אאא חמוד
B baril New member 4/9/07 #132 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאאא חמוד../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
L LironPoynter New member 4/9/07 #140 ריר, ריר, אע, טובעת בריר!D:../images/Emo99.gif איכס ריר. איזה חתיךD:
D DoLi it is Me New member 3/9/07 #119 ../images/Emo99.gif הוא חושב עלי ועל ה30 ילדים שלנו XD זאת רק אני או שש לו מכנסיים חדשים O.O
C Charley XD New member 3/9/07 #131 ../images/Emo99.gif איזה תמונה ................... הוא כזה חמוד !! מיכל תודה !!!!!
M m i c k e y 15 New member 3/9/07 #121 אומרים שכנראה לחופשה.. או שהמשפחה שלו היו שם אז הוא נסע לבקר אותם אומרים בהוא היה בלוס אנג'לס..
T the sweetest prize New member 3/9/07 #130 יש לי שאלה... בבקשה תענו... מישהי הזמינה מאמאזון? אני רוצה לדעת אם זה באמת מגיע, ואם אפשר לקנות משם בכל כרטיס אשראי או רק בכרטיס שאפשר לקנות בו בחו"ל.... תודה!!!!
יש לי שאלה... בבקשה תענו... מישהי הזמינה מאמאזון? אני רוצה לדעת אם זה באמת מגיע, ואם אפשר לקנות משם בכל כרטיס אשראי או רק בכרטיס שאפשר לקנות בו בחו"ל.... תודה!!!!
M m i c k e y 15 New member 4/9/07 #135 זה מגיע...שמעתי כבר מכמה בנות שהזמינו דיסקים משם וזה.. זה אתר אמין ומצליח מאוד..
T the sweetest prize New member 4/9/07 #136 וואי תודה!! את יודעת אולי אם צריך רק כרטיס אשראי שאפשר לקנות בו בחו"ל או שאפשר לקנות משם בכל כרטיס אשראי? פלייייייזזז.... תווודדהה רבההה!!!
וואי תודה!! את יודעת אולי אם צריך רק כרטיס אשראי שאפשר לקנות בו בחו"ל או שאפשר לקנות משם בכל כרטיס אשראי? פלייייייזזז.... תווודדהה רבההה!!!