crazysapir
New member
../images/Emo27.gif../images/Emo26.gifדיון../images/Emo36.gif../images/Emo37.gif
[תקנו אותי אם אני טועה] אך זה הדיון הראשון של הפורום וכבוד הוא לי להתחיל אותיD: השאלות נכתבו בלשון זכר אך מיועד לשני המיניםXDD נתחיל: נוו ואני יודעת מה כולכם או לפחות רובכם חושבים
אבל מותר לי כי זה מעניין אותי: )כמו שאתם יכולים לפתוח דיונים כאלה ואחרים 1.איך הכרת את טוקיו הוטל? 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת?
[תקנו אותי אם אני טועה] אך זה הדיון הראשון של הפורום וכבוד הוא לי להתחיל אותיD: השאלות נכתבו בלשון זכר אך מיועד לשני המיניםXDD נתחיל: נוו ואני יודעת מה כולכם או לפחות רובכם חושבים