שרשור היכרות

R O O L Y

New member
../images/Emo27.gif שרשור היכרות ../images/Emo37.gif

(בהשראת נטליה.
) אנא קראו בעיון רב את השאלות, וענו עליהן: 1. שם: 2. גיל: 3. מין: 4. צבע עיניים: 5. צבע שיער: 6. גובה: 7. מצבך הארוני: 8. פירסינגים: 9. קעקועים: 10. משקפיים: 11. אייסיקיו או מסנג'ר? 12. שפות שאתה מדבר/לומד: 13. תכונות טובות שלך: 14. תכונות רעות שלך: 15. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: 16. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 17. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 18. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 19. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 20. איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 22. מה מפחיד אותך? 23. מה אתה חושב על זה שלא הייתה שאלה מספר 21? 24. מה המזון האהוב עליך? 25. מה אתה שותה במהלך היום? 25. קפה או תה: 26. פלאפל או שווארמה: 27. מועדון או בית קפה: 28. גלילאו גלילאי או קופרניקוס: 29. מה המוטו שלך בחיים? 30. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 31. מעשה נועז שעשית? 32. מעשה טפשי שעשית? 33. מה יש לך מתחת למיטה? 34. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 35. לישון או לקום? 36. שקיעה או זריחה? 37. לילה או יום? 38. בזבזן או חסכן? 39. קור או חום? 40. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 41. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? 42. מי הבחירה שלך בכוכב נולד? דברים אהובים עליך: 43.צבע: 44. בעל חיים: 45.ספר: 46.סרט: 47. שחקן: 48. שחקנית: 49. דיסק: 50. שיר: 51. מקום בילוי: 52. פורום אהוב: 53. עונה: 54. מקום להעביר בו חופשה: 55. רכב: 56. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 57. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 58. עיתון: 59. סדרה: 60. כל המעוניין להוסיף תמונה, הרי זה משובח! (שוכתב מפורום "תיאטרון ומשחק"). יאללה, תתחילו.
(חסר למי שלא כותב!
) רוני.

nat18

New member
עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif + תמונה מהיום בבוקר!

1. שם:נטליה 2. גיל:18 3. מין:נקבה 4. צבע עיניים:חום נקודות 5. צבע שיער:שחור עם פסים אדומים ואגוז 6. גובה:מטר66 8. פירסינגים:1 9. קעקועים: לא ולא יודעת אם יהיו 10. משקפיים:כן 11. אייסיקיו או מסנג'ר? יש את שניהם.. תיראו בפרטים שלי :p 12. שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית רוסית עברית וקצת ספרדית 13. תכונות טובות שלך:וואי אמממ קשה להגיד 14. תכונות רעות שלך:דברים קטנים יכולים לעצבן אותי בעיקר כשמדובר באיחורים אז אני מסוגלת להתעצבן ברמות. 15. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לעצמי.. 16. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתיחות והתעמלות 17. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? בודקת מיילים 18. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?שאני מאחרת כבר וצריכה לפגוש אחברה שלי בעזריאלי ואז לנסוע לפגוש את ליאון. 19. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אבא 20. איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בשקט שלי... בלי שיציקו לי 22. מה מפחיד אותך? דברים שלא מאורגנים טוב... 23. מה אתה חושב על זה שלא הייתה שאלה מספר 21?שטויות... כולנו טועים בספירה... 24. מה המזון האהוב עליך?
25. מה אתה שותה במהלך היום?מים ואולי מיצים טבעיים וכאלה... לפעמים קולה... 25. קפה או תה:פעם זה פעם זה 26. פלאפל או שווארמה:פלאפל 27. מועדון או בית קפה:בית קפה 28. גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאו 29. מה המוטו שלך בחיים? עדיין לא מצאתי אחד כזה....:-\ 30. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? חצי תורמת קצת משאירה לעצמי והשאר מביאה למשפחה 31. מעשה נועז שעשית?וואו אמממ חחח לא יודעת לא עולה לי עכשיו אני עייפה מדי... 32. מעשה טפשי שעשית?המוןןןןןןןן אין לכם מושג כמה... זה תדירות של 2 ליום... חחח סתם לא.. חחח אבל יש כמה.. :S 33. מה יש לך מתחת למיטה?אבק.. חחח לא יודעת 34. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:עיינים.. הן אומרות הכל. 35. לישון או לקום?לישון 36. שקיעה או זריחה?שקיעה 37. לילה או יום?לילה 38. בזבזן או חסכן?קצת מזה וקצת מזה 39. קור או חום?אמצע 40. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?לא יודעת 41. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה?וואי עם הרבה אנשים בהרבה מקומות < ולא נרחיב> 42. מי הבחירה שלך בכוכב נולד?אל רואה כוכב נולד.. אבל לטעמי זה כבר איבד את כל הקסם הראשוני שהיה לזה. דברים אהובים עליך: לא יודעת...:-\ חח יש הרבה בעיקר דברים קטנים שמשמחים אותי. 43.צבע:כחול\שחור 44. בעל חיים:מתה על בעלי חיים לצערי אין לי... 45.ספר:"התפסן בשדא השיפון" 46.סרט:"נער המים" 47. שחקן:אני לא מעריצה 48. שחקנית:כנ"ל 49. דיסק:pINK הדיסק השני שלה.. מיסאנדרסטוד 50. שיר:יש הרבה.. בואו לבחור מתוך 1500 שירים במחשב שלי
51. מקום בילוי: לפי מצבי הרוח שלי 52. פורום אהוב:עוד כמה 53. עונה:אביב 54. מקום להעביר בו חופשה:מקום שקט עם חברים טובים 55. רכב:עדיין אין לי 56. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:יעל<ולא משנה איזו> 57. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:מ"נער המים" ואני מתרגמת לעברית: מה שאמא לא יודעת לא יפגע בה. 58. עיתון:לא יודעת:\ כל מיני 59. סדרה:אסתי,שנות ה70 אני כמעט לא רואה טלויזיה 60. בקשר לתמונה.. זה מהיום בבוקר... אני כמובן עם השחור והמשקפי שמש וזה ליאון לידי :) תהנו.. ותשתפו פעולה.

nat18

New member
כי תפוז לא נתנו לי לעלות את התמונה

אני אנסה יותר מאוחר

Double U

New member
נסי לשמור אותה כקובץ עם סיומת jpg

ואז להעלות אותה

nat18

New member
אני מעלה את זה בקישור :)

כי זה רושם לי שלפורום הזה זמנית אין אפשרות לעלות תמונות... נו באיזה קטע עכשיו?!

nat18

New member
אמממ...

זה סיפור די ארוך... הוא העורך הראשי הנוכחי של אקזיט
וסתאם קבענו איתו ונפגשנו..
הוא אחלה בן אדם =]

AmiTutiT14

New member
חח כן אני יודעת, חברה שלי סיפרה לי.

כולם פוגשים בו, רק אני לא

nat18

New member
חברה שלך?

קוראים לה אירנה? חחח =] אז נזמין אותך לפעם הבאה שנפגש איתו... מתאים? =]

Double U

New member
איך שמת לב?../images/Emo12.gif

כבר יומיים זה כאן ולא שמתי לב שזה הוא:||

Double U

New member
עונה:

1. שם: שי 2. גיל: 15 (שתקי עמית
) 3. מין: זכר 4. צבע עיניים: ירוק-חום 5. צבע שיער: חום 6. גובה: נמוך
7. מצבך הארוני: טוב
8. פירסינגים: אין 9. קעקועים: אין 10. משקפיים: יש
11. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר
12. שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, ערבית וטיפה ספרדית 13. תכונות טובות שלך: חברותי, נחמד
14. תכונות רעות שלך: רגיש יותר מדי... 15. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אח שלי;[ 16. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתלבש ואוכל 17. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה את המחשב 18. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? כמה שעות ישנתי
19. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? המנקה
20. איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? יציאות עם חברים בשישי, נגינה 22. מה מפחיד אותך? לגלות שאין מחר
23. מה אתה חושב על זה שלא הייתה שאלה מספר 21? חפיף
24. מה המזון האהוב עליך? רביולי (סוג של פסטה שיש בתוכה בשר או פטריות). 25. מה אתה שותה במהלך היום? קולה, מיץ ענבים, מים 25. קפה או תה: תה 26. פלאפל או שווארמה: שווארמה
27. מועדון או בית קפה: מועדון
28. גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו גלילאי. מי זה קופרניקוס 29. מה המוטו שלך בחיים? הקונה מטטה
30. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? טס לחו"ל 31. מעשה נועז שעשית? הרבצתי בכיתה ה' למישהי
32. מעשה טפשי שעשית? בכיתי כי לא נבחרתי לככב בקטעי משחק בהופעה של הצופים
33. מה יש לך מתחת למיטה? מצעים 34. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: שפתיים 35. לישון או לקום? לישון 36. שקיעה או זריחה? שקיעה 37. לילה או יום? יום 38. בזבזן או חסכן? חסכן ובזבזן 39. קור או חום? תלוי בזמן 40. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 41. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? לא עניינכם
42. מי הבחירה שלך בכוכב נולד? אף אחד. סתם הכל מכור. דברים אהובים עליך: 43.צבע: תכלת 44. בעל חיים: פרפר
45.ספר: הארי פוטר 46.סרט: החיים היפים 47. שחקן: שייקה לוי כמובן! 48. שחקנית: ריקי בליך, חני נחמיאס 49. דיסק: צרוב
50. שיר: השקט שנשאר של שירי מימון
51. מקום בילוי: קולנוע, בריכה 52. פורום אהוב: אלביס, סמ"ו (172), פור"ה (780), השמינייה (1299) 53. עונה: אביב וקיץ 54. מקום להעביר בו חופשה: חו"ל, אילת, צפון הארץ 55. רכב: מטוס!
56. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אבא שלי[?] 57. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אתה חי!" "בל!". מתוך היפה והחיה של וולט דיסני
58. עיתון: כולם נחמדים 59. סדרה: אלביס, השמינייה וסדרה לשעבר: אסתי המכוערת
אין משהו להוסיף

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאני:$

1. שם:בן 2. גיל:13 3. מין:זכר 4. צבע עיניים:חום 5. צבע שיער:חום כהה 6. גובה:173 בפעם האחרונה שבדקתי..אמרו לי אבל מאז שגבהתי עוד
7. מצבך הארוני:מה 8. פירסינגים:אין 9. קעקועים:אין 10. משקפיים:היה פעם
11. אייסיקיו או מסנג'ר?מסן 12. שפות שאתה מדבר/לומד:עברית אנגלית ערבית וקצת ספרדית
13. תכונות טובות שלך:נחמד סבלני ובעל זיכרון טוב
14. תכונות רעות שלך:אדיש לפעמים וגם קצת ביישן
15. אמרו לך פעם שאתה דומה ל:אביב גפן 16. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?משנה מצב במסן למחובר
17. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?משנה מצב במסן לתכף אשוב
18. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?"אוף למה התעוררתי;[ עכשיו רק 10 בבוקר" 19. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא 20. איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?תופתעו אבל...במחשב!!!!
22. מה מפחיד אותך?ימים שיש לי בהם מחשבות רעות..זה קורה לי בדרך כלל כשאני לא ישנתי באותו לילדה או שישנתי פחות וההרגשות הרעות הזו זה בדרך כלל שאני חושב שמשו רע הולך לקרות או שאני או קרובים אלי עומדים למות וכאלה... 23. מה אתה חושב על זה שלא הייתה שאלה מספר 21?לא שמתי לב אפילו
24. מה המזון האהוב עליך?שניצל 25. מה אתה שותה במהלך היום?מה אתם מצפים כבר שילד חסר חיים כמוני כבר יעשה?
25. קפה או תה:תלוי מתי 26. פלאפל או שווארמה:פלאפל 27. מועדון או בית קפה:בית קפה 28. גלילאו גלילאי או קופרניקוס:מה
29. מה המוטו שלך בחיים?צר עולמי כעולם נמלה
30. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?מספר לחברים וזה
31. מעשה נועז שעשית?לא הרבה
32. מעשה טפשי שעשית?באיזה מפגש אחד צעקתי לאנשים ברחוב "גבאיייייייי" עד שאיזה אחד משוגע כזה בא אלי והתחיל לצרוח עלי אם אני פסיכופט ולמה אני מטריד אותו
[תיכננתי לכתוב פה משו אחר אבל לאקי המליצה לי לרשום את זה:$] 33. מה יש לך מתחת למיטה?ספרים ואלבומים ישנים של אמא ואבא
34. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:קישקע
35. לישון או לקום?לישון 36. שקיעה או זריחה?שקיעה 37. לילה או יום?לילה 38. בזבזן או חסכן?חסכן 39. קור או חום?קור 40. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?מה
41. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה?בראיון בתפוז
42. מי הבחירה שלך בכוכב נולד?איילה אליגולא
דברים אהובים עליך: 43.צבע:כתום[ולא בלי קשר להתנתקות
] 44. בעל חיים:כבשה 45.ספר:זבנג 46.סרט:ג'ומנג'י וספיי קידס 47. שחקן:חואן חיל נבארו 48. שחקנית:איסבל מסאג'ו 49. דיסק:floricienta y su banda 50. שיר:We Don't Care - Kanye west 51. מקום בילוי:מפגש בעזריאלי 52. פורום אהוב:השמינייה[1299] 53. עונה:חורף 54. מקום להעביר בו חופשה:מקום עם מחשב ואינטרנט 55. רכב:ג'יפ 56. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:אבישג
57. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:"בג´ונגל תחכה בהמתנה עד שהקוביה תורה, 5 או 8" מתוך הסרט ג'ומנג'י 58. עיתון:ידיעות 59. סדרה:השמינייה 60. כל המעוניין להוסיף תמונה, הרי זה משובח! תוסיפו תמונות שלכם

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifבמהלך קריאת השאלון של

נטליה גיליתי שהתבלבלתי בשאלה אח:| חשבתי ששאלה 25 זה "מה אתה עושה במהלך היום";[ אז נמ 25.מה אתה שותה במהלך היום?כלמיני דברים
מים שוקו נקטרים קולה...

R O O L Y

New member
איזה יופי לחזור ולראות שהרבה כתבו!

שימו תמונות!
ועכשיו תורי... 1. שם: רוני. 2. גיל: 15 (בספטמבר. שתקו שניכם.) 3. מין: נקבה. (?) 4. צבע עיניים: כחול. 5. צבע שיער: שטני (נו, לא
. משהו כמו חום.)
6. גובה: 1.70 7. מצבך הארוני: יש לי חדר ארונות. מצבו טוב, תודה. 8. פירסינגים: פעם רציתי בטבור... ואז התעוררתי. 9. קעקועים: ע"ע "פירסינגים". 10. משקפיים: מידה 1.00 מרחוק, אבל בחיים לא תראו אותי איתם. הן באות לידי ביטוי רק כשאני הולכת להצגות וכו'. 11. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר. 12. שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית, ספרדית וצרפתית. 13. תכונות טובות שלך: פרפקציוניזם, אסרטיביות ועוד ועוד... (?) 14. תכונות רעות שלך: פרפקציוניזם, היסטריה, והעובדה שלא משנה מה אעשה, שום דבר לא יספק אותי ויגרום לי להיות מאושרת. ולמקרה שתהיתם, אני רק רבע פולנייה. 15. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אגם רודברג.
אני מבקשת שלא תזכירו את העובדה המצערת, בהתחשב בנסיבות - אין בינינו טיפת דמיון, שיהיה ברור. איכס.
16. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים. 17. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצחת שיניים. 18. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? ישנתי אצל חברה, וכל הזמן שאר החברות שישנו אצלה גם סתם עשו רעש והעירו אותי... לא חשבתי יותר מידי, סתם צעקתי.
19. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? חברה שלי מנסה להעיר אותי. 20. איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בסביבה טובה, עם אנשים שאני אוהבת וכיף לי איתם. לא משנה איפה. 22. מה מפחיד אותך? פרוקי רגליים למיניהם. 23. מה אתה חושב על זה שלא הייתה שאלה מספר 21? לא צפוי ומסעיר. פרובוקטיבי כזה. 24. מה המזון האהוב עליך? כל מיני דברים משמינים: פנקייק, דונאטס, ספגטי ברוטב שמנת, רביולי, ניוקי... ועוד ועוד. 25. מה אתה שותה במהלך היום? מים וקפה. 25. קפה או תה: הדם שלי ידבר בשמי: קפאין!!! 26. פלאפל או שווארמה: שווארמה. 27. מועדון או בית קפה: בית-קפה. 28. גלילאו גלילאי או קופרניקוס: בעיקרון קופרניקוס, אבל לגלילאו גלילאי יש שם כל כך מצחיק... 29. מה המוטו שלך בחיים? "מגיע לי יותר, ואם לא מגיע לי - אני אקח בכוח." (משפט חכם שנאמר ע"י אחת השחקניות האהובות עליי). 30. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? זה בכלל לא מעניין אותי, אני בעד שלום עולמי.
31. מעשה נועז שעשית? גלישה בסנובורד (ותאמינו לי - זה נועז). מברכת על הרגע, ומקווה להיות אלופת העולם. 32. מעשה טפשי שעשית? האחרון? שיקרתי לחבר טוב. לא, אפילו לא שיקרתי, פשוט נכנסתי להיסטריה והתעסקתי בלהיות טיפשה. 33. מה יש לך מתחת למיטה? רצפה. 34. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: אישיות. אני יודעת שזה נשמע פתטי, אבל אני מאמינה בזה. נו, טוב. התשובה השניה שלי היא עיניים. 35. לישון או לקום? לישון אחרי יום מפרך, ולקום ליום שיש בו אירוע חשוב ומשמח. 36. שקיעה או זריחה? שקיעה. 37. לילה או יום? לא משנה - רק שיהיה בקיץ. לא מסוגלת לסבול יום חשוך. 38. בזבזן או חסכן? בזבזנית. 39. קור או חום? בקיץ קור ובחורף חום. 40. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה. בדיוק כמו הדשא של השכן. (ע"ע "תכונות רעות"). 41. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? באיטליה! אני טסה ביום שלישי (5.7.05) אבל... למי יש כוח לחכות?! 42. מי הבחירה שלך בכוכב נולד? לא ראיתי אפילו תכנית אחת, ואני גם לא מתכוננת. דברים אהובים עליך: 43. צבע: אדום, כתום, תכלת, ורוד. 44. בעל חיים: דולפין ורוב חיות הים. 45. ספר: "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה", "צופן דה וינצ'י". 46. סרט: ישראלי. 47. שחקן: יגאל נאור, יגאל נאור, יגאל נאור. (שכתבי את תשובותיי מפורום תיאטרון, אז לידע כללי - יגאל נאור - שחקן תיאטרון מהטובים ביותר.) 48. שחקנית: חנה אזולאי הספרי, רונית אלקבץ, קרן מור, ליא קניג, מרים זוהר, לאורה ריבלין - ולרשימה פשוט אין סוף... 49. דיסק: אין ספציפי. 50. שיר: "הכוכבים דולקים על אש קטנה" (יפה קצת משונה) / משינה. 51. מקום בילוי: המקום פחות רלוונטי עבורי. הסביבה עושה את הכל, והאנשים שליידי משפיעים על מידת ההנאה שלי. (ע"ע "בילוי מועדף בסופי שבוע"). 52. פורום אהוב: תיאטרון ומשחק, וכמובן פורום אסתי לשעבר, ופורום אלביס בהווה. 53. עונה: מצד אחד נולדתי בסתיו, מצד שני גם את האביב אני אוהבת מאוד. 54. מקום להעביר בו חופשה: נכון לדקה זו - כל אי, חצי אי, מפרץ או מיצר שקט ואקזוטי (וגיאוגרפיה היא לא הצד החזק שלי). 55. רכב: אין, אבל אני בונה על מרצדס. הסמל פשוט עושה לי את זה.
56. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: זאת הבעיה איתי, אני תמיד מפרגנת, איפול קצת יותר מידי, לאנשים שאני מעריכה. אבל למרות זאת יש המון שלא אמרתי להם, ואני לא חושבת עליהם כרגע. 57. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אווו! אני ממש יכולה לאכול אותך בכפית!" - "אז אל." (סרט ממש מצחיק שראיתי אתמול ושמו "איגבי".) 58. עיתון: ידיעות ומעריב. זה מה שנכנס הבייתה (לא כולל עיתון עסקים). 59. סדרה: כמעט ולא יוצא לי לראות טלוויזיה, אז באופן קבוע? אבל כמובן... הסדרה היחידה שראיתי במלואה... "אסתי המכוערת"! ובקרוב "אלביס". 60. כל המעוניין להוסיף תמונה, הרי זה משובח! חחח... מצחיק.

Double U

New member
רוני, הרגת אותי?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"הדם שלי ידבר בשמי: קפאין". LOLLLLLLLLL

למעלה