תמונות נדירות

olsen cool

New member
קשה לי להחליט לפעמים מי יפה יותר

יש תמונות שאשלי ויש תמונות שמרי קייט אבל כעיקרון שתיהן מהממות.

olsen cool

New member
הן לא תאומות זהות

הן תאומות דיזיגוטיות(אני חושבת שככה אומרים את זה אבל באנגלית זה נראה לי Farternal twins)זה אומר שיש להן דימיון שהוא כמו דימיון שיש בין אחים רגילים ושהן נולדו משתי ביציות שונות.

באמת???

וואו כנראה הייתה השפעה כלשהי שהן היו יחדיו ברחם..חח כי הן ממש אבל ממש דומות...

olsen cool

New member
הן דומות

אבל כשמסתכלים ממש אפשר לראות שיש הבדלים בפנים.

שירלי113

New member
בתור תאומה בעצמי אז

ברור שיש הבדלים בתאומים וגם כשיש תאומים זהים (כמוני) אז עדיין הם לא הכי דומים בעולם...דווקא חשבתי שמרי קייטי ואשלי הם זהות כי כשהן קטנות הן ממש דומות...לא ידעתי שהן לא זהות...

שירלי113

New member
התכוונתי

לזה שפשוט אני לא חשבתי ככה כי זה לא היה לי הגיוני אז אמרתי שלא חשבתי שהן לא זהות...אבל אם הן אמרו וזה סבבה.... זה לא שאני לא מאמינה או משהו

cinderellaaa

New member
בתקופה שהן היו קטנות קטנות..

נגיד בצער גידול בנות היה קשה לזהות אותן בהתחלה... אבל מגיל 5 ובעיקר בגילאי 8,9,10 והלאה, היה כבר אפשר לראות הבדל ממש ברור... אבל שוב כשהן היו בנות 15,16,17 (כמו בתמונה ששמתי) פתאום הן שוב נהיו דומות ממש... אבל עכשיו אפשר בהחלט בקלות להבדיל בינהן... הכוונה למי שמכיר אותן בפנים... יש להן תווי פנים בהחלט שונים עם הבדל ברור...

olsen cool

New member
פה אפשר לראות את ההבדלים בבירור

מרי קייט בצד ימין ואשלי בשמאל.

cinderellaaa

New member
חחח ברור...

תראי, גם אם תביאי לי תמונה בגילאים שקשה לזהות אותן אז ני יוכל לזהות אותן ואני בטוחה שגם כל המעריצות ואלו שמכירות אותן... הכוונה שבתמונה הזאת הן יותר דומות אחת לשנייה מאשר כעשיו למשל...

mayosh4

New member
נכון... אדלי יותר בערך....

שתייהם ממש יפות אבל אני חושבת שמ.ק קצת הגזימה עם האוהלים שהיא לובשת ואם השיער שניראה ממש יבש....

mayosh4

New member
נכון... אדלי יותר בערך....

שתייהם ממש יפות אבל אני חושבת שמ.ק קצת הגזימה עם האוהלים שהיא לובשת ואם השיער שניראה ממש יבש....

shir08

New member
מדהימות../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

דווקא התמונה הראשונה הייתה מוכרת לי אבל יש מצב ראיתי תמונות כאלה מהסט אבל לא את הספציפית הזאת
תודה רבה
תמונות מדהימוווות

שירלי113

New member
תודה הן מדהימות../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אהבתי את ה- 2 הראשונות..וגם בפפרצי של אשלי היא נראית מהמם

למעלה