שרשור היכרות

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif~עונה~ חלק א'../images/Emo36.gif

1. שם: עמית 2. גיל: 15 עוד מעט 3. מין: עוד לא. סתם, נקבה. 4. צבע עיניים: שחור 5. צבע שיער: אדום 6. גובה: נורא חשוב באמת... 1.66 מ' למתעקשים. 7. מצבך הארוני: לא שואלים אם המצב ארוני, רואים אותו לבד. והוא ארוני. 8. פירסינגים: עדיין לא. 9. קעקועים: עדיין לא. 10. משקפיים: לצערי, רק לטלוויזיה וללוח ולדברים רחוקים אחרים. 11. אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר שאין לי כח לכתוב אותו
אבל כתבתי אותו בהודעת מזלט לפורום
12. שפות שאתה מדבר/לומד: עברית שפת אם, אנגלית טוב מאד+, ערבית מה שלומדים בביצפר, ספרדית מבינה די טוב, מתחילה ללמוד עוד כמה שבועות צרפתית. 13. תכונות טובות שלך: פרפקציוניסטית. עוזרת לזולת. אוהבת לצחוק. 14. תכונות רעות שלך: אני מתעצבנת מאד מאד מהר. יש לי ימים שאני לחוצה. 15. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: איה קורן. אמרו לי המון פעמים. 16. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? הולכת לצחצח שיניים וכל השאר. 17. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מתכסה. לע. רואה טלוויזיה. 18. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? עשרה חודשים "שיט ביצפר", ועכשיו אני בשלב ההלם. 19. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? הבוקר... אח שלי. 20. איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? עם חברים והרבה שינה. 22. מה מפחיד אותך? הרבה דברים. מטאורים ורעידות אדמה בין השאר. 23. מה אתה חושב על זה שלא הייתה שאלה מספר 21? לא שמתי לב. 24. מה המזון האהוב עליך? מזון חחח.. ספגטי וטבעות בצל. 25. מה אתה שותה במהלך היום? דיאט קולה. לא כי אני בדיאטה, אלא כי קולה זה מחליא. 25. קפה או תה: תלוי מתי. בימים הרגועים שלי קפה, ובימים הלחוצים שלי (כמו שקראתם למעלה) תה. 26. פלאפל או שווארמה: פלאפל 27. מועדון או בית קפה: בית קפה ומועדון. זה לא סותר. 28. גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אני לא יודעת מי זה קופרניקוס אז אני אלך גם כאן על שתי האפשרויות כי למרות שאני לא יודעת מי הוא הוא בטח עשה דברים מועילים לעולם. 29. מה המוטו שלך בחיים? יש לי שניים: 1.לחיות את הרגע ולסגוד לבון ג'ובי. 2.אירופה אדומה.

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif~עונה~ חלק ב'../images/Emo36.gif

30. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? הייתי תורמת חצי (ולא סתם, אני תורמת דברים בדרך כלל) ועם השאר הייתי קונה לי בית בפרבר ליד לונדון. 31. מעשה נועז שעשית? באנג'י 32. מעשה טפשי שעשית? פשש יש מלא. 33. מה יש לך מתחת למיטה? אבק 34. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים, פה ושיער (למרות ששיער זה לא איבר אבל נו..) 35. לישון או לקום? לישון והרבה 36. שקיעה או זריחה? שניהם טובים, תלוי מי הפרטנר. 37. לילה או יום? לילה 38. בזבזן או חסכן? בזבזנית 39. קור או חום? קור 40. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה תמיד 41. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? ברגע זה הייתי רוצה להיות בהייד פארק ולא משנה עם מי, העיקר להיות נוכחת באירוע הגדול הזה. 42. מי הבחירה שלך בכוכב נולד? מה זה? דברים אהובים עליך: 43.צבע: שחור 44. בעל חיים: סוריקטה 45.ספר: יש מלא מלא מלא ספרים שאני אוהבת. אני קוראת מלא. 46.סרט: כנ"ל. אני אישות של קולנוע. 47. שחקן: ג'וני דפ. פשוט אדיר. 48. שחקנית: אני מאד אוהבת את ג'וליה רוברטס. מודל לחיקוי. 49. דיסק: לא יודעת. אני קונה כל שבוע דיסק בלי הגזמה, יש לי ערמות, אני אדם של מוזיקה (ושל ספרים וקולנוע. שלושת עמודי החיים.) 50. שיר: אני אהיה טובה. אני אתן כמה: allways, its my life, living on a prayer, אנחנו שניים, superman, high, just two of us, in my life. עזבו הרשימה עוד ארוכה וכוללת את u2, REM, פינק פלויד, לד זפלין ועוד ערימות. 51. מקום בילוי: הצוללת בירושלים (עד שאני כבר יוצאת), מרכז העיר (בירושלים) ובית קפה נאמן בקניון מלחה (אני ירושלמית אגב, לא אמרתי.) 52. פורום אהוב: שלושת הפורומים שלי, הפועל ירושלים, משחק מכור וזה
53. עונה: סתיו 54. מקום להעביר בו חופשה: לונדון 55. רכב: קרייזלר 56. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: כל הזמרים שאני אוהבת. עוד לא יצא לי לפגוש אותם, רק את קובי מחט. 57. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "?'how are you doin". נו לא יצא לי לחשוב עכשיו על משהו יותר טוב. 58. עיתון: הארץ. רולינג סטון כשיוצא לי להתקל. 59. סדרה: אבודים, ניפ/טאק, עמוק באדמה, חברים. 60. כל המעוניין להוסיף תמונה, הרי זה משובח!.. הוספתי תמונה של הסוריקטות, בטח הרוב לא ידע מה זה.

Double U

New member
האירוע של מדונה ממש יפה../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif

היא מצליחה כבר 22 שנה לכבוש את העולם!

AmiTutiT14

New member
זה היה פשוט טוב.

אני אכתוב מחר מאמר ענק על זה, אתה תהייה חייב לקרוא.

oneheart1

New member
עונהההה

1. שם: 2. גיל: 3. מין: נקבה 4. צבע עיניים:שחור חום 5. צבע שיער:שחור 6. גובה: 7. מצבך הארוני: רווקה 8. פירסינגים: אין 9. קעקועים: אין 10. משקפיים: אין 11. אייסיקיו או מסנג'ר? 12. שפות שאתה מדבר/לומד: ספרדית 13. תכונות טובות שלך:אדיבה 14. תכונות רעות שלך: רגישה 15. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: 16. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים 17. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה את הטלוויזיה 18. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? כלום 19. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 20. איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?שינה 22. מה מפחיד אותך? מלחמות,שנאת חינם,פיגועים,ליפול מגובה רב,ההיתנתקות 23. מה אתה חושב על זה שלא הייתה שאלה מספר 21?נחמד 24. מה המזון האהוב עליך?אורז מה אתה שותה במהלך היום?שוקו/נס קפה 25. קפה או תה: נס קפה 26. פלאפל או שווארמה: שווארמה 27. מועדון או בית קפה: בית קפה 28. גלילאו גלילאי או קופרניקוס:אף אחד 29. מה המוטו שלך בחיים? חייה ותן לחיות 30. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה דירה 31. מעשה נועז שעשית? 32. מעשה טפשי שעשית? 33. מה יש לך מתחת למיטה? מגירה עם כל מיני דברים 34. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: שרירים 35. לישון או לקום? לישון 36. שקיעה או זריחה? שקיעה 37. לילה או יום? יום 38. בזבזן או חסכן? באמצע 39. קור או חום? מעונן
40. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה
41. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? באי עם חואן רייס
42. מי הבחירה שלך בכוכב נולד? שלומי סבן,יהודה סעדו ונעמה לוי
דברים אהובים עליך: חיק הטבע,מוזיקה,ספרים,מחשב,טלוויזיה,אופנה
43.צבע: שחור,כחול,לבן,אפור,ורוד,סגול,אדום
44. בעל חיים: כלב,חתול,קוף,תוכי,דג
45.ספר: אשראם של רם אורן
46.סרט: באטמן מתחיל
47. שחקן: טום קרוז
48. שחקנית: קייט מוס
49. דיסק: זה לא אותו דבר
50. שיר: ניסים
51. מקום בילוי:בתי קפה,מסעדות,קניון,טיילת,ים,שכונה
52. פורום אהוב: טלנובלות
53. עונה: חורף/קיץ
54. מקום להעביר בו חופשה: אוהיו
55. רכב: שברולט קוואליר,גולף
56. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 57. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: לחיזבאללה יש פחות דרישות{טב"ע}
58. עיתון: ידיעות אחרונות
59. סדרה: תשוקת הניצים
60. כל המעוניין להוסיף תמונה, הרי זה משובח!

so do I

1. שם: רון 2. גיל: 14 וחצי 3. מין: זכר שבגברים 4. צבע עיניים: חום 5. צבע שיער: בין שטני לבלונד 6. גובה: פעם אחרונה שמדדתי 1.69 7. מצבך הארוני: אה? 8. פירסינגים: לא 9. קעקועים:לא 10. משקפיים: היה לי 11. אייסיקיו או מסנג'ר?: גם וגם!
12. שפות שאתה מדבר/לומד:עיברית אנגלית 13. תכונות טובות שלך:אממ 14. תכונות רעות שלך: קצר רוח ופטתי... 15. אמרו לך פעם שאתה דומה ל: שחקן ששיחק במכבי חיפה(אוסטרובסקי) 16. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?הולך לעבודה 17. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?קורא ספר 18. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?יהיו לי 336 שקל אחרי היום הזה מהעבודה! 19. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אמא שלי 20. איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?לישון 22. מה מפחיד אותך?מחבלים 23. מה אתה חושב על זה שלא הייתה שאלה מספר 21?scre up 24. מה המזון האהוב עליך?פופקורן 25. מה אתה שותה במהלך היום?מים 25. קפה או תה:תה 26. פלאפל או שווארמה:ג'חנון
27. מועדון או בית קפה:אף אחד 28. גלילאו גלילאי או קופרניקוס:גלילאי 29. מה המוטו שלך בחיים?"אל תדחה למחר משהו שאתה יכול לעשות היום-דחה למחרותיים
" 30. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?תורם 31. מעשה נועז שעשית?אין 32. מעשה טפשי שעשית?לא אומר מביש מידי 33. מה יש לך מתחת למיטה?רצפה? 34. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:הררי הרים... 35. לישון או לקום?לקום 36. שקיעה או זריחה?שקיעה 37. לילה או יום?יום 38. בזבזן או חסכן? 39. קור או חום?קור 40. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?מלאה 41. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה?עם מישהי שיודעת ולא משנה איפה.. 42. מי הבחירה שלך בכוכב נולד?מה זה?-לא רואה העונה... דברים אהובים עליך: 43.צבע:אדום 44. בעל חיים:תוכי 45.ספר:הארי פוטר מדריך לטרמפיסט לגלקסיה וחולית 46.סרט:הרבה 47. שחקן:אה? 48. שחקנית:אה? 49. דיסק:אה? 50. שיר:numb 51. מקום בילוי:כל פעם מקום אחר 52. פורום אהוב:160 660 35 115 53. עונה:חורף 54. מקום להעביר בו חופשה:אנגליה 55. רכב:במוו 56. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:הוא יודע 57. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:לא זוכר אבל תסתכלו במשפט האחרון או אחד לפניו בספר ה4 של הרי פוטר תראו משפט חכם.. 58. עיתון:מעריב ושם המשחק 59. סדרה:חברים 60. כל המעוניין להוסיף תמונה, הרי זה משובח!

White Vampire

New member
אני עונה..:

1. שם: רוית 2. גיל:14 וחצי 3. מין:נקבה 4. צבע עיניים: חום 5. צבע שיער:חום 6. גובה:1.66 (גמדה, אני יודעת) 7. מצבך הארוני: ..מה? 8. פירסינגים:אין 9. קעקועים:עדיין אין 10. משקפיים: שמש או ראייה? 11. אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם..אבל אייסיקיו חביב יותר 12. שפות שאתה מדבר/לומד:עברית, אנגלית, צרפתית, קצת גרמנית ושוודית (אבל עילגת למדי) 13. תכונות טובות שלך:אממ...אממ...לא יודעת 14. תכונות רעות שלך:אממ...יש כל מיני 15. אמרו לך פעם שאתה דומה ל:נמ..דייב מוסטיין, הסולן של megadeth..למרות שזה היה בצחוק, זה גם משהו. אה וגם אמרו לי שאני דומה למישהי משנות ה70, אבל אף אחד לא זוכר מי 16. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?חוזרת לישון 17. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?שומעת מוזיקה 18. מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? ישנתי כ"כ קצת שעות 19. מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? לא ממש בנאדם...ליצ'י הכלב שבא להעיר אותי 20. איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?מוזיקה 22. מה מפחיד אותך?ג'וקים 23. מה אתה חושב על זה שלא הייתה שאלה מספר 21? שזה מבלבל אבל לא ממש מפריע לי 24. מה המזון האהוב עליך? לא אוהבת לאכול 25. מה אתה שותה במהלך היום?קפה, מים, קולה, קפה, קפה ומים. 25. קפה או תה:קפה 26. פלאפל או שווארמה: אף אחד 27. מועדון או בית קפה:תלוי מתי, עם מי.. 28. גלילאו גלילאי או קופרניקוס: מה שתגידו.. 29. מה המוטו שלך בחיים? הלו מוטו..נו מה 30. אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? טסה להופעה של סיסטם 31. מעשה נועז שעשית? יש כל מיני..תלוי איך מגדירים נועז 32. מעשה טפשי שעשית? יש כל מיני, תלוי איך מגדירים טפשי *התחמקות* 33. מה יש לך מתחת למיטה? מפלצת ירוקה ומכוערת 34. האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עצמות בולטות בגב לבן. אני אוהבת את המראה החולני 35. לישון או לקום? לישון 36. שקיעה או זריחה? שקיעה 37. לילה או יום? לילה...ערפדים לא אוהבים יום 38. בזבזן או חסכן? חסכנית 39. קור או חום? קור 40. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? רוב הזמן ריקה 41. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם האמפי3, לא משנה איפה 42. מי הבחירה שלך בכוכב נולד? לא רואה דברים אהובים עליך: 43.צבע:צהוב ואפור 44. בעל חיים:כלב. וערפדים 45.ספר: אממ...לא יודעת 46.סרט:דרקולה..סתם אממ..יש הרבה אבל הכי-הכי באטמן 47. שחקן:אין 48. שחקנית:אין 49. דיסק:יש הרבה אבל...החדש של סיסטם 50. שיר:וואו באמת יש הרבה 51. מקום בילוי:לא יודעת..זה משתנה 52. פורום אהוב: יש הרבה 53. עונה:חורף 54. מקום להעביר בו חופשה: כל מקום שלא חם בו 55. רכב: לא ממש משנה לי 56. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:סיסטם, טיטי ותום ולא אמרתי להם מהסיבה הפשוטה שלא פגשתי אותם 57. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: ציטוטים טובים זה משירים 58. עיתון: לא משנה לי 59. סדרה: יש הרבה ו...זהו, היה חביב

למעלה