טופסח

קוואמיי

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo119.gif אחד החזקיםםםםם

ואהבתי את 4 הבנים\בנות שלך (בעיקר כי שמת את שנדי& קיליין באותו מקום)

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifיונה וולך, מאחורייך!../images/Emo8.gif

חכמה- איליס רשעית- קמיל/רובין תמימה- רבקה/קיילן זו שאינה יודעת לשאול- ניקול?

בJדJה

New member
כפרעלייךךך../images/Emo99.gif

איזה מווחחח איזה חחחחחחחחח אין לי כוח להיזכר בכולן אני אכתוב אחר כך

החמשיר הלא מוצלח שלי.

אילו טיפאני הייתה רגועה, ולא שופכת על מישי בירה בעונה שעברה, דיינו. ונגיד וטיפאני התקבלה לעונה השלישית, ובעונה הרביעית יש בגללה את האישה החתולה , דיינו. (סתם היה מצחיק לראות אותה, לא?) אילו למישל לא היה כזה קסם, והיו מבינים שבתמונות לאחרונה היא פשוט מכוערת, דיינו. אילו השופטים היוצופים בקלטת של מאחורי הקלעים, ורואות כמה קמיל רובין יהיה וקיניה ביצ'יות, דיינו. אילו אחת הלבנות, מראה שגם הלבנות יכולות כלבות, דיינו. אילו ג'נאשה לא הייתה כל כך נמוכה, והייתה מראה כמה היא יפה, דיינו. אילו בריטני הייתה יודעת לרקוד, ואין צורך להוסיף עוד, דיינו. אילו היה מראים לנו את נאימה שרה, וחוסכים את השירים של אמנדה, דיינו. אילו הייתי מוצא משהו מצחיק להגיד, ולא ממחזר כמו איזה אמה, דיינו. די דיינו די דיינו די דיינו דיינו דיינו דיינו... חכמה=אפריל לא? רשעה-קמיל קמיל וקמיל!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמה-קיילן:)) היא יודעת לשאול, אנשים. ובטח ששנדי יודעת לשאול! (חחח אם רק הייתם רואים את המייספייס שלה, היא גם לא תמימה כלכך) לא יודעת לשאול= ניקול. ברור.

מוסיפה קצת

אילו טיירה הייתה הגיונית והייתה משאירה לנו את בריטה דיינו אילו בערוץ 10 לא היו מחקים את המקור (למרות שזה בידור) דיינו אילו טוקרה הייתה הטופ מודל הבאה דיינו אילו איווה הייתה עושה ניתוח אף ולא נראית כמו חזיר דיינו אילו קאסי הייתה בוחרת עבודה נורמלית דיינו אילו יהיה הייתה פחות שחצנית דיינו אילו קיניה הייתה עפה ראשונה דיינו אילו נאימה הייתה קצת יותר יפה דיינו אילו ברנדי יישרה ת'שיניים ועשתה ניתוח אף דיינו אילו היו בנות מושלמות בטופ מודל דיינו חכם-טוקרה תם- קיילן רשע-ברנדי ושלא יודע לשאול-שנדי

למעלה