שרשור מוזיקה 24

shongold

New member
קניה קבלתי כזה פיק ברכיים...שכבר

לא העזתי יותר לומר דבר...וגם חשבתי שזה מאד לא בסדר ש'השתלטו' לך על הג'וב אלא אם כן האצלת סמכויות..ואז כמובן הייתי רגועה יותר..

קניה 1

New member
חחח שון ../images/Emo6.gif

מה לעשות, הדור הצעיר משתלט, ולנו לא נותר אלא לציית לחוקים החדשים... אחרי הכל, העולם שייך לצעירים, לא? (או אולי, העולם שייך לצעירים, אבל לא בפורום הזה?? חחחח)

שונית 7

New member
את מדברת על דור צעיר ילדה? אז

איך אני אקרא לעצמי :דור הנפטלין?

talytal

New member
אלונה, הרעיון יפה מאוד

אבל, כמה הערות קטנות לסדר - בדרך התפקוד של הפורום הזה, אין שום מצב להשאיר הודעה בדף הראשון יותר מיום יומיים מקסימום, כך שזה לא מציאותי לצפות ששרשור אחד ישרוד מספיק בשביל להכיל הודעה או שתיים בלבד כל יום מההתמודדות בתכנית. חוץ מזה, אחרי 7 ימים אי אפשר יותר להקפיץ שרשור, אז בכלל אי אפשר להמשיך עם שרשור אחד לאורך כל כך הרבה זמן. ודבר אחר - אני מבינה שלא רצית שיגיבו לשרשור הזה, אבל לכתוב משהו כמו "בלי תגובות מיותרות" זה קצת פוגע, אפילו שברור לי שלא זאת הייתה הכוונה שלך. בכל מקרה, אני שמחה מאוד לשמוע שהראו היום שני קליפים עם ג'קו. בתקווה גדולה שבקרוב יהיו לו קליפים חדשים שיתמודדו בערוץ...

alona37

New member
תודה על ההבהרה...

אני מצטערת אם פגעתי במישהי , זה לא בכוונה , תהיו בטוחות. אז טליטל-שאני או כל מישהו אחר שרואה 24 וג'קו במקרה מופיע יפתח שרשור כזה בדיוק רק אם יהיה משהו? שזה יכול להיות כמעט כל יום..?

talytal

New member
אפשר לפתוח הודעה להצבעה

במקרה שיש צורך... הכי הרבה, אחרי שההודעה מפסיקה להיות רלוונטית אני אמחק אותה. אפילו שמנסיון, לרוב עד שמגיעים לראות את ההודעה, כבר מאוחר מדי להצביע...
אבל בכל מקרה שווה לנסות.

moshavnikit

New member
מצטערת ../images/Emo3.gif

שבכל זאת פתחתי הודעה חדשה, התחרות קשה, מול רן דנקר, יהודה לוי ועידן יניב

moshavnikit

New member
אני לא מאמינה

שיהודה לוי המעפן הזה ניצח, ג'קו רק מקום 3 עם 20% ורן דנקר אחרון עם איזה 16%

למעלה