NEW INTERVIEW

Little Sapir

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

כשההוא מסביר להם מה לעשות....

Little Sapir

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

דני לאחר ה-מעשה. וזהו! את כל התמונות שקרו במעשה צינזרתי... אם מישהי מעוניינת שתגיד ואני אשים קישור אם אפשר.

נסטיי22

New member
זה רק אני או שבזמן האחרון דני החליט ללבוש רק

חולצות משובצות?!?!?! או שזה תמיד אותה חולצה??

loli kiss

New member
תודה ../images/Emo24.gif תמונות מדהימות :)

עם כל מה שקרה אחר כך *אהחם*אהחם* התמונות יצאו ממש טובות, הם מהממים
דאגי נראה כ"כ בוגר. גאדד. אני לאהוב אותו מאווד
ודני, אררררררר, סקסי
החיוך הזה שלווו.. והשיער, אוו השיער, מה הוא עושה בו בזמן האחרון שהוא נראה כ"כ טוב
וכמובן שטום, כמו כל הפעמים בזמן האחרון, נראה מעולה. את הארי בקושי רואים אז אין לי ממש מה להגיד עליו אבל אני מניחה שהוא נראה טוב כרגיל

ואיי תמונות ממש יפות

תודה שהעלת אותן ^^ אלוהים, הסרטון הזה - מה נסגר איתם שםםםם?

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifטנקסס!../images/Emo13.gif!

הכתבה ארוכהה.. מידיי.. אין לי כוח לקוראא.xDDD [עצלנית שכמותיי.. XDDDD] תודהה!!

VickiF14

New member
אממ

איפה את רואה את כל הראיונות האלה?! כי אני מנסה תמיד לראות באיזה תוכניות הם מתראיינים וכאלה ואני לא מבינה איזה ערוצים אלו.. וד"א...בקשר ל "יו והם מדברים על הפעם הראשונה שדני כתב שיר ביחד עם ג'יימס...נחשו איזה שיר.." על איזה שיר מדובר?! אני לא מאמינה שאני מעריצה אותם כ"כ אבל אני כמעט ולא יודעת עליהם כלום זה משגע אותי חח

m i c k e y 15

New member
הם מדברים על 5 קולרס

ואת לא חייבת לדעת עליהם הכל בשביל להעריץ מספיק שתאהבי את השירים ואת מה שהם עושים

just orr

New member
מה שהם אמרו:

“It comes from the heart with McFly. You can tell.” לא מכירה שירים שלהם, אבל איזה חמודים הם שאמרו את זה חח ^__^

Bleed for Me

New member
AM הם אחת הלהקות השנונות ביותר שקיימות

יש להם שירים על רמה-קלאסה ממליצה בחום לשמוע

למעלה