דיון

3has3

New member
../images/Emo69.gif עונה ../images/Emo9.gif

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? דרך אחותי
2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? כי התחברתי לזה דיי מהר O: 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? גוסטב DD: הוא חמוד
והוא הכי נורמלי שם P: כל השאר כאלה מגעילים בהתנהגות שלהם
וגם טום. כי אני פאנגירל שלו DDD: 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? כן.. קודם שמעתי את הלהקה, ורק אז הכרתי אותם
5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? החיים!~ טטדדממממ לא סתם DD: אחת הלהקות האהובות עליי שממש כיף לי לשמוע
7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? רידן, פשוט התאהבתי בו DD 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? פוב ופאניק DD: הן שלושת הלהקות האהובות עליי
9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? משונה
10.מה לדעתך המסר של המוזיקה של טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? על החיים שלהם בעיקר

YuviR

New member
טוב נו בא לי

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? אממ. זה היה כשהייתה אצלינו ארוחה משפחתית, וכל המשפחה מצד אבא הייתה פה. אז בנדוד שלי בא לחדר שלי למחשב, כדיי להראות לאחותו איזה להקה חדשה שהוא אוהב. אז הוא נכנס לאתר שלהם ואני חשבתי כזה "אמאלה מי אלה הם ממש מוזרים" ולא הבנתי מה הקטע שלהם. ואז, הוא שם את הקליפ של דורצ' דן מונסון ביוטוב, והסתכלתי, ואז נכון יש הקטע שהם רטובים כאלה וביל מסתכל למעלה ושר "דורצ' דן מונסווווווון" ברגש?
אז בקטע הזה אני זוכרת שחשבתי "טוב הוא ממש חמוד" ואז כשהם שלכו התחלתי לחפש תמונות ומידע וקליפים ו... התאהבתי. וכך התחילה האובססיה שלי לביל XD ובכלל ללהקה 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? כי אהבתי את הסטייל שלהם, אהבתי את הדרך שבה ביל נותן הופעה, אהבתי את העובדה שהם גרמנים ולא אמריקאים או משהו כמו להקות אחרותש נאי אוהבת, ונהנתי לשמוע את המוזיקה. עם הזמן ראיתי ראיונות וקראתי ולמדתי לאהוב את חברי הלהקה מאוד
3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? המ. ביל. חח הסברתי למעלה איך זה התחיל, ו... כנראה שהוא פשוט הכי הסגנון שלי. או משהו. חברים שלי לא מבינים איך אני בכלל יכלה להגיד הוא יפה, כי הוא פשוט נראה כמו בת. אבל אחרי שמתרגלים ומסתכלים עליו בתור בן, רואים כמה שהוא מיוחד
4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? תלוי אם הלהקה הייתה טובה או לא, איך היו שאר החברים, דברים כאלה... אבל אם נגיד ביל יעבור להקה או משהו נראה לי שאני אתעניין במוזיקה שלהם יותר מהרגיל, כי ביל שם ואני כל כך אוהבת אותו. 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? אובססיה XD (למרות שעכשיו פחות) להקה עם מוזיקה מגניבה, אנשים שהייתי מאוד רוצה לפגוש... הם קצת הגיבורים שלי XD 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? ממש קשה לי לבחור שיר אחד תמיד, אני תמיד מרגישה אשמה -_- חח אבל אני אבחר אחד מהאהובים עליי- in die nacht. הוא כל כך יפה
הוא באמת באמת עושה לי רגיעה כזאת בלב. 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? אוקיי.... יש כמה: מיי כמיקל רומנס, מיקה, רד הוט צ'ילי פפרס, הדורס, קווין, הביטלס, בוב דילן, בוב מארלי, לד זפלין, פינק פלויד, פראנק זאפה וג'ף באקלי. 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? אעעע לא יודעת.... נראה לי שרוק פופ? 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? תלוי בשיר, אבל כל השירים הם ברוח צעירה כזאת, חח..

dirty look

New member
../images/Emo98.gif

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? מחברה שלי 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? אממ.. בהתחלה לא אהבתי... ואז ראיתי בMTV... והתלהבתי קצת אז חזרתי לשמוע כמה שירים שהיא שלחה לי.. והתחלתי לאהוב... 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? ביל, לדעתי הוא פשוט מוכשר ורמנטי ומקסים... הוא שר מדהים... יש לי חולשה לזמרים..
4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? אממ... כן למה לא חח הם עדין טובים... 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? להקה :] 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? אממ.. לא יודעת.. וואי יש המון... 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? אסלנה
וגוד שארלוט. האהובים עליי... 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? רוק, פופ וכאלה... 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? הממ... זה כמו מסרים לחיים... זה לא סתם שירים חסרי משמעות.

chikogirl

New member
עונההה

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? מהכתבה של ראש אחד והם נראו לי מגניבים ונדלקתיי על הסטייל של ביל וטום !!! 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? אממ אחרי זה הורדתי שירים וממש אהבתי (בעיקרון אני לא ממש שומעת רוק אז הם אלה שבאמת הדליקו אותי ואהבתי את המוזיקה שלהם!!!!)ואז זה נהיה יותר גרועעע חחח !!! 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? בילללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? כןןן. אבל אז לא היה מי שישיר חחחחחח=]]]] 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? אמממ ... לא ממש יודעת איך להסביר אבל אני ממש אוהבתת אותםם וקורה לי מצבים שאם אני לא שומעת את השיר שלהם משו כמו שעה אני מתחרפנת חחחחח וחייבת לשמוע!!! וגם הם ממש אחלה להקהה אני ממש אוהבתת אותםםם=]]]] 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? rescue me אממ אני אוהבת אותו בגלל שאני גם מתחברת אליו (לא ממש משנה למה (משו אישי יותר) כי בשיר הוא בעצם ככה אני חושבת שהוא אומר שפעם הם היו ביחד ועכשיו הכל זה יותר לבד ושהוא רוצה שיחזור להיות ככה בזה שהוא יציל אותו שרק איתו זה היה ככה ועכשיו הכל שונה כאילו משו הלך ולא יחזור יותר והוא רוצה שיחזור ובעצם יציל אותו (אני לא יודעת אם זה מה שממש ביל מתכוון אליו אבל זה מה שאני מרגישה מהשיר) חפרתי קצת חח=/// 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? אממ אני אוהבת מוזיקה שחורה בעיקרון אבל ברוק אני שומעת גם לינקין פארק שתמיד שמעתי וכמו אבריל ואונסנס כאלו עדיין כזה לא אוהבת צקות מידי=/// 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? פאנק רוק נראה לי אני לא ממש מבינה בזה=/// 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? אממ אני חושבתת שעלל החיים כי כל שיר אצלם קשור למשו שמביא משו מהחיים!!=

crazysapir

New member
XDDD LOL אבריל זה רוק??XDD ממש לא!XDDDDDDDDD

בלי להעליב אותך כה
אבל אבריל חח רוק??ממש ממש ממש לא אבריל זה פופ שנוטה לפופ-פאנק אבל בעיקר פופ

ElinorLahav

New member
Ich ../images/Emo9.gif

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? אוווקי הייתי אצל בת דודה שלי בתחילת החופש וחברה שלה שלחה לה סירטון של טום ואני כזה אמרתי יאואו איזה חתיך וזה אח"כ לא חשבתי על זה בכלל ויום אחד פתחתי MTV וראיתי את הקליפ של מונסון והבנתי שז אלו שראיתי בסירטון ואז אהבתי נווורא את השיר והחלטתי להוריד אותו ואז שנסעתי שוב לבת דווודה שלי חרשתי עליווו ואז שחזרתי הביתה כבר הייתי ממש דלוקה על טוקיו והורדתי את כל האלבומים שלהם ואז הצטרפתי לפורום והנה אניי כאן
2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]?בגלללל מונסון
3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה?גוסטב כי הוא שקט וחמוד וטום כי הוא סקס מהללללללללללללך
4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? אם הייתי אוהבת את השירים שלו אז כן .:) 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? דרך חיים ! 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? monsoon כי עברתי איתו הרבה משברים ! 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? 30STM , MCR , FUB ! 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ?רוקפופ. 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? על הכככככככל ! כל פעם שאני שומעת שיר אחר שלהם אני נזכרת במשהו אחר ! אל תנסו להבין אותי

עונה לדיון :)

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? האמת שמעתי עליהם מילדה אחת מהכיתה שלי שנה שעברה אבל לא התעמקתי כל כך, ואני אפילו לא יודעת לתאר באיזה שלב שמעתי עליהם או לתאר בדיוק את הרגע שאמרתי- אוקיי אני חייבת לשמוע אותם, זה פשוט התפתח איכשהו שפשוט התאהבתי בשירמונסון ומשם הכל התחיל התחלתי לחפש עליהם מידע והכל ותמונות ראיונות, בקיצור מעריצת טה ב10000% . 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? בזכות המילים שלהם, יש אחרי כל שיר כוונה מסויימת יש אמירה זה לא סתם כתיבת שיר שהמילים שלו "מתות" וגם המנגינות שלהם יפות אחת אחת, אין שיר שהמנגינה שלו לא יפה או בלי מחשבה. 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? את ביל, ונכון שיש לו דפקטים כמו בכל בן אדם נורמלי (זה היה לא נורמלי אם הוא היה מושלם) יש לו מראה מדהים, אני אוהבת את איך שהוא מתלבש ואת הכישרון שלו לכתוב שירים זה כישרון שהוא פשוט מתנה ויש לו קול אחד היפים אם לא הכי יפה שאי פעם שמעתי (מבחינת סולן בן) והוא פשוט איכשהו מרחוק עושה אותי שמחה בזכות המוזיקה שלו והחיוכים שלו. 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? כמובן שכן אם הכישרון היה נשאר למרות שהם לא היו הרכב 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? מוזיקה מדהימה, הערצה, אהבה. 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? את כולם אחד אחד שוב, כי יש לכל שיר את הייחוד שלו וכל שיר שלהם יודע להיכנס אליי עמוק ללב. 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים?Nightwish, Within temptation'GNR to\die\for- יש גם להקות שלרוב לא שומעים עליהם בכלל אבל הן מעולות. 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? רוק ופאנק רוק לדעתי. 10.מה לדעתך המסר של המוזיקה של טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? המסר לדעתי הוא המילים של ביל, בכל שיר הוא מעביר מסר אחר.

S h A y K i

New member
אהעעממ..עונה לי D;

*איך הכרת את טוקיו הוטל? אהממ..הכרתי אותם דרך ישראבלוג, נכנסתי לבלוג של מישהי ששמה פול תמונות שלהם וכתבה שהם ממש טובים ושרים בגרמנית וכאלה..ואז נגנבתי מהם והורדתי כמה שירים והתמכרתי
*מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? כי הם טובים ויש להם ליריקה חזקה. [בחלק מהשירים לפחות
] *את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? את כולם במידה שווה. טוב נו, את טום קצת יותר כי הוא מגניב אותי עם הראסטות והסטייל והסיידליפ שלו
*אם הבן אדם שהיה בלהקה,לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? כן. כי מבחינה מוזיקלית אפשר להחליף את טום בגיטריסט אחר והם עדיין יהיו טובים. אבל מבחינות אחרות טוקיו הוטל יהיו סתם מעפנים בלי טום
*מה זה בשבילך טוקיו הוטל? להקה שאני מאוד מאוד מעריצה ויכולה להתחבר לשירים שלה. *בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? Ubers Ende der welt. כי הוא כזה מגניב ורוקיסטי כזה ואני אוהבת ת'ליריקס שלו. *חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? יש מלאאא..fall out boy, afi, gym class heroes, my chemical romance, the all american rejects, three days grace, simple plan, sum 41, blink 182 ויש עוד ה-מ-ו-ן. *מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? פאנק רוק פופ. אבל זה תלוי מאיזה בחינה מסתכלים על זה. מבחינה מוזיקלית פאנק רוק ומבחינה חברתית-דפנטלי פופ. אז הם פאנק רוק פופ
*מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? אין להם קונספט אחד, יש להם שירים שקל מאוד להתחבר אלייהם ויש להם אחלה קצב ומוזיקה. לדעתי אם היה להם קונספט מסוים זה היה הורס לגמריי. מה הכייף בזה שלהקה שרה רק על דבר אחד? הם שרים גם על אהבה, על עצב, על דברים שצריכים להתמודד איתם וכו'..ולדעתי זה ממש חשוב הגיוון הזה..[: טוב אני סיימתי לחפור
נראה אם מישהו באמת יקרא את זה
וספיר שמת לב שכתבת; 1 2 3 4 5 7 8 9 10 ובד"כ אחרי 5 בא 6 לא 7.
ואני כמו מפגרת הייתי בטוחה ששכחתי לענות על שאלה אחת.

../images/Emo6.gif

"את כולם במידה שווה. טוב נו, את טום קצת יותר " "מבחינות אחרות טוקיו הוטל יהיו סתם מעפנים בלי טום" אני קראתי

I LOVE TH

New member
../images/Emo80.gifהני עונאP:

.איך הכרת את טוקיו הוטל? אממ... נכון יש במעריב לנוער בסוף או באמצע כזה דף של 100 אפ.אמ עם כל מיני דברים על זמרים ושירים והמצעד והכל? אז קיצר, כל הזמן ראיתי בדף הזה את התמונה שלהם, ותמיד חשבתי "בטח זה עוד להקה מפגרת כזאת שצורחים בשירים שלהם ולא מבינים כלום" וגם בהתחלה בהתחלה בהתחלה באמת חשבתי שהם יפנים/סינים/וואט אברD: ותמיד אמרתי לעצמי שאני לא אשמע אותם והכל... ואז יומחד נכנסתי למאה אפ.אמ וראיתי שם במקום השני את מונסון של הלהקה המוזרה הזאת, טוקיו הוטל, ואמרתי לעצמי שאולי אני אשמע, רק לראות בערך מה זה והכל.. ושמעתי, ושמעתי, ושמעתי, ושמעתי, וחרשתי, וחרשתי, וחרשתי, וחרשתי, וחיפשתי שירים שלהם ביוטיוב, ושוב חרשתי וראיתי תמונות שלהם בגוגל והתאהבתי
מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? אממ... הסיבה העיקרית שהתאהבתי בהם ומוזיקה היא המילים של השירים, אני עדיין מסוגלת לקרוא את המילים של דונט ג'אמפ ולהתחיל לבכות
את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? בהתחלה את טום, כן, כן, בגלל הסטייל שלו ו... ו..הסיידליפ המושלם שלו.... ו... הרא...ראסטות... המושי.. מושישלמות שלו... ו...*מזיל ריר*... אבל בזמן האחרון גם התחלתי לאהוב את ביל ואני לא יודעת לבחור בין שניהםP:
אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? לאדעת... מה זה השאלה הזאת?XD
מה זה בשבילך טוקיו הוטל? זה להקה מדהימה. וזהו. אין לי יותר מיליםD=
בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? אני לא אוהבת לבחור בין השירים, כל אחד יפה בפני עצמו... אבל כרגע החרישה שלי היא
רידן
חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? אממ.. לא הרבה... אוונסנס, פול אאוט בוי, נו, אתם יודעים.. כל אלה...
מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? אה, מבחינה אמטרופוליצאלית, אני לא יכולה להגיד בדיוק, כי יש כמה דברים במוזיקה ה א-פצפלגיאטית שלהם, אחד מהם, הוא כמובן המוזיקה הבלתי טרנפוליפיצאליגאלית, כולם יודעים, אבל הדבר השני והלא כל-כך ידוע הוא שמדי פעם הם מכניסים למוזיקה שלהם פן אנטי פגדואליטיאריתמי, כך שמבחינה לומפיצאגיאליטרית, אני מוכרחה לומר שהפן הבניגורנהואחתיכתזבליאלי שלהם עומד בספק, כך שאם נסתכל על זה מנקודה אנטי פרוציאטילקיטלטית, ונחבר את הנושאים הא-גוטימורצהקוריצהמארצנהדרתיאליים, נקבל שלפנינו עומדת מוזיקה מדהימהיאלית.
מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? לכל שיר יש מסר אחר. הא-הא.

never cry

New member
עונה:

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? שמעתי אותם 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]?שמעתי אותם ואהבתי.. זה הסגנון שאני אוהבת לשמוע.. והערצה באה אח"כ כי בנוסף לכשרון יש גם יופי מדהים ותכונות שאני אוהבת וכו'.. 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה?ביל.. כן ביל.. וטום.. וגם גיאורג טוב ביל.. 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? אם הם היו עושים את אותה המוזיקה כן.. נראה לי.. 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? להקה
לודעת.. לא חשבתי על זה.. 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? שראי(וסקרים), דונט ג'אמפ(ששפרינג נישט) כי הם פשוט הכי אני.. (גם בשאלון של איזה שיר אתם זה מה שיצא לי.. אה גם sacred וגם אותו אני ממש אוהבת אבל היה כתוב הכי 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים?אוונסנס! MCR, גרין דיי, סימפל פלאן, נו דאוט, SuperChic(k), אנה ג'והנסון, גוון סטפאני, אבריל, כריסטינה, ויש עוד.. להמשיך
9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ?רוק, פאנק, פאנק-רוק. 10.מה לדעתך המסר של המוזיקה של טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת?כל פעם יש לה מסר אחר זה תלוי בשיר..

florgirl20

New member
עונה... השאלה אם אתם קוראים XD

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? הכל התחיל במחופשת פסח. חברה שלי *אמהשקדאמה* חפרה לי המון על ביל והלהקה,ושלחה לי סירטונים ותמונות ואפעם לא היה לי כח לפתוח אותם *
* עד שבסוף אחרי חפירות שלה,ראיתי תמונה של ביל ואמרתי לה וואי איך את אוהבת אותו? והוא ניראה כמו בת! וכל הדברים האלה... אבל בתוך תוכי ידעתי שהוא כוסון מההתחלה ונדלקתי עליו
אחרי כמה ימים כבר התחלתי לראות עליהם דברים באינטרנט,ופשוט התחלתי לחקור עליהם
ומסוף חופשת הפסח התחלתי להעריץ אותם. סוף טוב הכל טוב. חח סתם >< 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? כמו שאמרתי התחלתי להעריץ אותם בזכות החפירות באינטרנט. ואת המוזיקה התחלתי לאהוב,אחרי ששמעתי כמה שירים בגרמנית.
3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? ביל
למה? אני באמת צריכה להסביר? אם אני אתחיל אני לא יסיים בחיים
4. אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? אני חושבת שכן. בעצם אני בטוחה שכן
5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? להקה,שעושה מוזיקה מדהימה ומיוחדת. במיוחד הסולן שכותב את השירים *אמהאמה*
וחלק גדול מחיי. [כן,כן.] 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? זאת שאלה קשה! יש להם שירים כ"כ יפים ואני אוהבת כמעט את כולם. אבל אם צריך להחליט את הכי הכי אז: סקרים,דורץ' דה מונסון, אברס... רטה מיש ורידן
8. חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? אממ הרבה... 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? רוק\פופ 10.מה לדעתך המסר של המוזיקה של טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? מזתומרת? לכל שיר יש מסר אחר.

SpongBobit

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo9.gifעונהP:

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? המ...שמעתי את מונסון ברדיו..וושמעתי עליהם מלא קודם אבל לא התענינתי בהם אז. 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? אני אוהבת,מתחברת למוזיקה וללחנים...וביל>< 3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? אין ספק,ביל. הוא פשוט עושה לי את זהP:, והוא נשמע לי מאוד חכם ונחמד..לא כמו כל המפורסמים האלו... 4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? לא יודעת,זה קשה לענות על השאלה הזאתי><. 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? הלהקה הכי טובה בעולם,אני פשוט מאוהבת בהםD: 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? spring nicht/donwt jump...אמנם השירלא מתחבר אלי כל-כך..אבל המילים כ"כ נוגעות, ואני ממש יכולה לבכות מהשיר הזה.לא יודעת למה. 8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? לא מכירה הרבה להקות וכאלהXD..ואם כן,אני לא זוכרת את השמות..XD..הביטלס אולי,ופו"ב נחמדים
9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? פאנק רוק. 10.מה לדעתך המסר של המוזיקהשל טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? לא יודעת להסביר.

Rukia nik

New member
וואה, שאלות טובות!../images/Emo23.gif

1.איך הכרת את טוקיו הוטל? חברה שלי השמיעה לי את DDM והייתה בטוחה שזו בחורה ששרה ביפנית XD" השיר מצא חן בעיני אז חקרתי על הלהקה והופתעתי לגלות, כמו הרבה, שביל הוא בעצם בן ושהוא שר בגרמנית! D: 2.מדוע התחלת לאהוב את המוזיקה שלהם[או להעריץ אותם]? בגלל שאני אוהבת את הסגנון של המוזיקה שלהם, ומה לעשות, השפה הנוקשה הזאת הלוא היא גרמנית ממש מוצאת חן בעיני!
3.את מי אתה הכי מעריץ מהלהקה ביל\טום\גוסטב\גיאורג ולמה? אוקיי, אחרי התלבטויות קשות והרבה ראיונות שראיתי שלהם, החלטתי סופית שזה ביל נכון מקורי?
4.אם הבן אדם שהיה בלהקה , לא היה מההרכב של טוקיו הוטל עדיין הייתה שומעת\אוהבת\ את הלהקה? אם המוזיקה שלהם נשארה אותו הדבר אז כן, לא משנה לי מי שר את המוזיקה העיקר שהיא מרגשת אותי וכיף לי לשמוע אותה! 5.מה זה בשבילך טוקיו הוטל? טוקיו הוטל זה בעיקר ביל טום גיאורג וגוסטב כי בלעדיהם לא היה טוקיו הוטל. 7.בחר שיר שאתה הכי אוהב של טוקיו הוטל ,ונמק למה? DDM זה השיר הראשון ששמעתי וכל פעם שאני שומעת אותו אני נזכרת איך הכרתי את טוקיו הוטל, זה מן נוסטלגיה כיפית שכזאת!
8.חוץ מטוקיו הוטל איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתם שומעים? וואה הרבה, אבל הכי אוהבת את linkin park, MCR, GC 9.מה לדעתך סוג המוזיקה של טוקיו הוטל רוק\פופ\פאנק\פאנק רוק\רוקפופ\פאנקפופ? רוק פופ כי יש להם שירים של רוק כמו Schrei ושירים שיותר מתקרבים לפופ כמו Thema Nr.1 10.מה לדעתך מסר של המוזיקה של טוקיו הוטל\מה הנושא שלה\על מה היא מדברת? טוב מן הסתם היא מדברת על כל מיני נושאים ולא נושא אחד, אבל אני ייתן שני דוגמאות: 1.כמו שראיי שזה מסר לאנשים להגיד מה שיש להם להגיד ולא לשתוק (תקנו אותי אם זה אחרת) 2. ויש את היילנג נגיד שביל כתב את זה לאנשים היקרים לו אבל כל אחד יכול לשמוע את השיר להתחבר אליו! ויש כל מיני מסרים שטוקיו הוטל מעבירים. סיום חפירה~

crazysapir

New member
../images/Emo9.gifתודה ויש סיבות לשאלות האלה../images/Emo98.gifXDD../images/Emo23.gif

למעלה