טופסח

SummerNightCity

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo155.gif טופסח ../images/Emo155.gif../images/Emo37.gif

[מה, לא מצאתי כותרת אחרת. ]:] בא לכם לשיר קצת? תתצטרפו אליי!
אילו קיניה הייתה שחורה, ולא הייתה טורחת להזכיר לנו את זה בלי הרה, דיינו. אילו בריטני לא הייתה עפה בלי סיבה, והופכת להיות הטופ מודל הבאה, דיינו. אילו נואל הייתה סותמת לטיפה, ולא מתבכיינת כל שניה על הבן שלה, דיינו. אילו ליובי הייתה קצת יותר פוטוגנית, ולא יוצאת בכל תמונה כמו דובי גלית , דיינו. אילו מרי או לינדסי היו מגיעות לטופ 14, ולא היינו צריכים לסבול את ברנדי, דיינו. אילו ג'ניס לא הייתה עושה אפליות, והייתה נשארת איתנו לעוד עונות, דיינו. אילו לא היו מספרים לשרה את שערה, והיא הייתה עדיין נראת בן זונה, דיינו. די דיינו די דיינו די דיינו דיינו דיינו. אילו היו מעיפים את קלי שלא יוצאת טוב באף תמונה, והיו משאירים את ליאה, דיינו. אילו אמנדה לא הייתה מדברת כל שנייה על העיוורון שלה, דיינו. אילו יהיה לא הייתה יורקת מוצרים, והייתה מכבדת קצת יותר אנשים, דיינו. אילו קריסטי הייתה לומדת להשתלט על סנטרה, והייתה נשארת איתנו עוד טיפה, דיינו. אילו ניקול הייתה קצת יותר בולטת, ומראה לכולם כמה היא שולטת, דיינו. אילו קאסי הייתה אוכלת לפעמים, וזוכרת גם לשטוף את הכלים, דיינו. די דיינו די דיינו די דיינו דיינו דיינו. מוזמנים להוסיף!
ועוד משהו קטן- בחרו את 4 הבנים [ות] שלכם. לא הבנתם? ככה- חכם- כריסטינה. רשע- קיניה\ קמיל. תם- שנדי. זה שלא יודע לשאול- קיילן. חג שמח!

randu

New member
יאווו!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה מושלמתתתת!
איזה מוח יצירתי
מי כתב הכל
יאוו איזה חזק יצא!

randu

New member
ושכחתי לשאול:מה לעשות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

SummerNightCity

New member
את 4 הבנות.

נו, מכיר את 4 הבנים מההגדה נכון? אז בדיוק כמו שכתבתי שם, רק אלו שלדעתך... חכמה, רשעית, תמימה, ולא יודעת לשאול.

randu

New member
רק נחמד!?!?!?!?../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

JULI4561

New member
חייבים../images/Emo35.gif../images/Emo163.gif

טוב אזז... רשע - קמיל חכם - יואנה תם - קיילן ושלא יודעת לשאול - שנדי

Fergie7

New member
XDDDDDDDDDD

חזק!!!! בואנה איזה גאונה את!!!
ארבע הבנות: אני יעשה רק העונה הרביעית
כי בא לי.
חכם- בריטני רשע- ברנדי. תם- רבקה. לא יודע לשאול- קיילן. אילו לבריטה הייתה יוצאת תמונה טובה, ולא הייתה עפה ראשונה. דיינו. אילו ברדי לא הייתה מגיעה, ולא הייתה ב14. דיינו. אילו כריסטינה לא הייתה כזו קרה, ולא מגיעה חמישייה האחרונה. דיינו. אילו מישל הייתה פחות ביינית, ולא מתבכניית כל פעם שנית. דיינו. אילו טיפאני הייתה לפחות יפה, ולא הייתה מגיעה לסדרה. דיינו. די דיינו, די דיינו, דיי דיינו, דיינו דיינו דיינו. עזבו זה עלוב.

randu

New member
4 הבנות!!

חכם
-
איליס..(סתם כי אין לי מישהי אחרת!) רשע
-
אווה,כפרעלייה
תם
-
קיי **תעשי לי ילדים** לן...
וזה שלא יודע לשאול