהיה לכן בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(חחח מי שישמע כבר סיימתי
בגרות אחרונה ב2/7 במקצוע הכי קשהה
)

HeNoOsH

New member
חחח לא הייתה לי ממש ברירה

רציתי כלכלה ומנהל עסקים אבל לא יכולתי ביולוגיה/כימיה/פיזיקה/היסטוריה/ספרות- בחיים לא הייתי מגבירה תקשורת ואומנות לא ממש רציתי..תאטרון ומוזיקה ממש לא בשבילי אז נשאר תנ"ך ופסיכולוגיה-סוציולוגיה [ביחד].. לדעתי החומר בתנ"ך מוגבר הוא יותר קל שם או שזה בגלל שהמורה פשוט מלמדת כמו שצריך ולא כמו המורה לתנ"ך רגיל שלא מלמדת ויותר מדברת איתנו על מה היא, הבת שלה, הדודה שלה והסבתא שלה עשו אתמול בצהריים.. והציונים שלי דווקא במוגבר הרבה יותר טובים מהרגיל.. מה שחרא זה שהבגרות בתנ"ך רגיל ותנ"ך מוגבר זה באותו יום..מלאמלאמלא חומר אבל נסתדר עם זה איכשהו..

אמרו לי הבגרות בפסיכויוגיה יא' היתה קלה

אני מכירה אחת שבקושי למדה לזה והיה לה קל... אני משבוע הבא מתחילה ללמוד לבגרות בהסטוריה..יש מלא חומר ללמוד:( ובשישי הבא מתכונת שניה במתמטיקה.. אמורים ללחלק לנו ציונים למתכונת שעשינו אתמול:Sלחץץץ

HeNoOsH

New member
אין לי מושג איך הייתה הבגרות..

אצלנו עושים ת'בגרות בפסיכולוגיה וסוציולוגיה רק שנה הבאה.. חח שמעי לא רוצה לבאס למרות שאת בטח יודעת אבל שנה הבאה יהיה לך הרבה יותר חומר ללמוד בהיסטוריה אבל החומר של הבגרות בהיסטוריה בכיתה י"א הוא על חומר הרבה הרבה יותר מעניין אז זה בסדר איכשהו.. איזה שאלון עשית במתמטיקה אתמול ? לפי מה שהבנתי את טובה במתמטיקה [55555 חמסה חמסה] אז אין לך מה לדאוג..

פעם היתי יותר טובה..קיבלתי 95 במתכונת הזאת

השאלון הקל 001.. היתי אמורה לגשת ל4 יחידות אבל איכשהו אני היחידה שחשבו להגיש ל-4 מכל הכיתה.. ככה שלא פותחים כיתת 4 יחידות ולא בראש שלי ללמוד ל-4 יחידות לבד:S ניסיתי וזה חירפוןןן

HeNoOsH

New member
זה מעולה 95

אני קיבלתי ב002 95 ו100 ב001 שמעי..אין לך בכלל מה להתלונן על הציון הזה..כל אחד היה רוצה את הציון הזה אצלנו ב001 מלא קיבלו בסביבות 70 לא הבנתי איך זה אצלכם..לכל כיתה יש כיתה של 5, 4 ו-3 יחידות ?! אצלנו זה 2 כיתות לכל יחידה נראה לי ופשוט מחלקים את הכיתות בין 2 הכיתות.. אני הייתי שנה שעברה ב4 יחידות והשנה הורידו אותי ל3 חח את לא מבינה איך הייתי שמחה שהורידו אותי ל3... ב4 יחידות ישבתי שנה שלמה בכיתה בלי לעשות כלום..לא הבנתי מילה ממה שהמורה הסבירה.. חח הכי טוב 3 :]

mor93

New member
שללי P:

שיר , האושר שלי של שיקו שייק משהו כזה : ) ואמממ מה שעשה לי את השבוע זה אחותיי ואמממ אני מתכננת לשבוע הבא, לשבת בבית, וזהו, יש לנו שביטות P: - שהם: 1. של הקאסמים , שזה לא בדיוק שביתה, זה אין לימודים בגלל הקאסמים, 2. שביתה של האירגון מורים, ורק שתדעו שמורה שאני מכירה ניהיה חרשת מהקאסם שנפל ביום חמישי בבצפר שללי, מזלל שלא הייתי, :( מסכננה

למעלה