סיכום שנת 2008 אצל מקפליי

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

Lex 1

New member
../images/Emo27.gif סינגל 3: Do Ya / Stay With Me

יצא לחנויות ב-24 לנובמבר.
הסינגל היה זמין להורדה לסלולארי כבר מה-4 לנובמבר בהזמנה מוקדמת ובאינטרנט החל מה-23 לנובמבר, יום לפני ההפצה המסחרית.
זהו דאבל A סייד שכולל בתוכו את הסינגל השלישי Do Ya מתוך אלבום האולפן הרביעי של הלהקה, Radio:ACTIVE וקאבר לשיר Stay With Me של הלהקה The Faces.
את השיר Do Ya כתבו טום פלטצ'ר, דאגי פוינטר וג'יימס בורן.
Stay With Me הוא השיר המוכר ביותר של הלהקה The Faces הבריטית משנת 1971 והופיע באלבומם השלישי A Nod Is as Good as a Wink...To a Blind Horse. את השיר כתבו רוד סטיוארט (סולן הלהקה) ורוני ווד (גיטריסט בלהקה וחבר לשעבר בלהקה The Rolling Stones.(
בסינגל מופיע גם קאבר ללהיט של זמרת הפופ, קייטי פרי, I Kissed a Girl שהוקלט באולפן הרדיו 1BBC והופיע גם באלבום הסשנים השנתי של התחנה. את השיר כתבה קייטי עצמה ונעזרה גם בד"ר לוק, מקס מרטין וקתי דניס. הביצוע המקורי הופיע באלבום השני שלה ששוחרר גם הוא השנה – One of the Boys.
השיר האחרון המופיע בסינגל הוא השיר The Last Song בהופעה חיה. גם הוא שיר חדש של הלהקה מתוך האלבום הרביעי שלהם. השיר נכתב ע"י טום, דני ודאגי.
זהו הסינגל הרשמי של תוכנית הצדקה השנתית של ה-BBC שנקראת Children in Need לשנת 2008. כאשר כל התרומות מההכנסות של מכירת הסינגל נתרמים לצדקה עבור ילדים נזקקים ברחבי ה-UK.
מקפליי הופיעו עם שני השירים העיקריים – Do Ya ו- Stay With Me, בתוכנית הנ"ל לראשונה ב-14 בנובמבר בשידור חי.
אל הסינגל מצורפות 15 דקות שמסכמות את ביקורם של הבנים בברזיל בחודש אוקטובר השנה וכמו כן קטעים מאחורי הקלעים של צילומי הקליפ לשיר Do Ya.
הקליפ ל-Do Ya צולם באווירת כריסמס כשבתחילתו ניתן לראות חברים מתכנסים לפתיחת מתנות כשהבנים הם מתנת החג ומופיעים לאורך השיר כשבמהלכו אורחים לא רצויים מגיעים לבית. זומבים מתפרצים לבית ומתחילים לתקוף את החבורה. לקראת סוף הקליפ, מקפליי המופחדים מצליחים להיחלץ מידיהם ובורחים אל ה-וואן ה-Mcמסתורי שלהם ונוסעים אל עבר הירח. הקליפ: http://uk.youtube.com/watch?v=P4fQ5OfbCvE Tracklisting
CD1 1. Do Ya 2. Stay With Me (Official Children in Need single) 3. I Kissed a Girl (from the BBC Radio One Live Lounge) 4. The Last Song (Live) DVD 1. Do Ya (Audio) 2. Stay With Me (Audio) 3. Do Ya (Making Of - Video) 4. EPK on McFly in Brazil (15 Mins)​

Lex 1

New member
../images/Emo27.gif אלבום: Radio:ACTIVE

מקפליי הוציאו השנה את אלבום האולפן הרביעי שלהם ב-2 גרסאות, לראשונה תחת חברת תקליטים חדשה משלהם Super Records אחרי שעזבו השנה את חברת התקליטים הקודמת שלהם שליוותה אותם מתחילת דרכם, Island Records. האלבום נקראRadio: Active והוא הוקלט ברובו במשך חודשיים באוסטרליה. את האלבום כתבו טום, דני ודאגי יחד עם אנשי מקצוע נוספים ביניהם ג'יימס בורן (אקס-באסטד), ג'ייסון פרי ועוד. הגרסה הראשונה שוחררה ב-20 ליולי יחד עם העיתון The Mail on Sunday ללא תשלום נוסף. המטרה בכך הייתה להגיע לקהל יעד חדש, להגדיל את מעגל המעריצים הקבועים שלהם ולשנות את תדמית הבוי באנד שדבקה בהם לאורך השנים. צעד זה הוגדר מאוחר יותר כצעד רווחי עבור הלהקה שכביכול החלה בדרך חדשה. השיר The Heart Never Lies ששוחרר שנה קודם לכן באלבום האוסף של הלהקה Greatest Hits, נמצא באלבום זה בגרסה אקוסטית ומרגשת. טום אמר שהם הוסיפו אותו גם באלבום הזה משום שהשיר הזה הוא אחד מהאהובים עליהם. ב-22 לספטמבר שוחררה הגרסה השנייה של האלבום הישר לחנויות ברחבי ה-UK. גרסה זו כללה ארבעה שירים חדשים נוספים ביניהם הסינגל השני שיצא - Lies. הסינגלThe Heart Never Lies לא נכלל בגרסה זו. בנוסף לכך שוחרר ספרון של 32 עמודים ו-DVD באורך שעתיים מחוויותיהם של הלהקה באוסטרליה בזמן הקלטות האלבום ובזמן קידום האלבום כשחזרו לאנגליה. ב-8 לדצמבר שוחררה הגרסה השלישית והאחרונה של האלבום שכוללת 3 ביצועים אקוסטיים מהאלבום וביפן שוחרר כשיר בונוס גם הקאבר Stay With Me ללהקה The Faces ששוחרר מוקדם יותר השנה כבי-סייד לסינגל Do Ya וכשיר הרשמי שמלווה את אירועי Children In Need. גרסה מחודשת זו של האלבום החליפה בחנויות את גרסת הדלוקס ששוחררה בספטמבר. בנוסף, הדיוידי המצורף מכיל קטעים נדירים מהביקור שלהם באוסטרליה וליווי של הלהקה במהלך קידום מכירות האלבום בחזרה ב-UK ועוד.
The Mail on Sunday edition​
1. Do Ya - 2:53 (T. Fletcher, D.Poynter, J.Bourne) 2. Falling In Love - 4:26 (D.Jones, T.Fletcher, J.Perry) 3. Everybody Knows - 3:15 (T.Fletcher, D.Poynter, J.Bourne) 4. Smile - 3:18 (D.Jones, T.Fletcher, Jason Perry) 5. One for the Radio - 3:06 (T.Fletcher) 6. POV - 3:53 (T.Fletcher) 7. Corrupted - 3:39 (T.Fletcher, L.Christy, G.Edwards, S.Spock) 8. The Heart Never Lies - 3:26 (T.Fletcher) 9. Going Through The Motions - 3:25 (T.Fletcher, D.Jones, D.Poynter) 10. The Last Song - 4:51 (T.Fletcher, D.Jones, D.Poynter) Deluxe edition and World tracklist 1. Lies - 3:46 (T. Fletcher, D. Jones, D. Poynter) 2. One for the Radio - 3:06 (T. Fletcher) 3. Everybody Knows - 3:15 (T. Fletcher, D.Poynter, J.Bourne) 4. Do Ya - 2:53 (T. Fletcher, D.Poynter, J.Bourne) 5. Falling In Love - 4:29 (D.Jones, T. Fletcher, J. Perry) 6. POV - 3:55 (T.Fletcher) 7. Corrupted - 3:41 (T. Fletcher, L. Christy, G. Edwards, S. Spock) 8. Smile - 3:17 (D. Jones, T. Fletcher, J. Perry) 9. The End - 3:44 (T. Fletcher, L. Christy, G. Edwards, S. Spock) 10. Going Through The Motions - 3:23 (T. Fletcher, D. Jones, D. Poynter) 11. Down Goes Another One - 4:17 (T. Fletcher, D. Jones, D. Poynter) 12. Only The Strong Survive - 3:34 (T. Fletcher, J. Perry) 13. The Last Song - 4:48 (T. Fletcher, D. Jones, D. Poynter) Woolworths Edition 1. Lies - 3:46 (T. Fletcher, D. Jones, D. Poynter) 2. One for the Radio - 3:06 (T. Fletcher) 3. Everybody Knows - 3:15 (T. Fletcher, D.Poynter, J.Bourne) 4. Do Ya - 2:53 (T. Fletcher, D.Poynter, J.Bourne) 5. Falling In Love - 4:29 (D.Jones, T. Fletcher, J. Perry) 6. POV - 3:55 (T.Fletcher) 7. Corrupted - 3:41 (T. Fletcher, L. Christy, G. Edwards, S. Spock) 8. Smile - 3:17 (D. Jones, T. Fletcher, J. Perry) 9. The End - 3:44 (T. Fletcher, L. Christy, G. Edwards, S. Spock) 10. Going Through The Motions - 3:23 (T. Fletcher, D. Jones, D. Poynter) 11. Down Goes Another One - 4:17 (T. Fletcher, D. Jones, D. Poynter) 12. Only The Strong Survive - 3:34 (T. Fletcher, J. Perry) 13. The Last Song - 4:48 (T. Fletcher, D. Jones, D. Poynter) 14. Do Ya (Acoustic version) - 2:56 15. Falling in Love (Acoustic version) - 4:09 16. POV (Acoustic version) - 3:57 17. Stay With Me - 4:27 (Japan Bonus Track) DVD (Only in United Kingdom and Ireland) • Part 1 - Down Under with McFly - The making of Radio:Active. • Part 2 - Behind the scenes with McFly - promotion Radio:Active Summer 2008​

Lex 1

New member
../images/Emo27.gif חברת תקליטים - Super Records

לאחר שמועות רבות גילינו בתחילת השנה שהלהקה עזבה את חברת התקליטים שלהם שליוותה אותם מתחילת דרכם אי שם כבר ב-2003, Universal Island Records. על סיבת העזיבה הבנים אמרו שהיא קרתה בגלל שלא היו מרוצים מהחלטות שנעשו עבורם ואופן שיווקם והחליטו לקבל שליטה מלאה על המוזיקה שלהם ולהקים חברת הקלטות עצמאית בשם Super Records. עזיבת החברה נעשתה ברוח טובה ולמרות כל מאמציה להשאיר את הלהקה, הם לא שינו את דעתם מכיוון שהם ידעו ששום דיל לא שווה את האפשרות החדשה שנפתחה בפניהם ליצור ולהפיק ת המוזיקה שהם רוצים ואוהבים ללא התערבות מפיקים שכל רצונם הוא למכור. בעקבות חילוקי דעות אומנותיים הצעד נראה כמשתלם והלהקה לא חשבה פעמיים. בנוסף לעזיבת החברה, הסינגלים של הלהקה סופקו ע"י חברת 'אבסולוט' שגם אחראית לחלוקת הסינגלים של אומנים כמו קסקדה וג'יי שון, והם חלק מקבוצת Universal. סלוגן החברה הוא: Saving the World One Song At a Time – מצילים את העולם עם שיר בכל פעם. את אלבומם הרביעי ששוחרר השנה, הוציאה הלהקה דרך חברת התקליטים שלהם כמובן ע"י הדיל עם המייל און סנדיי תחילה. צעד זה הוגדר כצעד לא רווחי כשהגיע למקום ה-8 במצעד הבריטי לעומת אלבומיהם הקודמים. מצד שני, החשיפה הגדולה שזכו לה השירים בעקבות פרסום העיתון גרמה לסיבוב ההופעות הנוכחי שלהם להיות אחד המוצלחים ביותר שלהם כשכלל בו את כל להיטי האלבום, מס' להיטים קודמים וקאבר אחד ללהיט של מייקל ג'קסון Black or White. כמו כן בנו לעצמם סטודיו משוכלל בקרבת מקום מגוריהם ומקווים להחתים בחברה אומנים חדשים בבוא הזמן.

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifוואו! כל הכבוד על ההשקעה!D:

ולא ראיתי חלק מהסירטונים, אז תודה.

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif וואי אלכס את הבנאדם הכי משקיע בעולם

איך הצלחת לעבור על כל הפורום בערך ולהוציא את כל זה?
מגיעה לך סגידה!
הם עשו הרבה השנה הא? חבל שבמקום להוציא כלכך הרבה דלוקסים הם לא...באו לפה או משו
ממש תודה!!

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifווווואו , איזה השקעה !

יש כמה דברים שפספסתי ולא ראיתי אותם ..טוב ששמת , :) ואיך אני לא ישכח את מה שקרה בברזיל , שהמעריצות תקפו אותם.. סורי שאני אומרת את זה ,אבל אני זוכרת שמזה צחקתי על זה
באמת שאני לא יודעת איך להודות לך .. איך היה לך כוח לאסוף את הכל ? ממש כל הכבוד , את נ-ס-ג-ד-ת !
ויש לך במקרה את השירים ? Stay With Me , Black or White. עם כן את יכולה לעלות לי אותם ?
ושוב ממש ממש תודה <:

dougie10

New member
גם אני צריכה אותם...אם מישהי יכולה לעלות...

את black or white ואת stay with me בקובץ אודיו....אני אשמח מאוד... כי יש לי אותם בחרא של איכות!XD

noam31995

New member
מצטרפת לבקשה!!

גם אני רוצה את black or white! מסכנים....תקפו אותם ולמי ניסו לקחת את החולצה?? לדני?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח כן זה היה לדני../images/Emo6.gif

הם ניסו לקרוע ממנו את החולצה משהו כזה.. הסיטואציה הזאת מציקה אותי בטירוף XDD

גרבע

New member
../images/Emo105.gif אוי לא שמעתי על זה ../images/Emo6.gif

הן ניסו לקחת לו את החולצה?!
מופרעות

dougie10

New member
איזו השקעה!!!...|סגידה|!!!...

!!... רבה רבה רבה על כל הסיכום 2008!!!..

גרבע

New member
../images/Emo105.gifמאיפה כל הזמן הזה?!../images/Emo6.gif

סגידה ענקית
ממש השקעת!כל הכבוד D:

just orr

New member
יווו איזה פלאשבקים יש לי מכל השנה חחחח

(חוץ מאוקטובר שלא ממש הייתי פה XD) וכל הכבוד לך אלכס, על הסבלנות וההשקעה
תודה!

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifגאד, איזה השקעה../images/Emo2.gif

כל הכבוד
נסגדת
נקווה שהשנה הלחץ קצת ירד להם
תודה רבה רבה!!

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifוואו אלכס איזה השקעה../images/Emo70.gif הייתי את

מול בפורום עד שלוש וחצי בבוקר ועוד לא סיימת.. ורציתי להגיד לך תודה על כל ההשקעה הזאה אבל עדיין המשכת....
ולא רציתי להרוס לך את השרשור
באמת כל הכבוד....

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifוואו איזה השקעה מדהימה@#$%^&*../images/Emo70.gif

ממש כל הכבוד
איך היה לך כוח לעשות את כל זה? אני בחיים לא הייתי מצליחה
הכל היה ממש מעניין
בגלל שהצטרפתי לפורום רק בספטמבר שמחתי לקרוא את כל השירשורים המעניינים שהיו לכן פה ולגלות על עוד כל מיני סירטונים שלא ראיתי בעבר לפני שהצטרפתי DD: ממש אין לי מילים על ההשקעה המטורפת שלך חוץ מזה שאת פשוט מלכה!
חחחחח תודה רבההההה

למעלה