הבנתי שגם מארינה תהיה בגמר
M marcosemek New member 19/1/08 #12 המודח הבא בהישרדות חברה לא רוצה לבעס את הדיון הגבוה לגבי מי יודח בפרק הקרוב בהישרדות אבל למי שבכל זאת רוצה לדעת נועם יעוף וזה בדוק אני מוכן להתערב על כך
המודח הבא בהישרדות חברה לא רוצה לבעס את הדיון הגבוה לגבי מי יודח בפרק הקרוב בהישרדות אבל למי שבכל זאת רוצה לדעת נועם יעוף וזה בדוק אני מוכן להתערב על כך
I idanoosh17 New member 19/1/08 #13 טוב שלא שמת ספוילר כי זר ממש לא נכון!!!!! אין מצב שיעיפו את נועם!!!! זה או משה או סיוון.
M motorix New member 19/1/08 #16 נו קדימה בוא נתערב על זה!! ../images/Emo13.gif עם נועם לא עף אתה מצלם את עצמך עם דף שכתוב עליו "אני הילד כאפות של פורום הישרדות 1935" ומעלה את זה לכאן! עם נועם עף אז אני מעלה. התערבנו?
נו קדימה בוא נתערב על זה!! ../images/Emo13.gif עם נועם לא עף אתה מצלם את עצמך עם דף שכתוב עליו "אני הילד כאפות של פורום הישרדות 1935" ומעלה את זה לכאן! עם נועם עף אז אני מעלה. התערבנו?
L LiRs Lullaby New member 19/1/08 #17 אי אפשר לחסום אנשים שמביאים ספוילרים ללא הוכחות? זה כל כך מעצבן. או לפחות, לאיים שמי ששם ספוילר והוא מתגלה כלא נכון - ייחסם?
אי אפשר לחסום אנשים שמביאים ספוילרים ללא הוכחות? זה כל כך מעצבן. או לפחות, לאיים שמי ששם ספוילר והוא מתגלה כלא נכון - ייחסם?
A AntilopA2 New member 19/1/08 #21 תני לי סיבה אחת למה שמישהו יחשוב שזה רעיון טוב להעיף את נעם. פע םהבאה לפחות תהיי אמינה..
M MiLi84 New member 19/1/08 #18 קראתי היום בידיעות אחרונות שיודעים מי עלהלגמר מי שיודע, בבקשה תגידו לי, בא לי לדעת...... בבקשהההההה
N noziz mum New member 21/1/08 #30 רשמית: נועם הפרזנטור של רנואר.למי היה ספק? זה היה כל כך באאאאאאארור! דה? ומיותר להגיד שהוא אחד הפיינליסטים גם.
רשמית: נועם הפרזנטור של רנואר.למי היה ספק? זה היה כל כך באאאאאאארור! דה? ומיותר להגיד שהוא אחד הפיינליסטים גם.
B Black Jane New member 20/1/08 #25 אוקיי, צדקת!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo58.gif אני כמעט בטוחה שאכן נועם יהיה בגמר, כי הרגע ראיתי בגיא פינס שהוא נבחר להיות פרזנטור של רנואר. (האאא )
אוקיי, צדקת!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo58.gif אני כמעט בטוחה שאכן נועם יהיה בגמר, כי הרגע ראיתי בגיא פינס שהוא נבחר להיות פרזנטור של רנואר. (האאא )