שאלות ותשובות

היי...שאלה קטנה..../images/Emo9.gif

סליחה אם שאלו אותה כבר... יודעים אם ישדרו את העונות ה-3 של מגרש ביתי ו-O.C בערוץ??? תודה מראש

orhe

New member
יש לי שתי שאלות בקשר ל O.C

1) האם יש עונה 3, ואם כן האם היא תבוא ליס וויקאנד? 2)מתי יתחילו לשדר מההתחלה, על בסיס יום-יומי, כמו שעכשיו התחילו עם "מגרש ביתי"? תודה רבה לעונים. ואם כבר מיהשו שאל את זה ועניתם לו, אשמח לקבל הפנייה לקישור.

cred

New member
שאלה על מגרש ביתי (הפרקים היומיים)

שלום, אני מאוד אוהב את הסדרה אך התחלתי לצערי לפות בה רק מלפני שבועיים.. זאת אומרת כשהתחילו הפרקים היומיים , העונה הראשונה מהתחלה. ורציתי לשאול האם אחרי העונה תתחילו לשדר את העונה השניה עד לפרקים החדשים של ימי שישי? כי אני מאוד רוצה לצפות בהם... תודה אלכס.

Ulong

New member
מישהו יודע מה יהיה אחרי הברבור?

מחר מסתיים השידור החודר של הברבור. מישהו יודע מה יחליף את זה ויחל בשידורים חוזרים מיום ראשון?

C o C i T o

New member
שאלה לגבי מגרש ביתי

יש שידורים חוזרים של העונה הראשונה של מגרש ביתי בימי ראשון עד חמישי וגםמשדרים את העוה השנהי בסופשבוע אז רציתי לשאול אם ישדרו את העונה השניה שוב פעם לאחר שהשידורים החוזרים של העונה הראשונה ייגמרו...?

יש לי שאלה בקשר לשיר מהמתמודד

היה שיר שאלפונסו רקד איתו משהו קלאסי כזה מישהו יודע איך קוראים לשיר או איזה סוג שיר זה פשוט התאהבתי בשירים האלה...איזה סוג הם וזה תודה רבה לעוזרים

TheCharm

New member
תשובות

1) העונה השלישית אמורה לעלות בארה"ב בספטמבר, והיא גם אמורה להגיע ליס וויקנד, אבל עלול לקחת עוד זמן 2) ברגע שמגרש ביתי תסתיים, תבוא OC. לקראת סוף יולי

TheCharm

New member
השידור החודר? חח

אני מניח שזאת שגיאת מקלדת אבל.. חח.. יצא מצחיק
ואממ, חיפשתי, אבל לא מצאתי... תחשוב איזה ריאלטי היו בערוץ ואולי נעלה על זה. בינתיים לוחות השידור לא עודכנו ליום ראשון

Ulong

New member
לא וחבל לפתוח סתם עוד הודעה חדשה

כמה שירשורים מתחתייך נמצאת התשובה.

yasminale

New member
אממממ

אולי סיירת ניקיון? (או שכבר שודר?
) אווו לא יודעת! חח

Ulong

New member
אוופס../images/Emo122.gif

גם אני בדקתי בכמה מקומות ועדיין אין תשובה לגבי ראשון.

למעלה