רבלדה פרק 113

eveligne406

New member
הלוואי והיום ישימו אתתת

פואה אן און קאפההה.... דונדה יו לה דחה פואה אן און קפאאאהההה.... דונה לה בנדונה פואה אן און קאפהההה.... דונדה לה וי יורר פואה אן און קפאההה אההה אההה אאההההה!!!!!!!!! ואני מקווה גם שפרק היום יהיה יותר נורמלי... :]]

eveligne406

New member
כרגיל...נשלח לי באמצע.. :p../images/Emo15.gif

קיצר תתכוננו כי היום הולך להיות קליפ קורע מצחוקק!!!! ושימו לב לבגד של רובר... חח...

eveligne406

New member
יש לי את הסירטוןן../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

אבל אין לי מושג איך להעלות לפורום

eveligne406

New member
אממ...גבוש?

זה לא פרק 123...? כי אתמולהיה פרק 122...אם אני לא טועה...

וואי היה היו פרק חמודדד

אבל ההתחלה ממש משעממת עם כל הקטע של הילדה והילריו... מיותר לדעתי
חח איזה חמודים דייגו ומיגל שהורידו תמכנס...חחח איזה קטעים איתם!

היה פרק ממש יפה

ממש אהבתי את הקטע של הילדה והילריו שהם עשו את כל השירים!! וגם שהם הורידו את המכנסים היה קורעעע חחחחחחחח

פרק משעמם בטירוף

מזה הפרק הזה כבר חצי פרק הלך על הילדה איזה בסה היא יפה עם מיגל ודיגו איך שהם הוריד את המכנסים גסטון איזה מעצבן למה הוא באה עלינו גם אוףףף לא סובלת אותו בקיצור פרק משעמם אבל נחמד קצת יאללה ביי רחלי

DinaLiza13

New member
פרק חמוד!../images/Emo41.gif

אני דיי אהבתי את הקטע של הילריו והילדה ביותם צעירים! איזה מאמי מיה ורוברטה היו שמה! נקרעתי מזה שרוברטה ומיה רצו לראות של מי יותר גדול! חחחח סה"כ פרק ממש חמוד אהבתי!

DinaLiza13

New member
אהה ועוד דבר...

אני שונאת את הקטעים של 2 הבנים המגעילים האלה! זה היה בגירסה הארגנטינאית?.......... נצ"לש, חיברתי חלקים מתמונות של רבלדה--> של מי האף של מי הפה של מי העניים של מי השיער... נחמד לא?!

סוכריה16

New member
מנסה

העיניים הכי יפות שיש- אנהיייייי השיער- הכי קרוע והכי עובר ניויים שיש- ג'ואבני באף- וואי יאין לי שמץ.. אבל אם אני לא טועה יש שם פריסינג- הולכת על רובר פה!??!?! וואי.. אלמה!??!

DinaLiza13

New member
יפה! כמעט הכל!

עיניים-אנהי שיער- אך לא כריסטיאן אף- דולסה םה- הכי קשה כריסטופר!

christeamo

New member
קללללללל

שיער - ג'ובאני... עניים-אנהי.. אף-דולסה פה-המושלם שלייי כ-ר-י-ס פה מושלם!

TuTyBoP15

New member
אני דווקא אוהבת את הקטעים של הבנים

המגעילים האלהה זה מוסיף צחוק כזה חחחח זה מצחיק אותי

סוכריה16

New member
נכון, יוריי שלי חח

הראו אותו הרבה , והראו אותו רק עם תחתונים ! איזה חבודיייייי דיי הוא היה כזה ג'פוף שהוא בכה .. חחח יאללה מה הוא רודף אחריי בחואוץ!??!

למעלה