דיון

crazysapir

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo26.gifדיון../images/Emo36.gif../images/Emo37.gif

[תקנו אותי אם אני טועה] אך זה הדיון הראשון של הפורום וכבוד הוא לי להתחיל אותיD: השאלות נכתבו בלשון זכר אך מיועד לשני המיניםXDD נתחיל: נוו ואני יודעת מה כולכם או לפחות רובכם חושבים
אבל מותר לי כי זה מעניין אותי: )כמו שאתם יכולים לפתוח דיונים כאלה ואחרים 1.איך הכרת את טוקיו הוטל? 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת?

../images/Emo191.gif מתדיינת(?) אוי ווי לא אומרת את זה יותר

.איך הכרת את טוקיו הוטל? בכתבה הראשונה שראש1 עשו עליהם. 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? כי כשהסתכלתי בתמונה שבראיון הם נראו ממש מיוחדים אז הורדתי שירים שלהם והתאהבתי. 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? טום, כי הוא סקסי ^^ 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? נראלי שכן. 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? להקה מדהימה. פורום מדהים. 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? ממ יש כמה! מממ... Der letze tag כי כיף לחפור עליו ^^ 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? הכל בחתימה ^^ 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? פנאק-רוק או פאנק-פופ. משו כזה 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? לפי דעתי בכל שיר יש מסר אחר, כמו למשל בשפרינט נישט שהם כתבו את זה על המעריצות שכתבו להם שבזכותם הן לא מתאבדות וכאלה... :)

dorkiflitz

New member
מה? זה ממש לא הסיבה ששפרינג נישט נכתב!

חחחחח איפה שמעת את השטות הזאת? אני מביאה לך ראיון שבו הם אמרו על מה כל שיר נכתב ועל שפרינג נישט הם אמרו: spring nicht ביל: זה שיר ממש עצוב, הוא מדבר על מישהו שמוותר. טום: יש אנשים שמרגישים לפעמים, שכבר שום דבר בעולם לא יכולה להחזיק אותם ביל: מה שאנחנו רוצים להגיד ע השיר זה שאין שום סיבה להיכנע. החיים תמיד ממשיכים. שנה שעברה קיבלנו הרבה מכתסים ממעריצים שכתבו שהמוזיקה שלנו צילה אותם, כי הם היו על הקצה. זה ממש מרגש לשמוע את זה. טוב נו, לא רק בגלל זה XD

tissue

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? דרך בת דודה שלי, לפני שנה וחצי XD 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? כי התחברתי אלייה והיא דיברה אליי XD 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? טום וגוסטב -כי בא לי
4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? הא ? , אם טום וגוסטב לא היו בלהקה - זה היה מאוד מאוד מוזר XD 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? להקה מעולה שעושה מוזיקה מעולה
7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? הכל, כי הם מצויינים כל כך XD 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? הו הו, המון DDDDD: 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? רוק פופ 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? לא יודעת XDD

חדשה ../images/Emo168.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

היי אני נועה , ואני ממש אוהבת את טוקיו הוטל 3> מקווה להשתלב .

אאה ו ..

ידיד של חברה של אחותי (תנסו להבין XD ) , הוא חבר טוב מאוד של ביל מהלהקה [: לא אמרתי את זה בשביל להשוויץ או משהו , אבל אם אני יצליח להשיג ראיון לפורום , אז אני יעדכן אתכם ..

כן , אני יודעת ,

כשאחותי סיפרה לי גמאני הייתי בהלם אבל הידיד הזה דיבר עם ביל בטלפון ואחותי שמעה הוא משהו כזה .. זה ממש מגניב XD . נראה לי שזה שדיבר עם ביל בא משליחות בגרמניה או משהו כזה .. אני לא בדיוק יודעת

אני יודעת שזה לא נשמע אמין אבל

אחותי לא הייתה משקרת לי .. ואני חושבת שביל והאיש הזה חברים עוד לפני שט"ה התפרסמו ..

למעלה