סיכום שבועי

עונה... קצת באיחור

איזה שיר עשה לי את השבוע: פצעים ונשיקות של מוניקה. איזה איש עשה לי את השבוע: ידיד שלי שנתן לי צ'אנס וצירף אותי ללהקה שלו בתור מתופפת (עזבו שאחרי חזרה אחת זה נגמר...) מה אני מתכננת לשבוע הבא: כרגיל... עבודה והרבה, אבל לפחות בשבועות קצת לנוח. ים ים ים ים ים :) שבוע טוב שיהיה לנו!

95 במתכונת במתמטיקה..בא לי להרוג מישהוווווווו

סעמקקקקקקקקקקקקק מאז שחילקו להקבצות ותקעו אותי בהקבצה א' הציונים שלי לא 100!!!!! יורם הבן אלףףףף ישבור ת'רגל ולא ילמד יותררר

ליחנוש 1

New member
מה יש לךך?

תגידי מה את פסדרר?!חחחח יא מפחידה!! הלוואייי עליי לקבל 95..זה מצוין מאמיי..

זה לא עניין הציון לא הבנתם?זה המגן שיהיה לי ב

בסוף... אני יודעת שזה ציון סבבה... וכולם אומרים לי את זה.. ואני נשמעת חנונית לפנייםםםם כשאני מבואסת מציון כזה. אבל הבטחתי לעצמי 100.. ויש לי מטרה לבגרות במתמטיקה 100 ועם מגן פחות מ-100 לא יהיה לי בגרות 100... הבנתם? זה לא עניין הציון בכלל גם הבטחתי למורים שלי שאקבל 100 במבחן הזה ..קבעתי עם המורה שלי שאם אקבל 100 אז המגן שלי יהיה 100 הוא אמר לי דבר כזה: אם ציון אחד יהיה 90+ והשני 100 אז יש לך מגן 100 אז הנה עכשיו המבחן היה לי 95 ואם לא אוציא במבחן הבא 100 באמת שזה יהיה גרוע וזה לא עניין הציון בכלל

MANY MEN

New member
יאלה כאילו מזה בגרות

יש לי חבר שאין לו בגרות , הוא היה במשטרה בגיל 16 !! על גנבות , , , והיום יש לו דירה בת``א שלו פרטי ! והוא רק בן 23 !! יש לו רכב וסבבה לו חי את החיים היפים בלי בגרות !!

יאללה פינת העידוד....

אני גם עברתי מבחן (ת`אמת בינינו העתקתי. שישאר בינינו.!) וקיבלתי רק 65- ולמרות הכל אני שמח אז מה הדיכי מ-95 ועוד בלי להעתיק!!: שחר אני בא לכיתה שלך ככה שבהעתקה הבאה אני יקבל 90 בהחלט מספיק (לאחד שמעתיק!!) יאלה מצב ר-ו-ח!! דיכי לא פה.. ברור.

MANY MEN

New member
אמנם באיחור אבל עונה .

אז שיר השבוע שלי זה : השיר של שקירה וביונסה , והישראלי : של מירי מסיקה מאמי . סרט השבוע : ספיידרמן 3 , החלטת השבוע : להתגייס למרות הכל (ודי למבין) . זהו הא קליפ השבוע : אני רק יודע שזה היה ביום שישי בבוקר ומי ששר או ראפראפ זה היה כושי מהארלם או מאל.איי. זה היה שיר פצ.צ.צ.צ.צ.צ.צ.צ.ה

א א א א א א א א א א א א א א א א א א

שיר השבוע ישראלי-ניצחת איתי הכל של עמיר בניון. שיר לועזי-שקרון מקרון שיר ללא מילים אבל דבילי. איש שעשה לי ת`שבוע-שחקני ביתר עם אליפות איזה כיף. סרט השבוע-נורביט (פעם שלישית שראיתי מומלץ) דבר שאני מצפה לו-יום שישי והמבין יבין!!

מילות השיר

מנמנמנ שקרון מקרון ממונומנם שקרון מקרון יוידן השקרון. חחחח לא קשה להלחין שירים זה דבילי אבל מגנווב...

דידי בביקיני בלי חולצה ומיני:)

איש חמוד הוא עשה פרוטקציות לבת שלו חחח היא גם עושה איזה קטע אצל דידי.. אמ...אני צריכה לההזכר... קטע שהיא מייבשת את אבא שלה

למעלה