היא בכל זאת מהממת
O OhBaby New member 23/7/05 #94 תקראי פה../images/Emo26.gif http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2880269,00.html
N niranat New member 23/7/05 #102 "אני נראית כמו אוזניים על בצל" "היא נראית כמו חייזר" תעיפו כבר את אמנדה!!!! איזה מכוערת היא הייתה בפרסומת וגם כן טיירה הזאת "לכי למאפייה הקרובה ותקני חתיכה גדולה של עוגת הענווה" איפה את חיה?! חחח על מה את מדברת!? 'פגרת.
"אני נראית כמו אוזניים על בצל" "היא נראית כמו חייזר" תעיפו כבר את אמנדה!!!! איזה מכוערת היא הייתה בפרסומת וגם כן טיירה הזאת "לכי למאפייה הקרובה ותקני חתיכה גדולה של עוגת הענווה" איפה את חיה?! חחח על מה את מדברת!? 'פגרת.
J JULI4561 New member 24/7/05 #107 חחח כן טיירה באמת סתומהה .. גם אמנדה היתה ממש מכוערת הפרק ... אבל הכי עצבנה אותי יה יה כאילו מגעיל מגעיל תסבלי בשקט ..
חחח כן טיירה באמת סתומהה .. גם אמנדה היתה ממש מכוערת הפרק ... אבל הכי עצבנה אותי יה יה כאילו מגעיל מגעיל תסבלי בשקט ..
• •HadaS• New member 24/7/05 #111 חדשה.. ו.. לפי דעתי אמנדה צריכה לזכותתת היא פשוט בנאדם מתוקקק יש לה אישיות מאוד חמודה והיא גם נורא נורא יפה יותר מכולן שמההההההה!!!!!!!! מה מכוערתת?? היא כוסית ברמוווותתתת
חדשה.. ו.. לפי דעתי אמנדה צריכה לזכותתת היא פשוט בנאדם מתוקקק יש לה אישיות מאוד חמודה והיא גם נורא נורא יפה יותר מכולן שמההההההה!!!!!!!! מה מכוערתת?? היא כוסית ברמוווותתתת
P Pink Angel1 New member 24/7/05 #118 וולקאם ../images/Emo140.gif יפה? אשיות חמודה? היא ממש לא יפה רק התמונות שלה יפות וגם בזמן האחרון כבר לא... לא מבינה מוצאים בה
וולקאם ../images/Emo140.gif יפה? אשיות חמודה? היא ממש לא יפה רק התמונות שלה יפות וגם בזמן האחרון כבר לא... לא מבינה מוצאים בה
N niranat New member 24/7/05 #119 ../images/Emo45.gif כל מילה בסלע ../images/Emo6.gif הוצאת לי את המילים מהפה! לא סתם הוצאת - זה היה שוד אכזרי! גניבה! יא נוכלת!!! חוצפה כזאת.......
../images/Emo45.gif כל מילה בסלע ../images/Emo6.gif הוצאת לי את המילים מהפה! לא סתם הוצאת - זה היה שוד אכזרי! גניבה! יא נוכלת!!! חוצפה כזאת.......
P Pink Angel1 New member 24/7/05 #122 ../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif זאת אני נוכלת, חוצפנית, קיבלתי השארה מג'אניס
P Pink Angel1 New member 24/7/05 #125 גם אני!! יש לי משיכה לביצ'ים! כל כך עצוב שהיא לא תהיה בעונה החמישית מקווה שהמחליפה רעה גם