McWeekend!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה היה מצחיק

אני מתפוצצת מצחוק ואז חברה שלי עדי איתי והמורה מסתכלת עליי ואומרת "לא הבנתי את הבדיחה"

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif תמונה שווה ביותר! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חחחח ואהבתי את הציטוט עצוב לסיים י"ב, אחד הדברים המרגשים...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifתודה../images/Emo13.gif

באמת עצוב,כשכל הכיף התחיל,זה נגמר בבת אחת.מרגש ועצוב,אין ספק שאני אתגעגע.

Serena16

New member
MCWEEKEND! ../images/Emo117.gif../images/Emo170.gif../images/Emo167.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Transylvania Take Me there That's The truth
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Adele - Rolling In the Deep Adele - Someone like you Adele - Promise This הכל של אדל
Taylor Swift - I'd Lie
הלהקה המגניבה של השבוע: Adele טיילור סוויפט...
מק
קליפ שעשה לכן את זה: אני ממש לא זוכרת את זה.. אבל זה הצחיק אותי בטירוף
http://www.youtube.com/watch?v=3gtKic-vgA4&feature=related אל.... תשיר... http://www.youtube.com/watch?v=daqgJYUmMDQ
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: חברים שנות ה70 ווייפאאוט GLEE על טבעי יום שישי ה13
ספר / פיק השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע: נאדה
משהו ששימח: המוווון שעות חופשיות
מחר ל"ג בעומר
לקים חדשים
יומולדת לקסיאס!
משהו שהעציב: מחר המשחק האחרון של העונה
ציטוטיה: באתי לשבת ומישהו הזיז לי את הכיסא ונפלתי
~רואים יום שישי ה13~ בר: מסכנה סרינה אני: למה? בר: כי לאח שלך קוראים ג'ייסון.. כשתישני הוא יכנס אלייך לחדר... ישלוף את הסכין שלו... ו... אני: לאח שלי לא קוראים ג'ייסון בר: אז בסדר.
~סוף שיעור חינוך מיני מביך~ המורה:טוב אני סיימתי.. קונדום מישהו?
מתנגן בראש / בפלייליסט: Taylor Swift - I'd Lie
המלצת השבוע: יאמי גלידה
התמונה הכי חמה: מזל טוב אהובי

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאוי קסיאס מושלם!../images/Emo99.gif

אני מאוהבת בו למרות שהוא בריאל... חחחחחחחחח היית צריכה לראות שיחה שלי עם ילד אחד לפני כמה ימים.. אני כולי: קסיאס מושלם! הוא מדהים! הילד שדיברתי איתו: את בטוחה שאת מדברת על כדורגל ולא על משהו אחר? חחחחחח רונאלדו לא שר כל כך גרוע... לא הייתי קונה דיסק שלו, אבל הוא שר נחמד.

Serena16

New member
כמה מחמאות

בטוחה שלא עברת צד?
בכל מקרה.. אין לרונאלדו דיסק, זה שיר מיוחד לפרסומת כלשהי וקסיאס תמיד מושלם

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifלא עברתי צד... אני פשוט ממש

אוהבת את קסיאס
הוא שוער מעולה, הוא נראה ממש טוב והתאהבתי בו לגמרי כשראיתי איך הוא פרגן לבארסה אחרי שהם עלו לגמר של הצ'מפיונס למרות שהשיפוט היה חרא....

Serena16

New member
הוא מקסים ../images/Emo99.gif

השוער הכי טוב בעולם, תמיד צנוע, תמיד קלאסי... לא סתם קוראים לו Saint Iker

Noa L black

New member
בנדוד שלי בתאריך של קסיאס ../images/Emo6.gif

אז כמובן שהתלהבתי, והבנדוד השני- יום אחד לפני ראול
אעאע כבר בן 30 (מתחיל את שנות ה20 לחייו עם 10 שנות ניסיון
) ועדיין מושלם
(הא. היום מישהו לא האמין לי שאני באמת רואה כדורגל אז הוא שאל אותי מה זה נבדל, ואמרתי לו שאני לא יכולה להסביר במילים ואז הוא שפך לי במבה על השולחן ואמר, תסבירי עם הבמבות
זה היה הצלחה גדולה, לידיעתכם קל מאד להסביר אופסייד באמצעות במבה! XD)

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמקוויקנד באיחור קל~

אני לא מאמינה, פאקינג שלחתי את זה כמה פעמים, ואני לא מוצאת את זה, והייתי בטוחה שזה לא שלח, ואז קלטתי ששמתי את זה בשירשור הישן ולא החדש
><" אני מאשימה את השעה.XD ואת העובדה שאנחנו לא כותבת מספיק ויש 2 שרשורי מקוויקנד בדף אחד. זה רק מראה שאנחנו צריכות לחפור עוד!
צלילי מקפליי: The End The Heart Never Lies everybody knows No Worries צלילים אחרים: שירים של גלי Aerosmith - Love In An Elevator Bon Jovi - Bed Of Roses Bon Jovi - Knockin' on heavens door Bon Jovi - Livin' On A Prayer יוצרי הצלילים: מקפליי, גלי משהו שראיתי ביוטיוב: טוב אחרי איזה שיגעון קטן שעבר עלי בזמן שהייתי ביוטיוב, הגעתי למסקנה שאני פשוט אוהבת את פיקה, פברגאס ופויול. הם חמודים ואין עליהם http://www.youtube.com/watch?v=FWbKDC4yIqY&feature אני ממש התאהבתי בססק, הוא כזה חמוד. *~* http://www.youtube.com/watch?v=DPQOvswYB6U אייזה מסכן ססק, אבל מממש באלי אותו בבארסה.XD כפרעל פויול ופיקה http://www.youtube.com/watch?v=SXDT6sptO9c&NR=1&fe פויול המסכן, זה כזה גאוני. D: טוב היו עוד הרבה, הם כאלה חולי נפש אדירים! D: משהו שראיתי בטלוויזיה: גלי
האוס
סקראבס
ספרי לי סיפור: כן הא..? ><" חצי הכוס המלאה: בארסה וכאלה
העובדה שבויאן (החתלתול D: ) שם גול סוףסוף (למרות שזה היה מפנדל. הגיע הזמן
) מדורה אצל חברה, היה כייפ ^-^ חצי הכוס הריקה: לא ראיתי את רנדי אוף, אבל כ"כ רציתי לראות אותו~ זה לא פייר
בצפר. זה גרוע. ואני לא מבינה למה צריך ללכת לשם. באמת.
נמאס לי מהפלאפון שלי הוא גרוע, אין לו קליטה והוא ממש זונע. ובא לי להחליף אותו כבר. >:
ציטוטיה: מרוב השיחות המפגרות שהיו לי השבוע, אני לא זוכרת. >: אני ממש סנילית
מתנגן: The End
מוטו: Visca el Barca . סתם כי אין לי באמת מה לכתוב. D: פרופיל: איזה רומננננננטי. *~* אוף איזה עצביייים.XD

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifחחחחחחחחחחחחח פקאצה את כזאת קרן

שזה לא ייאמן!
Livin' On A Prayer
שיר כל כך מושלם! הו הו כבר ראיתי את הסרטונים!! וואו הסרטון השני אבל המלא היה כל כך מרגש!! הכינוי שלי לבויאן תפס! את רואה שזה טוב? חתולים הם עצלנים, אגואיסטים אבל עדיין יפים. בויאן
אחלה מוטו! למרות שכתבת הידד בארקה... את יודעת, מוסיפים את הסדיליה מתחת ל-"c" כדי לשנות אותה מ"כ" עיצורית ל"ס". משמע חובה לשים אותה. איזה מתוקיייים!!!!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifלא את ../images/Emo6.gif

שוש חתול זה בנינו
את תסתמי את הפה שלך
אין לי מושג איך עושים את זה (אם בכלל אפשרי לעשות את זה במקלדת שלנו) ולא היה לי כוח לחפש ~ ><"

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifזה לא אפשרי במקלדת שלנו.

אבל במקלדת ספרדית כן ... עושים את זה על הכפתור הזה: \|

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifיופי גאון ../images/Emo69.gif

אני נראית לך כמו בנאדם עם מקלדת ספרדית?! XD

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifמה הבעיה לשים מקלדת ספרדית?

יש לי מקלדת עברית, אמריקאית, ספרדית-ספרדית וספרדית-אמריקאית. ופעם הייתה לי גם יפנית. וערבית. זאת לא בעיה להוסיף מקלדת.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחחחח איך לעזעזל אני אשים!?

טוב לי עם אנגלית ועברית. אני לא צריכה יותר מזה תודה רבה

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאת מכירה את הכפתור הקטן הזה

בסרגל הראשי שלך שאומר לך באיזה שפה את נמצאת? על ידו יש חץ קטן שקשלוחצים עליו יש אפשרות לבחור הגדות. בהגדרות אפשר להוסיף איזה מקלדת שרוצים...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכן הא? ועוד הפעם -

טוב לי עם העברית והאנגלית.XD אני לא צריכה יותר מזה

Serena16

New member
מי זה רנדי?

והסרטון השני זוועתי, ממש ריחמתי על ססק שראיתי את זה.. הם לא כיבדו אותו בכלל... אבל השלישי מעולה

למעלה