AmiTutiT14
New member
../images/Emo26.gif~עונה~ חלק א'../images/Emo36.gif
1. שם: עמית 2. גיל: 15 עוד מעט 3. מין: עוד לא. סתם, נקבה. 4. צבע עיניים: שחור 5. צבע שיער: אדום 6. גובה: נורא חשוב באמת... 1.66 מ' למתעקשים. 7. מצבך הארוני: לא שואלים אם המצב ארוני, רואים אותו לבד. והוא ארוני. 8. פירסינגים: עדיין לא. 9. קעקועים: עדיין לא. 10. משקפיים: לצערי, רק לטלוויזיה וללוח ולדברים רחוקים אחרים. 11. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שאין לי כח לכתוב אותו
אבל כתבתי אותו בהודעת מזלט לפורום
12. שפות שאתה מדבר/לומד: עברית שפת אם, אנגלית טוב מאד+, ערבית מה שלומדים בביצפר, ספרדית מבינה די טוב, מתחילה ללמוד עוד כמה שבועות צרפתית. 13. תכונות טובות שלך: פרפקציוניסטית. עוזרת לזולת. אוהבת לצחוק. 14. תכונות רעות שלך: אני מתעצבנת מאד מאד מהר. יש לי ימים שאני לחוצה. 15. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: איה קורן. אמרו לי המון פעמים. 16. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לצחצח שיניים וכל השאר. 17. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מתכסה. לע. רואה טלוויזיה. 18. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? עשרה חודשים "שיט ביצפר", ועכשיו אני בשלב ההלם. 19. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? הבוקר... אח שלי. 20. איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם חברים והרבה שינה. 22. מה מפחיד אותך? הרבה דברים. מטאורים ורעידות אדמה בין השאר. 23. מה אתה חושב על זה שלא הייתה שאלה מספר 21? לא שמתי לב. 24. מה המזון האהוב עליך? מזון חחח.. ספגטי וטבעות בצל. 25. מה אתה שותה במהלך היום? דיאט קולה. לא כי אני בדיאטה, אלא כי קולה זה מחליא. 25. קפה או תה: תלוי מתי. בימים הרגועים שלי קפה, ובימים הלחוצים שלי (כמו שקראתם למעלה) תה. 26. פלאפל או שווארמה: פלאפל 27. מועדון או בית קפה: בית קפה ומועדון. זה לא סותר. 28. גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אני לא יודעת מי זה קופרניקוס אז אני אלך גם כאן על שתי האפשרויות כי למרות שאני לא יודעת מי הוא הוא בטח עשה דברים מועילים לעולם. 29. מה המוטו שלך בחיים? יש לי שניים: 1.לחיות את הרגע ולסגוד לבון ג'ובי. 2.אירופה אדומה.
1. שם: עמית 2. גיל: 15 עוד מעט 3. מין: עוד לא. סתם, נקבה. 4. צבע עיניים: שחור 5. צבע שיער: אדום 6. גובה: נורא חשוב באמת... 1.66 מ' למתעקשים. 7. מצבך הארוני: לא שואלים אם המצב ארוני, רואים אותו לבד. והוא ארוני. 8. פירסינגים: עדיין לא. 9. קעקועים: עדיין לא. 10. משקפיים: לצערי, רק לטלוויזיה וללוח ולדברים רחוקים אחרים. 11. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שאין לי כח לכתוב אותו