חדשות!

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifXDDDDDDDDD

כמו שכרמל סיפרה לרותי [הזאתי שמביאה ת'מעטפהXD] שהיא בטח קמה באמצע הלילה וסופרת 1,2,3 והמספרים מתבלבלים לה ואז היא נלחצתXDDDDDDDDDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXDDDDDDDDDD

נסטיה, ווי אר פת'טיק!!!! מצב פתלוב מאוד!! XDDDDDDDDD

McGirl For Life

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

-צוחקת הרבה-
תאמת היא סופרת מ 10... אבל ב 3 צריך להתחיל למחוא כפיים
אמן וזה יקרה לה במציאות
היא כל כך מפחידה.. וצועקת... ולא נחמדה בכלל ואני בהחלט לא רוצה לראות אותה יותר מהצד האחורי שלה ממרחק כל כך קרוב.. פעם אחת זה הספיק לי
אבל הצד האחורי של ישראל...-אנחה-

purple floyd

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואז רותי אמרה שהיא באמת חולמת את זה!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif תודה על הכל../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

דני נראה מדהיםם
המעיל
זה נראה כמו מהסט תמונות שהוא עשה לבד בסגנון ברוס ספרינגסטין בשחור לבן שהוא היה שם
אני שמחה שהארי שיפר את שיערו, הוא נראה מעולה רק חבל שהוא שוב עם החולצת פיקניק
דאגי והשיער, מזעזע. -__- וטום. פשוט טום
לא הבנתי מה זה היה ה-postman man הזה ומסכן הארי
חחח

McFly My Life

New member
וואו תודה ../images/Emo13.gif

תודה על הכל התמונות מדהימות
דאגי הסקסי
אוחח דאגי דאגי הוא בחיים לא יהיה מכוער הוא תמיד מושלם
ואיך דני השתנה לטובה איזה מדהימון
הארי הוריד את המוהוק יאייייי !!! טום כמו תמיד אין משהו חדש ...
:p

AlmA XP

New member
תודה על הכל ../images/Emo9.gif

איזה חמודים הם
דני נראה טובבבבב
גם דאגי
למרות שהפוני שלו קצת ארוך מידי.. והשיער של הארי בדרך להחלמה
וטום נשאר טום, כפרעליו D:
יש כמה תמונות ממש יפות :>

rox love BSM

New member
../images/Emo27.gifעוד חדשות../images/Emo26.gif../images/Emo180.gif

כתבה על ההופעה של אתמול:
Mcfly reckon they've blown their chances for a gong. The band kicked off the London 2012 party outside Buckingham Palace yesterday and think their singing was rather too raucous for the Queen's eardrums. They told us: "We were so loud we were sure she was going to reach out of her window and say 'Oi, keep it down'." The boys played The Winner Takes It All and singer Danny Jones is hoping he will get a medal when he plays at Soccer Aid at Wembley next month. "I promise I'll not make a prat of myself." Hmm promises, promises.​

Lex 1

New member
../images/Emo26.gif תרגום

מקפליי העריכו שהם פספסו את הצ'אנס שלהם לגונג(?). הלהקה הופיעה אתמול במסיבת לונדון 2012 מחוץ לארמון בקינגהאם וחשבו שהשירה שלהם הייתה אולי יותר מדי מחוספסת עבור עור התוף של המלכה. הם אמרו לנו: "היינו כ"כ רועשים שהיינו בטוחים שהיא הולכת לצאת מהחלון ולצעוק 'הוי, תנמיכו את זה'". הבנים ניגנו את The Winner Takes It All ("המנצח לוקח את הכל" של להקת אבבא המיתולוגית) והזמר דני ג'ונס מקווה שהוא יקבל מדליה כשהוא ינגן ב-Soccer Aid בוומבלי בחודש הבא. "אני מבטיח שאני לא אעשה מעצמי אדיוט." הממ הבטחות, הבטחות. *תקנו אותי אם צריך.

למעלה