בוא לפורטיס בזאפה יא נקניק
ל לאונרדו החייל New member 8/8/07 #72 יש לי טרמפ הלוך חזור מירושלים אם אני רוצה ../images/Emo13.gif אבל יש 2 בעיות: 1)זה 100 ש"ח 2)זה נופל בין טריליון הופעות של ניצנים וחוצות היוצר,ובמילא ביום שני אני אראה אותו בחוצות היוצר אבל יש סיכוי! אם יהיה כוח ויהיה קצת כסף אני אבוא
יש לי טרמפ הלוך חזור מירושלים אם אני רוצה ../images/Emo13.gif אבל יש 2 בעיות: 1)זה 100 ש"ח 2)זה נופל בין טריליון הופעות של ניצנים וחוצות היוצר,ובמילא ביום שני אני אראה אותו בחוצות היוצר אבל יש סיכוי! אם יהיה כוח ויהיה קצת כסף אני אבוא
ח חייםקשיםבסוףמתים New member 7/8/07 #41 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif איך בא לי כנסיית השכל...!
ס סבסטיאן נאבד New member 7/8/07 #48 ../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יש לי שלושה כרטיסים ליום הזה (שניים הזמנתי ובאחד הודיעו לי עכשיו שזכיתי ) אז אולי..
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יש לי שלושה כרטיסים ליום הזה (שניים הזמנתי ובאחד הודיעו לי עכשיו שזכיתי ) אז אולי..
N Noam TG New member 7/8/07 #26 אם את רוצה ב14.8 יש אביב בירושלים, כחלק מספטיבל חוצות היוצר. [ויש גם כנסיית השכל ב12.8,פורטיס ב13.8, סחרוף ב16.8 ועוד כמה שלא ניראה לי מעניינים] והמחיר 35 אם יחשיבו אותך כילדה ו45 אם יחשיבו אותך כמבוגרת. אבל יש הנחות לירושלמים אז אם תבואי אני אקנה לך בהנחה.
אם את רוצה ב14.8 יש אביב בירושלים, כחלק מספטיבל חוצות היוצר. [ויש גם כנסיית השכל ב12.8,פורטיס ב13.8, סחרוף ב16.8 ועוד כמה שלא ניראה לי מעניינים] והמחיר 35 אם יחשיבו אותך כילדה ו45 אם יחשיבו אותך כמבוגרת. אבל יש הנחות לירושלמים אז אם תבואי אני אקנה לך בהנחה.
M mooshki New member 9/8/07 #74 אבל יעלה לי מיליון שקל להגיע לירושלים:/ ובכלל אני לא יכולה. אבל תודה~! וד"א, אתה בא לסלקום בסוף?