ש-א-ל-ו-ן

yaeli1993

New member
אוי אוי אוי לא לא לא! להעביר!../images/Emo62.gif

לא שמתי לב שזו הודעה חדשה!! רציתי לנצלש!! לשאלון!! תעבירו בבקשה...

JULI4561

New member
שונאת שונאת כל כך שונאתת

וש"ב בכלללל ררררר מפוצצים אותנו =[

עונה../images/Emo27.gif

השם שלי: נעה כינוי\ם: גאד, בואו לא ניכנס לזה
יותר מידי... ארץ לידה: ישראל בית ספר ומסלול: בית ספר אמממ לא משנה, ומסלול... ביולוגיה-ספרות איך היית רוצה להיקרא: אממ... לא יודעת, בזמן האחרון אני די בסדר עם השם שלי האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: רק אם הם ממש דורשים את זה צבע מועדף: שחור, גוונים של כחול חברים\ות הכי טובים\ות: אממ לא יודעת, אני לא אוהבת הגדרות כאלה כי זה מאוד משתנה אצלי כרית אחת או שתיים: שתיים חיות מחמד: כלבה מהממממת בשם אנג'ל סרט מועדף: ג'יה, פורסט גאמפ מוזיקה בכללית: רוק מכונית אידיאלית: לא משנה לי, אני לא חולת הגה ולא מתעניינת בזה משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: "וואלה" "פסיכי" "ת'כלס" אוכל מועדף\ שנוא: מועדף הממ... סלט! ושנוא... בשר?
איזה חג אתה הכי אוהב: החופש הגדול
מה הפחד הכי גדול שלך: לאבד אנשים יקרים לי סדרת טלוויזיה מועדפת: אמממ... טב"ע? חום או קור: קור מכתב דואר או אי מייל: דואר זמר אהוב: מוריסי זמרת אהובה: רונה קינן להקות: K's Choice, Bright Eyes, The Smiths סרט מצוייר אהוב: היפה והחיה, אלאדין, שרק [זה נחשב מצוייר?] תאר את עצמך ב-4 מילים: מנסה-להיות-אופטימית, ביישנית

גמני ../images/Emo13.gif

השם שלי: אפרת
כינוי\ם: יש המון... אפרתי, אפרתוש, אפי, אפצ'י...
ארץ לידה: ישראל
בית ספר ומסלול: סיימתי ללמוד
איך היית רוצה להיקרא: טוב לי עם השם שלי
האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: חחח כן
צבע מועדף: כחול
חברים\ות הכי טובים\ות: שמות כאילו?!
כרית אחת או שתיים: אחת
חיות מחמד: אין
סרט מועדף: אין
מוזיקה בכללית: הכל חוץ ממזרחית/רוק כבד
מכונית אידיאלית: כל מכונית שנוסעת חחח
משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: חחח יש המון
אוכל מועדף\ שנוא: לא אוהבת אוכל
איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה
מה הפחד הכי גדול שלך: למות
סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים ואי אר
חום או קור: חום
מכתב דואר או אי מייל: אי מייל
זמר אהוב (אהם): עברי לידר
זמרת אהובה: אבריל לאבין
להקות: משינה
סרט מצוייר אהוב: כל הסרטים המצויירים!!
תאר את עצמך ב-4 מילים: לוידעת
משפט סיכום: אין

אני...

השם שלי: בר כינוי\ם: רקדנית בובתית ארץ לידה: ישראל בית ספר ומסלול: איך היית רוצה להיקרא: למה השם שלי לא מספיק טוב לכם?? האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: מאד מאד צבע מועדף: ורוד ואדום חברים\ות הכי טובים\ות: חברה הכי הכי....מעיינו'ש! כרית אחת או שתיים: אחת...כדאי שתהיה גדולה חיות מחמד: אין תגובה סרט מועדף: "מרכז הבמה" "שחקי אותה מותק" "מופע הקולנוע של רוקי" מוזיקה בכללית: תלוי במצב הרוח מכונית אידיאלית: משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אוכל מועדף\ שנוא:שנוא-בשר עוף...צ=מ=ח=ו=נ=ו=ת ש=ל=י=ט=ה! איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה(יומולדת שלי...) מה הפחד הכי גדול שלך: שאני אשבר רגל ואז אני אפסקי לרקוד...טפו טפו טפו סדרת טלוויזיה מועדפת: "מה בנים רוצים" חום או קור: קור מכתב דואר או אי מייל: אי מייל זמר אהוב (אהם): אין זמרת אהובה: אין להקות: אןי סרט מצוייר אהוב: פו הדוב תאר את עצמך ב-4 מילים: אוהבת מאד מאד לרקוד משפט סיכום: +*+*לחלום את הריקד ולרקוד את החלום"*+*+

pussy girl

New member
עונההה

השם שלי: שחר אלטמן כינוי\ם: שחר שחריתה ארץ לידה: ישראל איך היית רוצה להיקרא: רוני (ל'ידעת למה) האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ...תלוי על מי...(אנל'א רעה...) צבע מועדף: סגול, ורוד חברים\ות הכי טובים\ות: יש אחת הנפש השנייה שלי.... כרית אחת או שתיים: כמה שיותר! אישית עדיף חמש (מנסיון) חיות מחמד: אין אני מתה לכלב במו של לילי סרט מועדף: טיטאניק מוזיקה בכללית: פופ ורוק קל (כמו רובי וויליאמס ומרון 5...) מכונית אידיאלית: אני ספציפית ארוכה גג נפתח בצבע צהוב מזעזע... משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: f**k שמות של אנשים עם "וש" בסוף אוכל מועדף\ שנוא: אורז אני משוגעת על זה! אולי בגלגול הקודם הייתי סינית?!? איזה חג אתה הכי אוהב: פורים? ,פסח בגלל החופש? מה הפחד הכי גדול שלך: חרקים.... סדרת טלוויזיה מועדפת: מכושפות חום או קור: פושר מכתב דואר או אי מייל: אי מייל אבל תמיד מתרגשת לקבל בדואר רגיל. זמר אהוב (אהם): רובי וויליאמס זמרת אהובה: בריטני! להקות: בלאק אייד פיז מרון פייב סרט מצוייר אהוב:סרטי דיסני המושלמים וגם פיקסאר תאר את עצמך ב-4 מילים: תתארו- איך -שבא- לכם משפט סיכום:זאת אני!

עונה

השם שלי: ניצן כינוי\ם: ניצנוש ניץ ... לא יודעת חח ארץ לידה:ישראל בית ספר ומסלול:
איך היית רוצה להיקרא: ניצן
האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן ..חחח סתם בצחוק צבע מועדף: כחול חברים\ות הכי טובים\ות: אתם לא מכירים בכל מקרה ... כרית אחת או שתיים: 2 חיות מחמד: כלבה סרט מועדף: אממ יש הרבה מוזיקה בכללית: לועזית מכונית אידיאלית: עם גג נפתח
משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: לא זוכרת אוכל מועדף\ שנוא: שוקולד איזה חג אתה הכי אוהב: פסח מה הפחד הכי גדול שלך: מוות סדרת טלוויזיה מועדפת: כל פעם משו אחר חום או קור: חום מכתב דואר או אי מייל: אי מייל זמר אהוב (אהם): אממ זמרת אהובה: קלי להקות: סרט מצוייר אהוב: יש הרבה.. תאר את עצמך ב-4 מילים: שיער חום עיניים חומות

אני.

כי אני עדיין קיימת. סליחה על ההיעלמות, חזרתי
אניוואיז... השם שלי: הגר. רצוי סוזי
כינוי\ם: סוזי
ארץ לידה: יזרעאל
בית ספר ומסלול: ויצ"ו. איך היית רוצה להיקרא: סוזי
האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: וודאי^^ צבע מועדף: סגול שחור כחול ירוק
חברים\ות הכי טובים\ות: ניהאו!!!!! ו-J כפרעליו
כרית אחת או שתיים: אחת. יש לי כרית גדולה למדיי חיות מחמד: ג'יפסי
ונחשים
סרט מועדף: מופע האימים של רוקי, אפקט הפרפר, הרוזן ממונטה קריסטו, שודדי הקריביים... זובזובזובי
מוזיקה בכללית: רוק, בכל הסוגים וכל הצורות. רצוי ניו מטאל, פאוור מטאל, ורוק כבד
מלבד אלה, אני מקשיבה להכל. מכונית אידיאלית: אופנוע
משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: מיידעל'ה
אוכל מועדף\ שנוא: מועדף-סיני. רצוי דל קלוריות בין היתר, נטול שוקולד, ומלא סלט
ספגטי גם מקובל, ואף מוזמן
[החלטתי לציין שאני לא אומרת לא למנגו\מרשמלו] אוכל שנוא-דברים שוקולדיים ומתוקים ולוידעת. זובי איזה חג אתה הכי אוהב: האלווין!! וקריסטמס. Be Jolly
מה הפחד הכי גדול שלך: ים
סדרת טלוויזיה מועדפת: Jackass, Viva la Bam, Wild Boys, Dirty Sanchez, antm, Man Haunt ו... זובי. חום או קור: קור
מכתב דואר או אי מייל: מייל
זמר אהוב (אהם): :* זמרת אהובה: אפרת גוש
להקות: Evanescence, Disturbed, Green Day, Good Charlotte, My Chemical Romance, Simple Plan, Bad Religion, Yellowcard, Blink 182 gate ומטרופולין
סרט מצוייר אהוב: סנופי
תאר את עצמך ב-4 מילים: I'm a fuckin' retard o0(<---זה פרצוף מחייך
) משפט סיכום: I'm a fuckin' retard o0-)

ועע לא הייתי פה הרבה זמן!חזרתי+עונה

השם שלי: נגה כינוי\ם: נגי,נוגוש ארץ לידה: ישראל
בית ספר ומסלול: חטיבת אלון איך היית רוצה להיקרא: אף פעם לא היו לי תלונות על השם שלי
האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא צבע מועדף: כחול חברים\ות הכי טובים\ות: גם ככה אתם לא מכירים
כרית אחת או שתיים: שתיים חיות מחמד: אין סרט מועדף:היום שאחרי מחר,שעת האפס. מוזיקה בכללית: עברי לידר רולז! מכונית אידיאלית: אדומה עם גג נפתח!
משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אוכל מועדף\ שנוא:לא עולה לי עכשיו...חחח איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה(נולדתי בחנוכה
) מה הפחד הכי גדול שלך: גבהים סדרת טלוויזיה מועדפת: טלנובלה בעמ(ז"ל),פלוריסיינטה. חום או קור: קור מכתב דואר או אי מייל: אימייל זמר אהוב (אהם):עברי לידר זמרת אהובה: מירי מסיקה,שירי מימון להקות: פארנויה
,סינרגיה|שליטה| סרט מצוייר אהוב:לוני טונס תאר את עצמך ב-4 מילים:1-אין 2-לי 4-3 4-מילים
משפט סיכום:יומטוב

1תרו

New member
עונה:

השם שלי:עידו כינוי\ם:שולי דודוש דוצ'ה(ברוסית עוד מעט תבינו) ארץ לידה: רוסיה
בית ספר ומסלול:אויש אסור לכתוב שלא יבואו כל מיני מטרידים דרמה... איך היית רוצה להיקרא:תומר האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:לא צבע מועדף:כחול
חברים\ות הכי טובים\ות:4 הידידות המקסימות המושלמות!
וחבר אחד טוב מאוד ועוד אחד כרית אחת או שתיים:אחד(שכבר קיבלה את הצורה של הראש לי
חיות מחמד:שני חתולים חמוס וכלב סרט מועדף:קשה לבחור... מוזיקה בכללית:הכל מכונית אידיאלית:מכין שיעורים{?{או בית חכם... משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:פעם שלישית גלידה
אוכל מועדף\ שנוא:האוכל של אבא
איזה חג אתה הכי אוהב:פסח כי אני נקרע בקריאת ההגדה מה הפחד הכי גדול שלך:למות להיאנס(לא יודע איך כותבים
) סדרת טלוויזיה מועדפת:הטופ מודל הבאה,השמינייה,אוטובוס הקסמים,בובספוג,הורים גנובים,שובבים בחלל,וויטץ' משחק מכור,קצרים,ארץ נהדרת בקיצור הרבה...
חום או קור:קור
מכתב דואר או אי מייל:אימייל זמר אהוב (אהם):הראלוש סקעתוש או רן דנקר זמרת אהובה:לא יודע להקות:GREEN DAY,QWEENועוד אבל שני אלה הכי אהובים סרט מצוייר אהוב:מדגסקר שבה את לבי תאר את עצמך ב-4 מילים:אחראי,מתחשב,נחמד,לא עושה חרמים
(עזבו כיתה ו') משפט סיכום:.............. קחו את עצמכם בידיים(ברצינות...)

למעלה