בתכל'ס, זה נכון...
ה הטופ מודל הבא New member 29/11/07 #15 תמונה 100ממת כמה שזה מזכיר לי את CU... הזוועתי שאין לי כוח להמשיך תשם שלו
M matan warrior prince New member 30/11/07 #24 היא השתלטה על יפן../images/Emo12.gif טוב, לפחות לאנשים ביפן יש טעם טוב אני עובר לגור שם
W West Doll New member 29/11/07 #6 ג'ן זכתה בטקס Premios Nokia Amigo 2007. ג'ניפר היתה מועמדת בשלוש קטגוריות בטקס הלטיני הנ"ל. הקטגוריות: - Latino Artist "Most Sales"! - "Most Downloaded" Song - "Most Downloaded" Ringtoneוהיא זכתה בקטגוריה אחת: Latino Artist "Most Sales". היא לא נכחה באירוע אבל הקליטה הודעת תודה...
ג'ן זכתה בטקס Premios Nokia Amigo 2007. ג'ניפר היתה מועמדת בשלוש קטגוריות בטקס הלטיני הנ"ל. הקטגוריות: - Latino Artist "Most Sales"! - "Most Downloaded" Song - "Most Downloaded" Ringtoneוהיא זכתה בקטגוריה אחת: Latino Artist "Most Sales". היא לא נכחה באירוע אבל הקליטה הודעת תודה...
ל לפני שהלילה נגמר New member 29/11/07 #8 מזל טוב../images/Emo65.gif חבל שהיא לא נכחה... איפה אפשר לראות את ההודעה?
ל לפני שהלילה נגמר New member 29/11/07 #11 חשבתי ככה כי לא החזרת תשובה... וואי, סורי שאני מציק לך כל כך זה מביך אותי להפריע לך אז תודה על הכל... וסורי
חשבתי ככה כי לא החזרת תשובה... וואי, סורי שאני מציק לך כל כך זה מביך אותי להפריע לך אז תודה על הכל... וסורי
M Miss Ocean New member 30/11/07 #19 שמעתם את השיר עם סנטנה?????? OMG!!!! כנסו לפה זה ברשימת היפ הופ, שיר רביעי ברשימה!! למי יש את השיר ושולח לי? פליז....
שמעתם את השיר עם סנטנה?????? OMG!!!! כנסו לפה זה ברשימת היפ הופ, שיר רביעי ברשימה!! למי יש את השיר ושולח לי? פליז....
W West Doll New member 2/12/07 #34 Glamorous [Japan] 2007../images/Emo26.gif לא על השער, סתם מתוך המגזין. פוף.
Q QueIronia New member 2/12/07 #41 לא צעירה, "טרייה" ../images/Emo8.gif חוצמזה שליאת בגילך כבר עם ילדה.