שאלות ותשובות

T nager

New member
לא יודע מה להגיד על זה, שיתקרב

התאריך נדע, אני בכל מקרה לא אהיה כאן כדי לראות את זה יום אחריי, רק שבועיים אחרי או משהו.. שנת שירות וכו'. לפחות אני לא צריך לדאוג להוריד את זה :) זה מוריד לי אוטומטית מהמירק למחשב, ברגע שיוצא הפרק.

TheCharm

New member
גם בפוקס כבר יש את זה

כנס לעמוד של OC וכתוב למטה את התאריך

TheCharm

New member
אממ

קודם כל הם יעלו באמריקה בסביבות ספטמבר, ועוד כמה חודשים סביר להניח שזה יגיע.

תודה!../images/Emo24.gif

יש לכם מושג עוד כמה זמן ייגמרו פה העונות שעכשיו?? ד"א אני חדשה בפורום...

yasminale

New member
לגבי מגרש ביתי

הפרק האחרון לעונה היה פרק כפול, כלומר הוא היה שעה וחצי במקום 45 דקות. אם הערוץ ישדר את הפרק הכפול, הפרק האחרון של העונה השנייה ישודר ב-19 באוגוסט, ואם כל פרק יהיה נפרד (כלומר 22 ו-23 לא יהיו כפולים), העונה תגמר ב-26 באוגוסט. (היומולדת שלי!!). זה נושא טוב להפנות ליקי- כבר ידוע איך ישודר הפרק האחרון? כפול כמו בארה"ב או פרקים נפרדים?

Yaki J

New member
בפרקים נפרדים. היתה לנו האפשרות

לבחור אם לשדר אותם כפרק אחד או בנפרד והעדפנו בנפרד כדי שלא לדלג על פרק של the O.C ולפגוע בצופים של הסדרה.

JTיXל

New member
אני יודע שזה כבר לא משנה

אבל לדעתי היה עדיף אם הייתם מדלגים על סמולוויל ומתחילים לשדר את הפרק הארוך של מגרש ביתי בשעה של סמולוויל

yasminale

New member
נכון :( נו טוב..

חחח אז הפרק האחרון של העונה ישודר ב-26 באוגוסט!! לפי החישובים שלי! ביומולדת שליייי!

TheCharm

New member
ומה, לסמולוויל אין צופים?

בדיוק כמו שזה פוגע בצופי OC זה גם פוגע בצופי סמולוויל

לעומת זאת

יש שידור חוזר של OC בלילה. אם ידחו יום שישי אחד את כל רצועת השידורים, כלומר: כל תוכנית תדחה חד פעמי ב 45 דק', והשידור החוזר של OC באותו לילה לא התקיים. לא חושב שיש מישהו שזה יפריע לו כי הרי גם ככה יש שידור חוזר למחרת.

yasminale

New member
גם נכון. והשידור החוזר של OC

מתקיים יום למחרת, וככה גם סמולוויל. ככה שאם פעם אחת יעשו ספיישל מגרש ביתי, זה יהיה ממש נחמד. אני אישית ראיתי את הפרק הכפול (ולא נפרדים), וזה הרבה יותר כיף, כי בפרק העלילה זורמת, ובמיוחד בפרק כ"כ חשוב כמו זה. העובדה שהעלילה תחתך באמצע קצת יהרוס. זה היה נחמד אם היו עושים ספיישל.

Aviad1987

New member
עזוב שזה פגיעה בשידור של סמולוויל

(לא רוצה שיהרס לי הרצף) זה גם מאוד יבלבל את הצופים .. מה אנחנו ערוץ 10 שמזיז משבצת של סדרה? זה לא יעזור כמה הם יפרסמו עדיין יהיו המון שלא ישימו לב וישכחו לראות את הפרק.

../images/Emo27.gifשאלות ותשובות../images/Emo37.gif

שאלות
תשובות
שרשרו אותן לפה... כשאני אוכל לראות כמו שצריך שוב אני אוסיף הכל ל"שאלות הנפוצות" (זה יהיה ביום רביעי, אבל אני אנסה אולי לעשות מאמצים ולנסות להוסיף כמה דברים לשם לפני). אני נועץ את השרשור בינתיים

למעלה