11
R randu New member 10/2/07 #66 אחת היפות!../images/Emo99.gif+תגובה: וואי,איזה פנים מדהימות.. והגוף.. יש בה קמת משהו מכוער,למען האמת.. אבל היא ~כ"כ~ שווה! היא כוסית! זהו!! היא כוסית,לא יפה..
אחת היפות!../images/Emo99.gif+תגובה: וואי,איזה פנים מדהימות.. והגוף.. יש בה קמת משהו מכוער,למען האמת.. אבל היא ~כ"כ~ שווה! היא כוסית! זהו!! היא כוסית,לא יפה..
L loligoth New member 12/2/07 #148 ../images/Emo214.gifבמקום להגיב תמונה תמונה, אני אגיב בכלליות: אני מתה עליה!!! באמאשלי. כזאת שווה :] 3>
../images/Emo214.gifבמקום להגיב תמונה תמונה, אני אגיב בכלליות: אני מתה עליה!!! באמאשלי. כזאת שווה :] 3>
L L U Z I A New member 13/2/07 #160 אם השיער היה בצבע הטבעי שלו../images/Emo15.gif |חום|, ולא בבלונדיני הז, יש פה תמונות שיכלו להיראות טוב יותר. כי כך התספורת הזו שעשו לה בתוכנית הרסה אותה לגמרי, וכיערה אותה ואת הסטייל המיוחד שלה];
אם השיער היה בצבע הטבעי שלו../images/Emo15.gif |חום|, ולא בבלונדיני הז, יש פה תמונות שיכלו להיראות טוב יותר. כי כך התספורת הזו שעשו לה בתוכנית הרסה אותה לגמרי, וכיערה אותה ואת הסטייל המיוחד שלה];
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 10/2/07 #36 ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo16.gifכמה שהיא יפה../images/Emo7.gif מה זה מה זה מה זה?!?! מה זה היופי הזה
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo16.gifכמה שהיא יפה../images/Emo7.gif מה זה מה זה מה זה?!?! מה זה היופי הזה