ש-א-ל-ו-ן

mary17

New member
../images/Emo27.gifש-א-ל-ו-ן../images/Emo37.gif

בואו נקפיץ את הפורום עם שאלון חדש תהנו
השאלון מנוסח בלשון זכר אך מופנה לכל המינים תמיד רציתי להגיד את זה
השם שלי: כינוי\ם: ארץ לידה: בית ספר ומסלול: איך היית רוצה להיקרא: האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: צבע מועדף: חברים\ות הכי טובים\ות: כרית אחת או שתיים: חיות מחמד: סרט מועדף: מוזיקה בכללית: מכונית אידיאלית: משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אוכל מועדף\ שנוא: איזה חג אתה הכי אוהב: מה הפחד הכי גדול שלך: סדרת טלוויזיה מועדפת: חום או קור: מכתב דואר או אי מייל: זמר אהוב (אהם): זמרת אהובה: להקות: סרט מצוייר אהוב: תאר את עצמך ב-4 מילים: משפט סיכום:

סוף כל סוך בלשון זכר../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

תמיד בפורום הזה זה היה בלשון נקבה
השם שלי: תום! כינוי\ם: שירה ינון, זה אני sexy boy(לצ'אטים) ארץ לידה: ישראל! בית ספר ומסלול: שער הנגב.. מה הכוונה מסלול? חח..
איך היית רוצה להיקרא: יופי של שאלה!! מקס!! יווו איזה שם יפה זהה! מי שאני קטן נדלקתי על השם הזה! שיהיה לי בן בכור בעזרת ה' 55555 אני יקרא לו מקס! האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא.. מ'פתאום! צבע מועדף: אדוםם! חברים\ות הכי טובים\ות: יש לי המון ידידות ממש טובות! אבל יש איזה 3 שהם ממש ממש טובות! ו2 חברים הכי הכי טובים! כרית אחת או שתיים: 1 מספקת אותי! חיות מחמד: אוגרים! סרט מועדף: אמ.. קשה לבחור! מוזיקה בכללית: קצת מכל סוג! מכונית אידיאלית: לימוזניה! עם טלוויזיה ומערכת ומשרתים וכו'.. הכל פנטזיה
משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: ג'יזס, בודהה, פאק. אוכל מועדף\ שנוא:אני חולה על אוכל של אמאא! (טלי את רואה שאני אוהב את האוכל של אמא שלי? חח..
) איזה חג אתה הכי אוהב: שבועות! מים! ביצים! עגבניות! עוגות! מה הפחד הכי גדול שלך: אלוהים! סדרת טלוויזיה מועדפת: פיק אפ! חום או קור: קור מכתב דואר או אי מייל: אי מייל! זמר אהוב (אהם): אין מישהו כזה.. זמרת אהובה: כנ"ל להקות: MAROON5 היחדים והמיוחדיםםםםםםםם! סרט מצוייר אהוב: מוצאים את נמו! תאר את עצמך ב-4 מילים: חמוד תמים ומתוק- מושלם! חח.. סתם.. משפט סיכום: לילה טוב! חח..

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

השם שלי: לירן כינוי\ם: סופגנייה, לירנושקה ארץ לידה: ישראל בית ספר ומסלול:לעזאזל, סיימתי ללמוד!!!!!!!
איך היית רוצה להיקרא: כל שם שהוא שם של בת!!נמאס לי שלפי שמי, חושבים שאני בן האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא, כפי שאני לא נהנית שצוחקים עליי צבע מועדף: ורוד-תכלת-סגול
חברים\ות הכי טובים\ות: 2 חברות מדהימות שאני מעדיפה לא לנקוב בשמן כרית אחת או שתיים: אחת חיות מחמד: תוכים
ודגים
סרט מועדף: דבר אליה, הסרט מרגש ומדהים מוזיקה בכללית: אמממ...
מכונית אידיאלית: כל עוד שיש 4 גלגלים ולא מתקלקל כל זמן משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: חלאס, אין/יש מצב, זה מקרה מזעזע/עצוב אוכל מועדף\ שנוא: אוכל של אמא
טוב לא הכל, אני בררנית נורא בנוגע לאוכל איזה חג אתה הכי אוהב: אמממ בעבר אהבתי נורא את חג הפסח בגלל שיש שבועיים של החופש אבל עכשיו זה לא משנה :) מה הפחד הכי גדול שלך: מוות, מחלה ודגים
סדרת טלוויזיה מועדפת: הטופ מודל הבאה, איך אפשר שלא, וגם בחור עם אופי חום או קור: קור מכתב דואר או אי מייל: אי מייל זמר אהוב (אהם): אין מישהו מסויים זמרת אהובה: כנ"ל להקות: גם לא סרט מצוייר אהוב: כל סרט של חבורת טוני לונס תאר את עצמך ב-4 מילים: חברותית, חסרת סבלנות, עקשנית ואוהבת לצחוק עד דמעות משפט סיכום: שיהיה לכם חודש נפלא

תורייייייייייייייייייייי

השם שלי: דורון כינוי\ם: דורוני ארץ לידה:ישראל בית ספר ומסלול: סיימתי עכשיו איך היית רוצה להיקרא: איתי או עומרי או נימרוד האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: קצת צבע מועדף: תחלט חברים\ות הכי טובים\ות: עכשיו זה לא ברור כרית אחת או שתיים: 2 ברור חיות מחמד: כלב סרט מועדף: אין לי כוח להיזחר עכשיו מוזיקה בכללית: רוק פופ כזה מכונית אידיאלית: הונדה לא יודע משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אוף או מה כוס אמק אוכל מועדף\ שנוא: מועדף פיצה שנוא שקשוקה או חצילים איזה חג אתה הכי אוהב: פסח מה הפחד הכי גדול שלך: להיפגע סדרת טלוויזיה מועדפת: סקס והעיר וחברים וראלטי חום או קור: קור מכתב דואר או אי מייל: זמר אהוב (אהם): זמר אםםם אין לי מועדף זמרת אהובה: שירי מיימון להקות: אקווה סרט מצוייר אהוב: פוקימון תאר את עצמך ב-4 מילים:חמוד מיתחשב אוהב לעזור וניפגע משפט סיכום תחשבו תמיד צעד אחד קדימה

bמיקה

New member
עונה!!!!!../images/Emo6.gif

השם שלי: מיכל כינוי\ם: מיקה ארץ לידה: ישראל בית ספר ומסלול:עיוני איך היית רוצה להיקרא: אני ממש מרוצה מהשם שלי האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי צבע מועדף: ורוד חברים\ות הכי טובים\ות:סוד כרית אחת או שתיים: 3 חיות מחמד: 4 כלבים ו-7 חתולים סרט מועדף: אין מוזיקה בכללית:הכל חוץ ממזרחית והיפ הופ מכונית אידיאלית: כל דבר עם גג נפתח משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: הית מתה אוכל מועדף\ שנוא:מועדף- כל דבר שאמא מכינה, שנוא- כל דבר שקנוי איזה חג אתה הכי אוהב: פורים מה הפחד הכי גדול שלך: למות סדרת טלוויזיה מועדפת: עכשיו רצים לדירה חום או קור: חום מכתב דואר או אי מייל: מכתב זמר אהוב (אהם): כל מה שישראלי זמרת אהובה: כנ"ל להקות: אין סרט מצוייר אהוב: מלך האריות תאר את עצמך ב-4 מילים:ספונטנית, רגישה מצחיקה וחיה משפט סיכום: אין לי

JULI4561

New member
עונהנהנהנהנהנה

השם שלי: ג'ולי כינוי\ם: אוווו יש הרבה .. ג'ול ,ג'וליה,ג'ולייטה,ג'ולה,ג'ולג'ול,ג'ולילונת ויש עוד שהם קצת חסויים.
ארץ לידה: ישראל
בית ספר ומסלול: בית חינוך ירקון [נכון נשמע כמו בית כלא?? מסלול=
איך היית רוצה להיקרא: אממ.. לא יודעת יש הרבה שמות יפים ..
האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: אממ.. להסתלבט כזה אבל לא להשפיל .. אני צוחקת על אחרים עם הם צוחקים גם על עצמם .. לא משפילה צבע מועדף: צבעוני
חברים\ות הכי טובים\ות: יש לי הרבה חברות וחברים טובים
..
כרית אחת או שתיים: 1 מספיקה לי חיות מחמד: אין סרט מועדף: טיטאניק, סיפור אהבה בלתי נשכח,ויש עוד מלאא ששכחתי ת'שמות שלהם כרגע. מוזיקה בכללית: אין לי סוג אחד אני מתה על מוזיקה אבל אני אוהבת שירים מסוימים לא סגנון אחד מכונית אידיאלית: לא אכפת לי העיקר שתיהיה יפה["הרבה נסיעות דאווינים] וטובה לנסיעה משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אממ.. ראסמי,אין מצב ,זבל. אוכל מועדף\ שנוא: אני ממש בררנית באוכל אבל האוכל הכי טעים זה אוכל של מסעדות בשר ,שיפודים וכל זה.. חחח וכמובן גם האוכל של אמא =] ואוכל שנוא .. בעיקר דגים וכל מה שנראה מגעיל חחח ...
איזה חג אתה הכי אוהב: אממ ... שבועות ו..פורים ויום כיפור .
מה הפחד הכי גדול שלך: כלבים ואנשים מפחידים . סדרת טלוויזיה מועדפת: מכושפות,טופ מודל, טב"ע ,חברים
וכ'ו
חום או קור: נעים מכתב דואר או אי מייל: אי מייל
זמר אהוב (אהם): יש כל מיניי .. זמרת אהובה: כ"נלללללל להקות: גם יש כל מיני אבל לא מתה על להקות .. תלוי איזה סרט מצוייר אהוב: מפלצות בע"מ ,ויש עודד הרבה שאני לא זוכרת כרגע.
תאר את עצמך ב-4 מילים: חמודה ,נחמדה , ושואפת לגובה ולא יוצאת פראיירית!.
משפט סיכום: חיוך עושה קסמים
=]
(מה הקשר
) חח לא נורא.

m i c k e y 15

New member
שלום אני חדשה! ואני גם יענה..

רק פספתי את פרק הסיום של העונה האחרונה שהייתה מאירוע משפחתי מי זכתה?!?! השם שלי: מיכל מזור כינוי\ם: מיקי, מיכי שמיחי או שמיכי ארץ לידה: ארהב קליפורניה בית ספר ומסלול: אני בכיתה י' במגמה אדריכלות וזה מה שאני רוצה להיות או שחקנית איך היית רוצה להיקרא: מיקי האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא! צבע מועדף: כתום חברים\ות הכי טובים\ות: יש לי 4 ושתיים ממש טובות אנחנו ממש תאומות! כרית אחת או שתיים: 1 חיות מחמד: כלבה מזה מאמי וענקית מגזע לברדור עונה לשם צ'וצ'ו..חח סרט מועדף: וואייי קשה..אישה יפה! מהמם! וטיטניק..וספיידרמן!!..חזרה לעתיד123 מוזיקה בכללית: כמעט הכל..פאנק (דה סטרוקס!) פופ, רוק רך(סאם41) מכונית אידיאלית:יגואר משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:''שיו'' ''לא יודעת'' ''מה מה מה'' אוכל מועדף\ שנוא:מועדף-שניצל פיצה מן שנוא-קציצות ברסק איזה חג אתה הכי אוהב: פסח! מצותתתת יאמי! וגם חופש..! מה הפחד הכי גדול שלך: שמישהו יחטוף אותי..ומוות סדרת טלוויזיה מועדפת: מכושפות ו..סאמרלנד..זהות בדויה חום או קור: חום! מכתב דואר או אי מייל:לא משנה זמר אהוב (אהם): ג'סי מקרטני!!!! זמרת אהובה: הילארי דאף להקות: the strokes!! סרט מצוייר אהוב:מלך האריות!!! כאילו דהההההה תאר את עצמך ב-4 מילים:ביישנית שקטה חמודה ו..אוהבת לצחוק..חח משפט סיכום:שתהיה לכם שנת לימודים טובה! למי שלומד עדיין לצערנו..

purple rain2

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif

ומי שניצחה בעונה השלישית היא אווה
[איך הרשית לעצמך לפספס את פרק הסיום?!
]

m i c k e y 15

New member
יאאא תודהה!

אני לא מאמינה שהיא ניצחה.. לא ראיתי בגלל שהייתה חתונה..של דודה שלי ופספסתי..

Sahar 11

New member
עונהה

השם שלי: סהר, נייס טו מיט
כינוי\ם: סהר ארץ לידה: ישראל בית ספר ומסלול: קציר, וכו כולם מסלול?
איך היית רוצה להיקרא: לא יודעת
האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: יאפ צבע מועדף: אדום חברים\ות הכי טובים\ות: יש אחת כמו אחות כרית אחת או שתיים: שתיים חיות מחמד:
לא אוהבת סרט מועדף: 8 מייל (
) ומשחקי פיתוי מוזיקה בכללית: בעיקר פופ מכונית אידיאלית: פיז'ו 206 בורדו
משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:אין לי אוכל מועדף\ שנוא: מועדף?? אממ אוכל סיני ואוכל של סבתא שנוא? הרבה איזה חג אתה הכי אוהב: פסח מה הפחד הכי גדול שלך: מוות סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים (
), אלי מקביל ופליסיטי חום או קור:
מכתב דואר או אי מייל: לא זה ולא זה זמר אהוב (אהם): אמינם זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה
להקות:
סרט מצוייר אהוב: סינדרלה תאר את עצמך ב-4 מילים: 4 מילים לא מספיקות
משפט סיכום: חםם לי
(
)

../images/Emo178.gif../images/Emo26.gif

ישששש שאלוןןן השם שלי: שני כינוי\ם: שנטה, שניץ, שנט ועוד
ארץ לידה: ישראל בית ספר ומסלול:
מה? איך היית רוצה להיקרא: מרי.. חחח סתם לא יודעת
האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא... אבל אנשים מצחיקים אותי עם ההתנהגות שלהם
צבע מועדף: אדום חברים\ות הכי טובים\ות: אמ... כרית אחת או שתיים: אחת חיות מחמד: כלבים סרט מועדף: טיטאניק (רק כי לא מזמן ראיתי ובכיתי איזה חצי סרט
) וגריז
מוזיקה בכללית: לא יודעת מכונית אידיאלית: חחחחחח קודם תנו לי להתחיל לחשוב על רישיון משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אשכרה אוכל מועדף\ שנוא: לא יודעת איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה
מה הפחד הכי גדול שלך: .... סדרת טלוויזיה מועדפת: טלנובלה בעמ[?!] חום או קור: קור מכתב דואר או אי מייל: אימייל
זמר אהוב (אהם): אהם? זמרת אהובה: אין להקות: אין סרט מצוייר אהוב: יההה יש מלאאא תאר את עצמך ב-4 מילים: ילדה שקוראים לה שני משפט סיכום: היה נחמד...

עוונה.

השם שלי: ורד כינוי\ם: אוו, יש הרבה. ורדוש, ורדי, וראד, וארדי, פרח, ורדודו, רוזי... ואין לי כוח להמשיך
ארץ לידה: ישראל. צברית גאה בית ספר ומסלול: חטיבת הנגיד...מסלול? מה? איך היית רוצה להיקרא: ורד. לא הייתי משנה את השם שלי בחיים, זה השם שמתאר אותי הכי הכי טוב. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: קצת לא נעים להגיד...אבל...כן. כמו כולם, לא?
צבע מועדף: טורקיז, חום ובז'. חברים\ות הכי טובים\ות: יש לי המון חברות וידידים. אבל אחד שאני סומכת עליו ומספרת לו הכל, ושלוש חברות ממש טובות. כרית אחת או שתיים: שתיים. חיות מחמד: חח דגים. סרט מועדף: קוראים לי סם, אד ווד, אלאדין. מוזיקה בכללית: ג'אז ובלוז. מכונית אידיאלית: יגואר
משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: איף, אוי וייבוי ויש עוד מלא... אוכל מועדף\ שנוא: מועדף - ג'חנון. שנוא - אממ, לא יודעת. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים מה הפחד הכי גדול שלך: מוות... סדרת טלוויזיה מועדפת: כרגע זה לא ברור. חום או קור: חוםםםם והרבה! מכתב דואר או אי מייל: דואר זה יותר נחמד זמר אהוב: ריי צ'ארלס, פרנק סינטרה. זמרת אהובה: כריסטינה אגילרה להקות: הביטלס
סרט מצוייר אהוב: אלאדיןןן
ומלך האריות
תאר את עצמך ב-4 מילים: רקדנית, תקועה בעבר קשות

L U Z I A

New member
עונהנה בננה../images/Emo94.gif../images/Emo15.gif

השם שלי: דנה בננה
כינוי\ם: דנוש, דנדוש, דנושקה, דנדושה... עוד?
ארץ לידה: ישראל אופקורס
בית ספר ומסלול: הא? איך היית רוצה להיקרא:
נועה
היו אמורים לקרוא לי ככה אבל החליטו על דנה.. מאז אני מאוהבת בשם הזה
האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא כ"כ
אני אוהבת לצחוק מ-אנשים
צבע מועדף: תכלת
(אז מה אם זה פאקצי?
) חברים\ות הכי טובים\ות: מה אתם רוצים, שמות?
כרית אחת או שתיים: יש לי אחת.. אבל שתייםם
(למרות שזה לא טוב
) חיות מחמד: כלב
סרט מועדף: מולין רוז'
וסיפור אהבה בלתי נשכח
מוזיקה בכללית: הכל חוץ ממזרחית ודיכאון (זכויות לדנידין
) מכונית אידיאלית: עוד יש זמןן..
משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: לוידעת
אוכל מועדף\ שנוא:
טוב נלך על השנוא- חצילים, טחינה, אבוקדו, פטריות, יותר מדי בצל, ואממ אולי יש עוד כמה
איזה חג אתה הכי אוהב: את כולם
אבל במיוחד את חנוכה ואת פורים. ואת שבועות וסוכות. וגם ראש השנה ויום העצמאות
מה הפחד הכי גדול שלך: הפחד מהפחד. אה כן, ומוות
סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים, אפקט הפחד, אהבה או כסף, טופ מודל, תשוקות, מכושפות, טלנובלה בע"מ, לפעמים פלוריסיינטה, אבודים, מנסה לראות השמינייה
עוד משו? חום או קור: קור
מכתב דואר או אי מייל:
גם וגם
זמר אהוב (אהם): אהם.
?! זמרת אהובה: כל זמרת ששרה יפה
להקות: קולדפליי, יוסלס ID, גרין דיי (חרוש
), שוטי הנבואה, אבריל, פינק פלויד.. מספיק? סרט מצוייר אהוב: סינדרלה, שלגייה, היפהפיה הנרדמת.. איזה לא?
תאר את עצמך ב-4 מילים: היי אני דנה
משפט סיכום: יאללה ביי

Sinner Girl

New member
שיה באלי.

השם שלי: דר
כינוי\ם: דרי\מרגריטה ארץ לידה:ישראל בית ספר ומסלול:הם בסדר,אני חושבת
איך היית רוצה להיקרא:איי לוב מיי ניים
האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:לפעמים
צבע מועדף:אדום בורדו סגול בהיר כתום חברים\ות הכי טובים\ות:נועה&ליאת&הדר&מרינע כרית אחת או שתיים:שתיים וכמה שיותר חיות מחמד:קוצ'י הכלבה הקוקית שלי
סרט מועדף:מהיר ועצבני מוזיקה בכללית:הכל.פשוט הכל.אפילו התחסנתי ממזרחית.הכל באשמת קהלני.כל היום שומע מזרחית,בסוף גם לי כבר לא היה אכפת. מכונית אידיאלית:אוטובוס
[מה חשבתם??] משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:קופמן תעשה לי ילד!@! אוכל מועדף\ שנוא:מועדף-סנדביץ'.שנוא-בשר. איזה חג אתה הכי אוהב:פורים מה הפחד הכי גדול שלך:שאח שלי ימשיך לגור איתנו
סדרת טלוויזיה מועדפת:מירוץ לאתמול ז"ל
חום או קור:קור! מכתב דואר או אי מייל:מכתב דואר
זמר אהוב (אהם):קהלני
זמרת אהובה:בריטני!@.#@#@@$!# להקות:גרבאג' סרט מצוייר אהוב:מולאן תאר את עצמך ב-4 מילים:
,מספיק? משפט סיכום:ז'יל בן סימון שלי
@!!@$#@%@#%@#%#@%

Sinner Girl

New member
../images/Emo9.gif

מרגריטה בגלל שדר זה אם הפנינה ואם המרגלית,קיצור של מרגלית זה מרגי ומרגי הפך למרגריטה:]. קהלני זה נהג שקסי מקו 61,שמאוד מאוד אוהב אותי
[אנד איי לוב הים טו
] והוא מוציא איזה דיסק,בסגנון מזרחית,והשם של הסינגל זה "לך אני נשבע" והוא רץ בתחנת רדיו אחת או משהו.באמת שיש לו קול יפה.אם את רוצה הוכחה אני אביא לך.

yaeli1993

New member
עונה ../images/Emo27.gif ../images/Emo62.gif

השם שלי: יעל כינוי\ם: יעלי יעלוש יולי ארץ לידה: ישראל בית ספר ומסלול: ריאלי, חיפה איך היית רוצה להיקרא: מרי,רותם האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא ממש צבע מועדף: לבן חברים\ות הכי טובים\ות: זה כל כך יעזור אם אני אגיד שמות? כרית אחת או שתיים: אחת חיות מחמד: חתולה שמנהההההההההההה
סרט מועדף: ילדות רעות. וזה היה קשה להחליט. מוזיקה בכללית: קלי קלארקסון
מכונית אידיאלית: לא יודעת משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:שלום, היי, "אוףףף שונאת היסטוריה!!" אוכל מועדף\ שנוא:אמממ קשה, אני חושבת שאפונה הכי אהוב ושועית הכי שנוא איזה חג אתה הכי אוהב: אני חושבת שראש השנה או יום כיפור מה הפחד הכי גדול שלך: אממ אני לא משתפת
סדרת טלוויזיה מועדפת: אחיות או לא להיות, אריזה משפחתית חום או קור: קור מכתב דואר או אי מייל: דואר זמר אהוב (אהם): האם גם לך זמרת אהובה: קלי קלארקסון אשלי סימפסון להקות: לאדעת
סרט מצוייר אהוב:מצוייר? לוני טונסססססססססססססססססססס תאר את עצמך ב-4 מילים:אני יעל נעים להכיר משפט סיכום: אני רוצה להודות להורי שהביאוני עד הלום לחברותיי הנאמנות ולמורים המקסימים לחתולה שלי ולמשפחה שלי לדודים ולדודות זהו שלב מאוד קשה שבו אני רושמת משפט סיכום אז אני אעשה את זה קצר בגלל שאין לי כוח לכתוב אז תודות לאביב ללי לרוני לגל לעפרי לניצן לשני לספיר לעומר למעיין למורן לנעה לעדי לקורין לדנה למאיה לרוני למאי לכל מי שעזר לי אז במילים אלו אני מסיימת.

למעלה