ת תאירושקה New member 12/12/05 #32 ../images/Emo45.gif למרות שאני חדשה והכל וכמעט ולא נכנסתי זה היה בגלל המבחנים ועכשי אני אכנס יותר ויהיה אחלה לבוא ביום הזה..[[=
../images/Emo45.gif למרות שאני חדשה והכל וכמעט ולא נכנסתי זה היה בגלל המבחנים ועכשי אני אכנס יותר ויהיה אחלה לבוא ביום הזה..[[=
J just jenny New member 9/12/05 #17 בנתיים יכולה בכולם הכי נוח זה ה-29.. אבל אני בטוחה שיהיו תאריכים שלא יתאימו לי.. ושחר, מה עם ה-28?
M may90 New member 10/12/05 #20 ../images/Emo45.gif הכל חוץץץץץ מה28!!!!!!11111 בבקשה לא ב28!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי פה יותר מידיי אנשים לפגוש אבל ב28 חברה שלי חוזרת לכמה ימים מלוקסמבורג ולא ראיתי אותה כמה חודשים טובים
../images/Emo45.gif הכל חוץץץץץ מה28!!!!!!11111 בבקשה לא ב28!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי פה יותר מידיי אנשים לפגוש אבל ב28 חברה שלי חוזרת לכמה ימים מלוקסמבורג ולא ראיתי אותה כמה חודשים טובים
ל ליטל לוי היחידה123 New member 11/12/05 #24 אז יש בנתיים תאריך סופי או לא?! אני רוצה לדעת!! אבל קודם כל אני צריכה תשובה ממורצ'ו ואז.... לא יודעת..
אז יש בנתיים תאריך סופי או לא?! אני רוצה לדעת!! אבל קודם כל אני צריכה תשובה ממורצ'ו ואז.... לא יודעת..
D DesertRose7 New member 11/12/05 #25 מה עם עוד אנשים?!?! ומה עם ה-30/12? זה לא היום של הסילבסטר.. ומה עם המפגש בלו? את יכולה או לא?? תהיו קצת יותר ברורים! ותצביעו עוד!!
מה עם עוד אנשים?!?! ומה עם ה-30/12? זה לא היום של הסילבסטר.. ומה עם המפגש בלו? את יכולה או לא?? תהיו קצת יותר ברורים! ותצביעו עוד!!
L Love Bem New member 11/12/05 #27 אני לא יכולה בכלל../images/Emo31.gif אני לא פה אני ברוסיה אז מי שרוצה יכולה לבוא לת"א יום רביעי עם מור, יש מתנדבים? אלה??? קחי תמסן החדש לי [email protected]
אני לא יכולה בכלל../images/Emo31.gif אני לא פה אני ברוסיה אז מי שרוצה יכולה לבוא לת"א יום רביעי עם מור, יש מתנדבים? אלה??? קחי תמסן החדש לי [email protected]