שרשור רקעים

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifלא יכולה לראות אותומתנשק איתה../images/Emo7.gif

זה לא עושה לי טוב...... ללללממממממממהההההההההההה??????????????????????????-גרי- #*)(&^%$#$%#*%@)%^ אני שונאת אותה כ"כ !!!!!!!!!!!!!!!!! נרגעתי.....

sweet shir

New member
אההה! נכון שהוא מדהים ממש? ../images/Emo99.gif

אני פשוט בוהה בו שעות במבט חולמני.
כל הכבודוששש, באיזה פרק את? <: ואני התחלתי מידנייט סאן! כבר בעמ' 7 זה מושלם! XD

LironPoynter

New member
אאא האמת

שכשהתחלתי אחרי עשרים דק' כבר נעצמו לי העיניים חחחח זה היה ב11+ חח אני לקראת סוף הפרק הראשון אוף אני צריכה להדביק את הפער בינינו!

Orange Sky

New member
אז למה את קוראת את הספר/ים?XD

אם את שונאת את הדמות הראשית.....חחח

N e r d y

New member
חח בשביל אדוארד, דה XD

אני לא שונאת את בלה, אבל יש מלא כאלה שקוראים את הספרים ושונאים אותה וזה הגיוני מאוד. אני שונאת את הארי פוטר [את הדמות] וקראתי את כל הספרים יותר מפעם אחת [ויותר משתיים, ושלוש, וארבע...] XD

Orange Sky

New member
זה דווקא לא כזה הגיוני חח

כי הארי פוטר זה ספר הרפתקאות ברובו ואין ממש דגש על הנפש והרגשות והעומק שבהארי. זה ספר על קוסמים (ואני קראתי כמעט את כל הספרים אז אני יודעת מה יש שם..) אז זה בהחלט הגיוני לא לאהוב את הארי עצמו ואת הספר והסיפור כן אבל את טוייליט זה לא ממש הגיוני לא לאהוב את הדמות הראשית, שעליה הספרים, כי זה רומן רומנטי שמתעסק בעיקרו ברגשות של בלה ובאופי שלה, לא בחיי ערפדים, אלא איך שזה משפיע עליה וחיי האהבה שלה..אז בספר כזה אני לא מבינה איך אפשר לא לאהוב את הדמות הראשית אבל לאהוב את הספר...... כל זה זה דעתי האישית חח חפרתי חח

N e r d y

New member
מפתאום, זה בכלל לא נכון.[דעתי]

יש ממש דגש על הנפש והרגשות והעומק שבהארי, נכון שיש לספר הרבה יותר עלילות והרבה יותר סיפורים להתעסק בהם אבל עדיין רוב הספר עוסק בהארי. בדימדומים נכון, בלה היא הדמות הראשית אבל עובדה שהרבה מאוד [מאוד] קוראים של הספר לא אוהבים את הדמות שלה ולא יכולים לזוז מהספר. וכן זה הסיפור אהבה שלה אבל גם כל הסיפור של "עולם הערפדים" מאוד מפותח פה ואי אפשר להגיד שזה לא הגיוני לא לאהוב אותה ולאהוב את הספר חחח ששוב גם דעתי האישית וגמני חפרתי XD

sweet shir

New member
חחח אני דווקא מסכימה עם ניצןXD

הארי בלתי נסבל ואתה מתמקד בדברים אחרים כמו לילי וג'יימס, דראקו, סיריוס, רון והרמיוני... וכדומה חחחחחחח לודעת לפחות זה מה שאני עשיתיXD כאילו אני גם יודעת שיש מלא ששונאים את בלה אני פשוט לא מבינה למה! לא בגלל עניין הדמות הראשית, אלא בגלל שהיא מושימושלמת!

למעלה