ThatGirl

New member
אם אני לא טועה

דאגי 1.73 הארי ודני אמורים להיות בערך באותו גובה בסביבות ה1.78 טום אני חושבת בערך 1.80-1.82

מגניב.. הם גבוהים.. חח

ואני בגובה של דאגי
רק שאני לא יעבור אותו.. חח.. ככה אני לא יוכל להיות אישתו בעתיד

../images/Emo207.gif

נכנסתי למיי ספיס של דאגי ושל דני והיה כתוב שם שהם צרכים להיפטר מהמיי סיפיס שלהם!! משהוא יודע למה? אני יודעת שכתוב שזה גורם להם לבעיות אבל לא נירא לי שזה באמת הבעיה=\ איזה עצוב=[[ זה מה שדאגי כתב: we have to get rid of our myspaces coz its causin too much trouble, and im sorry we have to do it coz i like comin on myspace and talkin to you lot but i guess its just not meant to be. cya all at the show doug x

המיי ספיסים שלהם

דאגי: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=39394053 הארי: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=29866764 דני: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=29867197 טום: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=30015134

Hip Hop star

New member
אממממממ...

נמנמנמנמ..לא משנה מאיפה מצאת את הפרופילים...אבל אלו לא הספייסים שלהם,אלו מתחזים

זה שלהם!

קודם כל איזה זה שכולם פתאום לא יכולים לדבר? והם אמרו שיש להם מיי סיפיס וכתוב(לפחות היה) שם דברים שרק הם יכולים לכתוב! תכנסי ותיראי עם את לא רוצה לאמין את לא צריכה

Hip Hop star

New member
נמנמנמנמ...

זכותךף לחשוב כמובן מה שאת רוצה.את לא צריכה לכעוס עליי....

אני קראתי..

פשוט בדיוק חזרתי מבית ספר ונורא רציתי להעלות את הוידאו הזה.. העלתי אותו ואז אחר-כך רק קראתי את כל ההודעות החדשות ואת החוקים.. מצטערת..

m i c k e y 15

New member
נצל''ש

בראש 1 יש משו קטן על דאגי שלנו..חח עם תמונה קטנה..אבל יפה! נקווה שיפרסמו עליו יותר ויהיו פוסטריםם

לושהה

New member
כע תמונה יפה!

רק חבל שידידים שלי קרעו לי את העיתון..
טובב..הם ייקנו חדש!
ישש גם באסטד..כמה זמן שלא ראיתי את התמונה הזוו!

simpsonit

New member
ע=ו=נ=ה ../images/Emo13.gif

.שם?ספיר.. 2.כינוי?סיפ
3.תאריך לידה?3.7.91 4.חיה אהובה?כלב ודולפין 5.משקה אהוב?קולה!
6.מאכל אהוב?שוקולד. 7.פרח אהוב?ורד 8.ספר אהוב?לא ממש קוראת.. אבל פעם קראתי .. אל תקראו לי חירות 9.סרט אהוב?יומני הנסיכה,סיפור סינדרלה 10.סדרה אהובה?הרבה סדרות מהוט3 במיוחד מלך השכונה .. 11.מספר מזל?7 12.שאלה טפשית שאת/ה רוצה לשתף?שקל או במבה? 13.בדיחה שאת/ה רוצה לשתף?אממ... 14.שיר היום שלך?basket case של .. green day 15.תמונת היום שלך?אממ... 16.אייקון אהוב?... 17.אייקון שנוא?... 18.מאכל אהוב?שוקולד שוב!!! 19.מאכל שנוא?אבוקדו!!! 20.בן אדם אהוב?שחר אחותי היפההה 21.בן אדם שנוא?גל .ש. מהכיתה שונאת!! 22.בן אדם יקר?אבא ואמא וסבא! 23.בן אדם חרא?עדן.א. אררררר 24.יצפאן או גיא פינס?יצפאן! 25.טלנובלה בע"מ או השיר שלנו?טלנובלה בע"מ 26.אקזיט או הדוגמניות? אקזיט!!! 27.סרטים מצוירים או דרמות?דרמות.. 28.צבע אהוב?שחור 29.צבע שנוא?טורכיז 30.מה צבע השער שלך?שטני בהיר 31.מה צבע העינים שלך?ירוק תכלת.. 32.זמר אהוב?צ'ארלי סימפסון , דני ג'ונס, טום פלצ'ר 33.זמרת אהובה?אשלי סימפסון, קלי קלארקסון 34.פורום אהוב? מ=ק=פ=ליייי אוהבתתתתתתתת 35.פורום שנוא? פורום גרין דיי ילדות מגעילות! 36.אתר אהוב?אממ.. וואו.. לא דעת.. 37.כמה אחים יש לך?3 לא כולל אותי.. 38.יש לך חבר/ה?לא.. 39.אתה אוהב לצייר?כן!!!!!!!!!!!!!!!!! 40.שתייה אהובה?ק=ו=ל=ה! 41.שתייה שנואה?מיץ תפוחים.. 42.ירק אהוב?גמבה
43.ירק שנוא?קישוא 44.איזה מפורסם/מפורסמים אתה אוהב?מקפלי..חחח 45.מהו השיר האהוב עלייך?paint your target של פייטסטאר!
46.מיהו הזמר האהוב עלייך? דני ג'ונס צ'ארלי סימפסון טום פלצ'ר 47.מיהי הזמרת האהובה עלייך?אשלי סימפסון, קלי קלארקסון.. 48.מיהי הלהקה האהובה עלייך?מקפליי..פייטסטאר!ודורק.. ובאסטד 49.מהי התוכנית האהובה עלייך?שנות השבעים.. 50.כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום?לא הרבה.. שעתיים שלוש גג.. 51.מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה?מ=ו=ז=י=ק=ה!!!!!! 52.מהו הספר הכי אהוב עלייך?שוב???????????????? 53.מהי השפה האהובה עלייך?עברית !! 54.מהי הארץ האהובה עלייך?ישראל..ובריטניה
55.מהי עיר האהובה עלייך?אממ.. אופקים לא.. לא דעת.. 56.מהו הסרט הכי אהוב עלייך?אוך.. חוזר על עצמו.. סיפור סינדרלה.. ואממ..יומני הנסיכה.. 57.מהו הצבע המועדף עלייך?שחור 58.מה הכי כייף לך לעשות בשעות הפנאי?לשמוע מוזיקה.. במחשב.. טלוויזיה..חברים.. 59.מה הכי מעצבן אותך ?שמשקרים לי.. או שמרימים עליי את הקול.. 60.מה הכי מצחיק אותך?אני.. והיציאות המוזרות שלי.. 61.מהי השתייה האהובה עלייך?קולההההההההה 62.מהו המקום בילוי האהוב עלייך?אממ... 63.מהי החנות האהובה עלייך?כל חנות דיסקים אפשרית.. 64.מהי החברה והמכשיר הסלולארי המועדף עלייך ?סאמסונג.. אורנג' 65.מהו הערוץ טלוויזיה המועדף עלייך ?ערוץ הוט3 66.מי הוא השחקן המועדף עלייך? ראסל קרואו..וויל סמית..אשטון קוצ'ר טופר גרייס.. 67.מי השחקנית המועדפת עלייך?אממ.. בריטני מרפי..לינדזי לוהן.. 68.מהו כלי הנגינה האהוב עלייך?גיטרה!! 69.ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם עדן.. בקניון.. 70.אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?לונדון,קנדה.. 71.מהו החפץ הכי חשוב לך?כל הדיסקים שלי 72.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל?ייאאוו..פלייסטיישן.. 73.מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת\\ה קמ/ה בבוקר?מצחצחת שיניים. 74.מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?מתקלחת או טלוויזיה.. 75.מה התחביבים שלך?לשמוע מוזיקה ללמוד גיטרה..ללמוד דברים בפוטושופ.. 76.את מי היית לוקח/ת לאי בודד?את החברות שלי..שלא יהיה משעמם.. 77.כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית?mp3 78.כמה אחים ואחיות יש לך?3 לא כולל אותי!!! 79.שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכיר/ה אותו אילולא חבר?בן ארצי-כנראה שאהבתי אותך.. 80.ג'ינס או סתם מכנס?ג'ינס 81.בזבזנ/ית או חסכנ/ית?בזבזנית
82.מלפפון או עגבניה?עגבניה.. 83.קור או חום?חום.. 84.לישון או לקום?לישון 85.חוף או הרים?חוף 86.קרמבו- וניל או שוקו?שוקו 87.תות או בננה?תות 88.חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 89.שיר שגורם לך לצחוק?help שמקפליי חידשו הביצוע משום מה גורם לי לצחוק.. לא דעת למה.. 90.שיר שגורם לך לבכות?she fall asleep 91.גלידה- בכוס או בוופל?בכוס 92.שקיעה או זריחה?זריחה 93.זמר/ת?צ'ארלי סימפסון דני ג'ונס טום פלצ'ר 94.סדרה מעודפת?שנות השבעים.. מלך השכונה 95.מקצוע אהוב? 96.מקצוע שנוא? 97.מקום בעולם?ישראל בריטניה.. 98.המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול?אבוקדו.. 99.געגוע?לסבתא :,-( למור ודניאל היפות שלי
100.פחד? לאבד את הקרובים אליי 101.משאלה? אם מגלים משאלות הן לא מתגשמות
102.תכונה טובה?אממ.. אכפתית.. נאמנה.. 103.תכונה רעה?חסרת ביטחון ביישנית.. 104.חולשה? 105.אובססיות? מוזיקה.. 106.פאדיחה?.... 107.רוצה להיות שתיהיה גדול/ה?לא חשבתי על זה.. 108.גובה?1.69 בערך 109.מידת נעליים?41 110.יש לך פירסינג?5 עגילים על אותה אוזן.. לא דעת אם זה נחשב פירסינג. 111.יש לך קעקועים?לא.. 112.בעד/נגד סמים?נגד 113.בעד/נגדסיגריות?נגד 114.בעד/נגד אלכוהול?נגד 115.בעד/נגד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול?נגד 116.בעד/נגד יחסים בין הומואים/לסביות?לא אכפת לי.. שיהיה להם בכיף. 117.בעד/נגד מערכת יחסים ממרחקים?נגד.. אבל אם יש אז אפשר להסתדר לא משנה מה.. 118.בעד/נגד מערכת יחסים וירטואלית?נגד 119.חצאית או מכנס?מכנס 120.טייץ או ג'ינס?ג'ינס 121.גופיה או חולצה עם שרוול?שרוול 122.סנדל או מגף?מגף 123.כפכף או סנדל?כפכף 124.נעל ספורט או מגף?נעל ספורט 125.בגדי קיץ או בגדי חורף?בגדי חורף 126.עדיף שיהיה נוח או יפה? נוח אלה תודה על השאלונים זה מחייה את הפורום!!!!!!

למעלה