צמידי סיליקון

MiChElLe182

New member
אני רוצה אני רוצה

כבר כתבתי בהייד פארק... יש אפשרות לקנות יותר מאחד?? זה כ"כ מגנננננניב

molipizza

New member
../images/Emo60.gifכןכןכןכןןכןכןןכן

רעיון ממש יפה! הייתי מאוד שמחה לאחד...

DesertRose7

New member
../images/Emo18.gif אזהרה

אני לא מבטיחה כלום! ויותר מזה- אני לא לוקחת עלי שום אחריות לכסף שלכם! אני ידועת שאישית.. אין לי בעיה לסכן את ה-20 שקל האלה או כמה שזה לא יהיה! אני לא רוצה להגיע למצב שלא ישלחו חזרה ואז כ להאשמה תיפול עלי! אז עכשיו באמת.. לרציניים בלבד! תשלחו לי במסר שם וכמות של צמידים שאתם רוצים ואני אשלח לכם בחזרה את כתובת שלי.. יש? ותזכרו- על אחריותכם!!

יוו איזה אדיייר

גם אני רוצה.. אבל קודם אני צריכה לשאול חחחח נ.ב. מצטערת שלא נכנסתי פווווווווול זמן

DesertRose7

New member
בדואר?!

וזה עולה בסביבות ה- 12-15 שקל.. תלוי בשווי של הפאונד או היורו באותו זמן! אבל כמובן שמוסיפים לזה את הדמי משלוח לשם ובחזרה. זה יוצא בסביבות ה-20 בסופו של דבר!

tots

New member
אני!

אני גם רוצה צמיד!! יש גדלים?...כאילו גדול וקטן כמו בליבסרונג? אם כן אני רוצה קטן...

DesertRose7

New member
יש..

LARGE MEDIUN KIDS חשבתי להזמין לכולם מדיום כי זה הכי ממוצע ונורמלי.. לא?! קיצר.. שלחי לי מסר עם שם: כמות: איסי: מסנג'ר:

DesertRose7

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif DEADLINE../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עד היום (שלישי) בערב אני צריכה שכל מי שרוצה שישלח לי מסר - כי אני צריכה להגיד לה היום בערב כמה צמידים שתזמין לי! מי שלא יגיד.. מצטערת.. לא יהיה כנראה!

DesertRose7

New member
../images/Emo41.gif כל מי ששולחת לי בסופו של דבר |*

תתחילו לשלוח את המכתבים כמה שיותר מהר! אני ראשון שני בטיול אז אני רוצה ללכת לדואר בשלישי בבוקר!!!!
שיר קיבלתי היום את המכתב שלך - תודה

simpsonit

New member
הייי

אני מאוד מתעניינת אז הנה המסנג'ר שלי זה דחוףףףףףףף אני מאושפזת על מקפליי שרוטה חולה דרוסה! ואותו דבר על באסטד ברור [email protected] כל מי שרוצה ליצור איתי קשר זה המסנג'ר שלי

DesertRose7

New member
../images/Emo41.gif קיבלתי גם את של..

חן ג'ני ומיכל
ולמה אני צריכה לחכות כל כך הרבה עד שכולם ישלחו?! היא לוחצת עלי שאני אשלח לה כבר ועדין מחכה לכם שתשלחו לי!! למה אתם מחכים?!

למעלה