וואו.(:
O OneStepCloser New member 13/6/10 #22 ../images/Emo54.gifאין לו שן../images/Emo6.gif אבל זה משהו שקורה הרבה שחקני הוקי XD
S sweet shir New member 14/6/10 #23 אוי, הכובע שלך ממש חמוד.D: ודרו יצא ממש חמוד, אני שמחה בשבילך ופיי, השחקני הוקי האלה הם *כלום* לעומת שחקני כדורגל. המונדיאל זה הדבר הכי טוב שקרה בזמן האחרוןXD ג'רארד הוריד חולצה בסוף המשחק, ובאמת שזה היה רגע של אושר טהור ועילאי *-* ואת מהממת, כמובן
אוי, הכובע שלך ממש חמוד.D: ודרו יצא ממש חמוד, אני שמחה בשבילך ופיי, השחקני הוקי האלה הם *כלום* לעומת שחקני כדורגל. המונדיאל זה הדבר הכי טוב שקרה בזמן האחרוןXD ג'רארד הוריד חולצה בסוף המשחק, ובאמת שזה היה רגע של אושר טהור ועילאי *-* ואת מהממת, כמובן
M MiDdLe Girl New member 14/6/10 #25 ../images/Emo20.gifנכון שג'רארד בלי חולצה זה אלוהי?!../images/Emo178.gif אני רק חיכיתי שיצלמו אותו!!!!! אני פשוט מתה עליו....הוא כזה בריטי = סקסייייי איזו בטן ישלו....פשוט אין מילים עכשיו אני רק מקווה שטורס ישחק ויוריד חולצה...זה באמת יהיה מושלם
../images/Emo20.gifנכון שג'רארד בלי חולצה זה אלוהי?!../images/Emo178.gif אני רק חיכיתי שיצלמו אותו!!!!! אני פשוט מתה עליו....הוא כזה בריטי = סקסייייי איזו בטן ישלו....פשוט אין מילים עכשיו אני רק מקווה שטורס ישחק ויוריד חולצה...זה באמת יהיה מושלם
S sweet shir New member 14/6/10 #26 כל כך!!!! ../images/Emo178.gif הייתי צריכה רבע שעה בשביל להרגע מהמראות!! אם הייתי יודעת שאני מפספסת את זה הייתי רואה כדורגל ממזמן!! חחחחח
כל כך!!!! ../images/Emo178.gif הייתי צריכה רבע שעה בשביל להרגע מהמראות!! אם הייתי יודעת שאני מפספסת את זה הייתי רואה כדורגל ממזמן!! חחחחח
M MiDdLe Girl New member 14/6/10 #29 ../images/Emo20.gifאני רואה כדורגל מאז ומתמיד../images/Emo23.gif../images/Emo178.gif אבל זו הסיבה שעברתי לראות כדורגל מחו"ל ולא פה בארץ שם הכדורגלנים עברו 1.60, הם סקסים [בריטים ], יש להם בטן מושלמת *ריר*, ורובם יודעים את הבירה של המדינה שלהם תשתדלי לראות את המשחק של נבחרת ספרד....יש שם אחד עם ריבועים לא מהעולם הזה והוא כולו חתיך 1.85 ס"מ
../images/Emo20.gifאני רואה כדורגל מאז ומתמיד../images/Emo23.gif../images/Emo178.gif אבל זו הסיבה שעברתי לראות כדורגל מחו"ל ולא פה בארץ שם הכדורגלנים עברו 1.60, הם סקסים [בריטים ], יש להם בטן מושלמת *ריר*, ורובם יודעים את הבירה של המדינה שלהם תשתדלי לראות את המשחק של נבחרת ספרד....יש שם אחד עם ריבועים לא מהעולם הזה והוא כולו חתיך 1.85 ס"מ
ר ריהותם New member 14/6/10 #30 ../images/Emo97.gifהייתי שמחה להוסיף שבחו"ל משחקים כדורגל ולא סטנגה על מגרש גדול כמו בארץ.
M MiDdLe Girl New member 14/6/10 #31 ../images/Emo20.gif../images/Emo45.gifצודקת לגמריי../images/Emo6.gif הכדורגל של ברצלונה זה הדבר הכי יפה שראיתי יותר מכל סרט או סדרה או מופע
../images/Emo20.gif../images/Emo45.gifצודקת לגמריי../images/Emo6.gif הכדורגל של ברצלונה זה הדבר הכי יפה שראיתי יותר מכל סרט או סדרה או מופע
O OneStepCloser New member 14/6/10 #27 ../images/Emo54.gifאין לי מושג מי זה ג'רארד.../images/Emo6.gif
T TheBalladOfShani B New member 15/6/10 #33 ../images/Emo34.gifאיזה התעלמות ../images/Emo12.gif../images/Emo10.gif
O OneStepCloser New member 16/6/10 #34 ../images/Emo54.gifזה לא מסכים לשלוח לי הודעות!@#$%^ ~מקווה שזה ישלח את זאת~ בתמונה הראשונה אני איכסה והתמונה השניה רק יצאה טוב
../images/Emo54.gifזה לא מסכים לשלוח לי הודעות!@#$%^ ~מקווה שזה ישלח את זאת~ בתמונה הראשונה אני איכסה והתמונה השניה רק יצאה טוב