צמידי סיליקון

DesertRose7

New member
../images/Emo27.gifצמידי סיליקון../images/Emo37.gif

מכירים את הסטריט טים של מקפליי? או של כל להקה אחרת? זה על אותו עיקרון.. זאת קבוצה של מעריצים שיוצאים לכל מיני משימות קידום ללהקה- במקרה הזה מקפליי. בקיצור. הם חשבו על רעיון להכין צמידי סיליקון כמו אלה של הסרטן וכל השאר רק של מקפליי ושמעריצים יוכלו לקנות. על הצמיד יהיה כתוב IT'S ALL ABOUT MCFLY הצמיד עולה בין ה- 12.5 ל-14 (תלוי בשווי היורו) ובנוסף בהתאם לכמות גם יכלל מחיר השליחה לאנגליה והשליחה בחזרה שזה בסך הכל עוד כמה שקלים. אני וליהי כבר בעניין (היא פשוט מתעצלת להגיב) ורוצות לדעת אם עוד מישהו רוצה לקנות. ואז מה שיקרה זה שישלחו לי כסף.. אני אחליף אותו ואשלח אותו לאנגליה בצירוף בולים ומעטפות כדי שהיא תוכל להחזיר את זה לפה! והשאלה שלי היא.. האם יש מישהי שמעוניינת? אני אשמח לענות על שאלות

DesertRose7

New member
תחשבו טוב לפני שאתם עונים

כי צריך לעשות את זה מהר ואני צריכה אנשים רציניים שלא יתחרטו ברגע האחרון!

Craz¥ L

New member
../images/Emo98.gif |מגיבה| חחח

חשוב מאוד שזה יהיה בשבוע הקרוב שנספיק( ז"א את תספיקי) לשלוח לה מעטפה.. ואני לא מתעצלת!!!!!!!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo45.gif

אני אשמח לקנות צמיד. ממש רעיון מגניב

DesertRose7

New member
אליי

כשנדע כמה בסופו של דבר רוצים אני אשלח לכן בפרטי את הכתובת שלי כדי שתשלחו אלי ואני ארכז ואשלח אליה

PunK RocK 1o1

New member
ברור

אבל בהודעה של כתוב ש|דגש|הם חשבו זה אומר שזה כבר נמצא בחנויות או לא?

DesertRose7

New member
זה לא בחנויות..

זה אחת מהן מזמינה צמידים מאיזה אתר שאפשר לייצר בו צמידים (תתפלאו אבל יש מלא כאלה) ואז כל השאר מעבירות לה את הכסף.. בדיוק כמו שאנחנו נעביר.

just jenny

New member
גמני אשמח לאחד כזה../images/Emo8.gif

אבל כמה בדיוק הם עולים בשקלים?

DesertRose7

New member
זה עולה 2.50 יורו

אבל היורו כל הזמן משתנה אז זה בסביבות ה- 12.50 עד 14 שקלים אבל צריך להוסיף לזה גם את הדמי שליחה שזה עוד כמה שקלים.

beyonce3

New member
אני רוצה....

אבל לא הבנתי מה לשלוח,וכמה זה עולה......?ולמי מגיע הכסף בכלל??

DesertRose7

New member
מה שאת צריכה לעשות..

זה בעצם לשלוח אלי סכות של כסף.. שאותו נקבע בהתאם לכמות של האנשים שרוצה אבל המחיר של הצמיד קבוע (משתנה לפי שווי היורו).

Craz¥ L

New member
אם מישהי רוצה לשלם ביורו

זה 2.5 יורו והיורו הוא בסביבות -יורו 5.6551 שער יציג להיום ה3.4.05 נראה לי שזה יצא אפילו יותר מ12.5 משהו יורת בכיוון של 15 ש"ח אם יש אפשרות לשלם בפאונד אז זה 1.5 פאונד שער יציג להיום לירה שטרלינג 8.2262 בסביבות ה13 ש"ח.

loner in love

New member
../images/Emo45.gif

אני רוצה! ממש מגניב
שחר לדעתי כל אחת שתשלח לך בסביבות ה20 אפילו 25 ש"ח... כי בעיקרון יש גם מס על החלפת כסף... אז שיהיה ליתר ביטחון וגם דמי שליחה... אבל אני לא מבינה למי הכסף מגיע ממך...

DesertRose7

New member
יאפ..

למרות שהבנתי שבדואר אין עמלות על החלפת כסף.. אבל בכל מקרה זה יהיה קצת יותר ממחיר הצמיד! כי גם צריך בולים וחבילה.. פשוט אני רוצה לראות כמה רוצות פה ואז נחשב הכל ביחד

M c F l y

New member
14 שקל כאילו?

אם כה, אני ממש ממש מעוניינת ואני אשלח לך בשמחה כספ.

=]

יאא ס'מגניב הרעיון הזה =] רק שלא ידפקו צבע מזעזע לצמיד. אני בעד ממ כמעט הכול תפוס כבר חח טוב זה כבר לא בשיקולי אבל אם זה היה ורוד תכלת או סגול זה היה יפה...כי כחול וצהוב חרוש כבר, ושחור (חח הצבע בין האהובים עלי) זה שחור מידי בשביל זה..חח טוב סתם חשבתי בקול P= קיצר שחר, אני בפנים =]

DesertRose7

New member
אוי נכון שכחתי..

זה בצבע סגול! כי באמת כל השאר כבר תפוס..חיחי

למעלה