McWeekend

ריהותם

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo110.gifMcWeekend../images/Emo110.gif../images/Emo37.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
סוף שבוע נפלא לכולן:)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifמקוויקי וויקי וויק ../images/Emo98.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
ST
Havent met you yet!
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי
אבבה
קליפ שעשה לכן את זה:
אקסטרים מייקאובר
ספר / פיק השבוע:
כותבת, לא קוראת
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
סתם שבוע מיותר בבצר כל היום חזרות ואני אפילו לא משתתפת אז ישבתי כמו מטומטמת .-.
משהו ששימח:
בכל זאת, התבטלו מלאמלא שיעורים
החופש הגדול מתקרבבב...
קניתי תיק ומשקפי שמש שקסים ביותר
ציטוטיה:
-טיול של''ח- אני: "למה לעזאזל יש עצים באדמה?!" גלעד: "מפגרת חחחחחח" אני: "נו לאא! התכוונתי לשורשים!" גלעד: "איפה רצית שהם יהיו? בצמרת של העץ?" אני: "אבל אז העץ יהיה עגול!" תחשבו על זה רגע, אם השורשים היו בצמרת העצים היו עגולים כי נגיד ברגע שתקחו קו, ותחברו את שתי הנקודות שלו (התחלה וסוף) זה הגיוני!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
תנחשו. havent met you yet!! הוא בריפלי איזה שבוע כברררר
המלצת השבוע:
תגיעו לשיעורי מתמטיקה XD
התמונה הכי חמה:
יפים שלי

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifתראי:)

אני לא רוצה בגלל שאז אני אצטרך לראות את כל חמשת העונות. אולי אני אראה בחופש D:

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif הם פסיכים יש גם בייקון סטריט XD

ווטר סטריט, מילק סטריק, הארד רוק [?] סטריט, סקול סטריט... כאילו אין להם שמות מקוריים XD

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifקצת מקוויקנד../images/Emo63.gif../images/Emo124.gif

כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: די חרשתי על הדיסקים החדשים שלי אז יש בעיקר קריס אלן וגם מטרו סטיישן
Kris Allen - Live Like We're Dying Before We Come Undone Written All Over My Face The Truth Can't Stay Away Alright With Me Metro Station - California Kelsey Seventeen Forever הלהקה המגניבה של השבוע: קריס אלן
קליפ שעשה לכן את זה: Metro Station - Kelsey http://www.youtube.com/watch?v=W65MD7FgBUk Kris Allen - Live Like We're Dying http://www.youtube.com/watch?v=V3N5CsXYlCk תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: קוגר טאון בטי טופ מודל הבאה ספר / פיק השבוע: הספר החדש של אתגר קרת - פתאום דפיקה בדלת
כלכך רציתי את הספר הזה, ואח שלי עשה לי התפעה וקנה לי אותו מתנה ^^ משהו ששימח: סיימתי עם תנ"ך וספרות [!@#$%&^$] ~אני לא יודעת עם זה כלכך משמח, אבל.. הזיזו לי את הגיוס, ביום. ושיבצו אותי לתפקיד אח שלי קנה לי את הספר ^^ ומשהו שקרה שבוע שעבר אבל לא אכפת לי.. קנו לי את הדיסקים של קריס אלן, מטרו סטיישן וגרי גו [עם מישהי שמעה עליו בכלל] מלונדון
מתנגן בראש / בפלייליסט: Kris Allen - Written All Over My Face שיר ממכררררררררררררר
המלצת השבוע: לקרוא זה כיף. ואתגר קרת אלוף! התמונה הכי חמה: זה גם היה לפני כמה שבועות.. אבל רק עכשיו העלו תמונות לפייס, וגם אני יעשה את זה כשהמחשב שלי יתוקן קיצר.. בערב האוסקר שלנו, הקבוצה שלי על הבמה

../images/Emo34.gifהשמלה מהממת ../images/Emo23.gif

הולם אותך סגול 3> היה לכם כבר נשף סיום?

Little Ray

New member
../images/Emo121.gifטנקס../images/Emo23.gif

חיחי, קניתי אותה יומים לפני הערב
ועוד לא, הנשף יהיה ב3.7

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifMcWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Star Girl Bubble Wrap 5 Colours In Her Hair Room On The 3rd Floor The Ballad Of Paul K
Red Hot Chili Peppers סא"ל חרדלי הדג נחש Madness
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק וכל מי שלמעלה
קליפ שעשה לכן את זה:
סיינפלד
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא
משהו ששימח:
היום
משהו שהעציב:
המתכונת בהיסטוריה שהלכה לא משהו  תכניות שהתבטלו
ציטוטיה:
וואי היו ואנ'לא זוכרת...
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Madness-Cardiac Arrest
המלצת השבוע:
לחרוש להיסטוריה.
התמונה הכי חמה:
איןליכח

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
עברי לידר-ניסים אביתר בנאי-עד מחר אביתר בנאי-אבא אביתר בנאי-לילה יאיר כיום Katy perry ft. snoop dogg - California gurls Neutron Star Collision - Muse
הלהקה המגניבה של השבוע:
מיוז,בלינק 182 ♥
קליפ שעשה לכן את זה:
סמולוויל,אקסטרים מייקאובר,כוכב נולד,חברים [: וסרט קילרים אחד הההה-סרטים D: , ואני לעולם לא אהיה שלך פעם שלישית שאני כבר רואה את זה XD והיום ראיתי 50 דיטים ראשונים :]
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא זוכרת P:
משהו ששימח:
מחר בריכההההה,התחלנו כל השבוע ב-9 וסיימנו בעשרים ל-12 XD , ויצאיות וזה...[:
משהו שהעציב:
חברה טובה שליי עוברת כיתתתתתההההה :(((((((
ציטוטיה:
"יואו כולי צרמורת" "אה?" "מצמורת!!" "מה????" "נוווו צמרמורת!"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
תראו קילרים D:
התמונה הכי חמה:

The Other NS

New member
רק עכשיו שמתי לב שהתוספת השנייה ששמתי לא פה\:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
POV - חרשתי עליו כל כך, במיוחד כי ניגנתי אותו כל הגיבושון
דאון גואוז אנדר וואן - ^ כנ"ל ניקלבק - רוקסטאר
הייתי בטיול של יומיים אז כל מיני עירבובים של שירים שניגנו בלילה ולפנות בוקר
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי פראמור רד הוט צ'ילי פפרס ריאנה דה יוזד ניקלבק
קליפ שעשה לכן את זה:
קליפ בוקר בגיבושון עם חברות - אני אעלה אחר כך לפייסבוק ותראו אם יבוא לכן
תוכנית שנות ה70
עספור - אללה איציק המלך
ספר / פיק השבוע:
גוף מארח דמדומים 4 (לא קראתי אבל אני פשוט כל הזמן חושבת עליו !) דמדומים 5 (כן 5 !^@#%&@#%&@&@#) לונדון בלווארד - ממש לא ממליצה.. קראתי 30 ומשו עמודים ופשוט הישתעממתי למוות. שוט מי.
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שטחיות של אנשים זה פשוט מפחיד כבר ! יש גם אישיות לאנשים אתם יודעים !לא רק גוף.
משהו ששימח:
גיבושון עם כל העמק לקראת בית ירח שנה הבאה היה ממש כיף :) מסיבת יומולדת לחברה שלי שבוע הבא מקליטים סופסוף לסוף שנה :) קניות :) אני האדם הראשון שהיה בראפטינג עם הפלאפון והפלאפון שרד ולא קרה לו כלום :D
משהו שהעציב:
יש מצב שאני לא הולכת להקלטות בגלל בדיקת שמיעה מטומטמת שלא תעזור גם ככה..
ציטוטיה:
~לקראת הערב הרגשתי מזה חרא וכמעט היתעלפתי אז הושיבו אותי באוהל ואמרו לי לישון~ מדריכה בגיבושון : "טוב תקשיבי את כבר מלחיצה אותי אני רוצה שתשתי משהו - מה בא לך ? מים, תה, מיץ ?: אני : "בא לי שוקו" (בקול מסומם מההזיות שלי
) אמא : "ניצן נמאס לי מהבגדים שלך את מחר הולכת ואני לא רוצה שתיכנסי הבייתה בלי לפחות 2 זוגות נעליים חדשות וחולצה או מכנסיים ברור ?" אני (מתה מעייפות אחרי איזה 15 שעות שינה שהיא העירה אותי באמצע חלום מעולה
) : "סבבה.. רק תביאי לי את הכרטיס אשראי שלך ואני אקנה את כל טבריה טוב ?" (מסתובבת ומנסה לחזור לישון) אמא : "מעולה, זה בדיוק מה שאני רציתי" חחחח היא הצחיקה אותי משומה
מתנגן בראש / בפלייליסט:
5 דקות - השיר שלי (קוראים לו ככה כי באמת כתבתי אותו ב5 דקות
)
המלצת השבוע:
תלכו לגיבושונים אם יוצא לכם - זה כל כך כיף ! תמיד תקחו כדורים כשאתן יוצאים מהבית
מאכל השבוע:
שקשוקה אהובתי
התמונה הכי חמה:
בגיבושון - סתם אהבתי
אז סה"כ, איך עבר עליכם השבוע ?
היה מעולה
לגמרי הייתי חוזרת עליו בכיף

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמקוויקנד. :)

מצעד הלהיטים של מקפליי:
האמ. היו כמה.XD
beck-loser
הלהקה המגניבה של השבוע:
גאנז נ' רוזס. D:
קליפ שעשה לכן את זה:
חברים, סי אס איי, האווס
גלללללי !@#$%@!# *~*
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מורים מרגיזים ומציקים למיניהם. -.-"
משהו ששימח:
מסיבת הפתעה לחברה. D:
מסיבה ל3 בני דודים שלי, ואחותי. היה מאוד מאגניב, העפתי טיל! D:
משהו שהעציב:
שלא הלכתי למצעד הגאווה
אוףף#$@!#!$@# כ"כ רציתיי! :<
ציטוטיה:
במסיבת הפתעה של חברה שלי חברה שלי המציאה מושג מאוד מאגניב - פיצה + קיצור = פיצור .XD זה נפלט לה "פיצור" LOL מעיין לקחה שלוק מהקולה, ונוי הצחיקה אותה. אז ניצן כזה "לא מעיין אל תפלטי! שטפתי את החדר! אל תפלטי..." והיא ממשיכה וזה.XD ואז מעיין פלטה.
רציתי לשים את הדבר הזה לריסים, אז אני כזה שעה שואלת את חברה שלי "קאי ישלך את הדבר הזה לגבות...? נו הדבר הזה ששמים על הגבות" והיא מסתכלת עלי- O_O" - "נוווו! הדבר הזה שעושה שחור על הגבות~!@#@!#" ואז היא כזה "התכוונת על הריסים?!!?"XDDDDDDD פאק ואני כמו מטומטמת אומרת גבות.XD היה עוד, וכתבתי את זה, אבל שחכתי את הדף אצל חברה שלי. :X
מתנגן בראש / בפלייליסט:
beck LOSER ~ אחד הממכריםXDDDD
המלצת השבוע:
כשההורים שלכם נמצאים בבצפר כי הם לוקחים את אחים שלכם או משהו כזה, ומראש אתם יודעים שכלום לא הולך להיות באותו יום, לכו הביתה!#!@!@#! ואל תתנו להם לשחד אותכם בדברים שהם לא יקיימו. -.-" ואל תבטחו במורים, הם עם רע. :|
התמונה הכי חמה:
אינלי פה תמונות.. OO"

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo227.gifיום שבת הכי מושלם בעולם!../images/Emo23.gif

שיר השבוע לא של מקפליי
Imma Be
תוכנית השבוע
גלי, אופקורס D:
סרט השבוע
Milk
):
משהו שעיצבן
אוקיי, אז היום (שבת), אני וחברה שלי הלכנו לראות משחק הוקי של שחקנים שהיו פעם בקבוצה של העיר שלנו. והיה שם שחקן שאנחנו מאוד אוהבות והלכנו לפגוש אותו ולבק להצתלם וכל זה. אחרי שעמדנו בתור, הגענו אליו ואיזה איש זקן ששיגח על מה שקורה אמר אין יותר תמונות כי אין זמן. עיצבן אותי!@#$^&
שימח השבוע
מה שטוב זה שחברה שלי יודעת מה זה לפתוח ת'פה. אז היא אמרה נו רק תמונה אחתתת בבקשה!@#$%. ודרו (הזה שאנחנו אוהבות) הסתכל עליו כזה "נו, באמאש'ך תמונה אחת
". DDDD:
שעיצב השבוע
שליד דרו ישב עוד שחקן הוקי שלא ממש הכרנו אותו ואפחד לא באמת הלך לבקש ממנו תמונה או חתימה והרגשתי עצוב כי כזה חייכתי אליו אבל לא באתי XD ולהוסיף לזה, הוא היה ממש חמוד והתחלתי לאהוב אותו אחרי זה חחחחחחחחחחחחחחח ועכשיו אני מצטערת שלא הלכתי אליו. -.-
ציטוט השבוע

“They got another fucking goal” אמר דרו חחחחחח​
הקבוצה שבה הוא שיחק הפסידה 11-4. XDDDD
מתנגן בראש/בפלייליסט
Bruno Mars songs.
תמונת השבוע
אעעאעאעאע סלחו לי על החפירה.@#$%^&*

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifDDDD:

וואו, היה ממש כיף. והכל נדמה כאילו זה היה חלום. ואני כבר לא זוכרת חצי מהדברים!@#$%^& ארג.

למעלה