רבלדה פרק 113

סוכריה16

New member
מנסה שנית חח אמא מה עשית לג'סי!?!?

שיער- השיער הכי יפה בעולם! אנהייייייייי פשוט להתמוגג ממנו! העיניים- חח זאת דולסה האף- אני .. מפחדת לטעות פה- נראה לי פונצ'ו - וואי כנראה אני טועה פה! לא לא .. משנה--- לופיטההההההההה האוזן- של פונצ'ו לא!??! הפה- גואבני!??!

DinaLiza13

New member
נכון!

שיער- אנהי עיניים- דולסה אף- מאיטה פה- אדי אוזניים- פונצ'ו

Ripelll

New member
פרק נחמד |ספויילר|

רק אמא שלי ממש התבאסה כשסיפרתי לה שהילריו ימות והילדה תהייה אלמנה כל עונה 2....

shir08

New member
אוףףף לא ראיתי!!

הייתה לי בעיה במחשב!!ולא שמתי לב שהזמן עבר!!! אוףףףףף טוב לא נורא...ניראה מחר ב12!!

ilana blumin

New member
איזה פרק יפה!! ..מכול הפרק אני רק

זוכרת שמיגל ודייגו הורידו מיכנסיים
אני לא יכולה !!!!!..השלמות!!!!!!!!!!!..חרמנית שכמוני
......חחחחחחחחחח אהה..ואת הקטע שמיה ורוברטה בדקו למי יש יותר גדולים.....זה היה כזה קורע
.... אההה ניזכרתי....הסיפור של הילדה היה דיי מיותר...אני יותר אוהבת שהם מתקדמים בעלילה עצמה...מספיק קשה לי שחותכים לי קטעים

ג ב ש ו ש

New member
וואי אהבתי את הפרק../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif

את כל הקטע של המורה הילדה..שיואו ממש מושקע ויפה
והלהקה מדהימים
חחח איך רובר ומיה רבות תמיד
קרועות.."למי יש יותר גדולים"
מיגל ודייגו חח עם התחתונים..נדפקו
הבנות שעוזרות להילדה מתוקות
שונא את הבנים שמציצים תמיד
אחלה פרק..אהבתי

Dulce Maria13

New member
שיטטטטטטט

לא ראיתי לא שידור חזור ולא את השידור שיטטטט נראה בבוקר מקווה לא לפספס

shucina

New member
זה היה אחד הפרקים המוזרים

אתמול בצהרים אני נרדמתי והתעוררתי ב6 ו20 ... ועוד לא קלטתי שהפסדתי את ההתחלה כי הייתי מטושטשת מהשינה .. ואז מסתכלת ואז מזה התעצבנתי כי חשבתי שלא שמו רבלדה ולא הבנתי מה הולך שם ... ולא הבנתי בכלל מה הלך שם שהם שרו מאחורי הבחורה הזאת ? זאת הייתה אמור להיות הילדה ? (אני יראה היום בפרק) וכל הפרק היה מזה מבוזבז מלא קטעים לא קשורים זה כאילו כל הפרק היה מורכב מקטעים כאלה ששמים כדי להעביר את הזמן בין סצינה חשובה לסצינה חשובה אחרת .. אז ככה היה כל הפרק... הכל לא היה קשור לכלום.. מה זה היה שהרביעיה הסתובבו בחוץ ככה סתם ולא עשו כלום סתם הבנות רבו והבנים הורידו מכנסים (טוב את זה אני מוכנה לקבל ...) למרות שזה היה טיפשי !?

למעלה