זיהוים, שאלות

gilad86

New member
שתי בקשות ממכם בבקשה

1. המילים לשיר rockell-love(yinon yahel mix) 2. שיר ישן מלפני 6-7 שנים בערך שהזמרת שרה בפזמון inside turning to outside

eLi SaViOn

New member
זרה בזיהוי האוס קשה מאוד..!!

מחפש אותו הרבה מאוד זמןןן!!....ואני חושב שיהיה קשה מאוד לזהות אותו כי גם אין לי הרבה מה לתת בישביל לזהות...אבל איש אחד תמיד חוזר על אותו מילה הוא אומר משהו כמו....Chimni chimna...או....Chimdi chimda.....שהו כזה אין לי מושגג...תודה רבה למי שיכול לעזור!!!

5turboboy

New member
קטע ממצעד האהבה 2005

באתר של המצעד יש קטע שמתנגן, וגם בסוף המצעד ניגנו תקטע הזה אולי משהוא יודע מאיפה הוא או מה השם שלו ? http://www.layla.co.il/loveparade/ לא בטוח שזה דאנס או האוס אבל אולי משהוא פה יזהה בכל מקרה תודה....

hobbiton

New member
להיט של נבחרת איראן בכדורגל ../images/Emo35.gif

שמעתי ברדיו שיר מועדונים חדש שנשמע כמו שיר האוהדים של נבחרת איראן בכדורגל (צועקים ברקע "איראן איראן איראן") ושרים בפרסית תוך כדי. מישהו מכיר ? תודה!

sela55

New member
עזרה בזיהוי שיר :)

אממ יש שיר שאני מחפשת כבר שנים! (טוב, נסחפתי...) בכל אופן ממה שאני זוכרת זה הולך ככה: fuck you... fuck you real good וגם יש הרבה bnanas תודההההההה

ilyagr

New member
שלום! צריך זיהוי

יש איזה שיר קצת ישן שיש לו גרסת דאנס ששרה זמרת. הפזמון הולך בערך ככה: black and white getting together

shmin

New member
אני מחפש מצעדים של מוזיקת קלאבים

מישהו יכול לעזור לי

BABELICIOUS

New member
../images/Emo41.gif מחפשת שירי דאנס ../images/Emo41.gif

אלו שמשמיעים במועדונים, כמו: summerlovin, של מי שיר הזה ושאר השירים שאני אוהבת לרקוד, שמות שירים ומבצעים יעזרו לי מאוווווד. תודה מראש.

ilyagr

New member
שלום! צריך עוד זיהוי לשיר דאנס ישן

המילים שיש לי הם של הפזמון שהולך בערך ככה: this is tonight...dancing free till the morning light

5turboboy

New member
ואם משהוא גם יזהה תקטע מהקליפ...

מהקליפ של מצעד 2004 שבאותו אתר גם יעזור מאוד....

X Slider

New member
שלום.

אתה מוזמן להסתובב בפורום, לפתוח שרשורים. הכל פה מלא המלצות, מצעדים, חוליות חלשות (
) - הכל כאן מלא שירים שרצים במועודונים! רק צריך לפתוח שרשור שרשור, עמוד עמוד. תהנה.

BABELICIOUS

New member
../images/Emo6.gif

בהנחה והתעצלת לפתוח ת'כרטיס... באמת נראה לך שגבר יפתח לעצמו ניק בשם babelicous???

D a r k m a n72

New member
קורע ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

מצטרף לבקשה של הגברת.. ומבקש כמה שיותר שירי Hause טובים רוצה לעשות לי אוסף שיהיה באוטו
מראש !

למעלה