לא מנשה כבר. מצאתי
י י ו ב ל המגניב New member 19/4/06 #35 כן בטח ../images/Emo9.gif קבל אתר טוב למיצעדים >>>>> resident <<<<< תהנה
א א ו ח נ ה New member 19/4/06 #24 אין שום קשר בין השירים האלה Artificial Funk זה שיר אחד ו-Never Alone של 2Brothers זה משהו אחר לגמרי!!!
אין שום קשר בין השירים האלה Artificial Funk זה שיר אחד ו-Never Alone של 2Brothers זה משהו אחר לגמרי!!!
S sevelin3 New member 19/4/06 #28 עומר צודק, זה הטראק אבל הוא די עלוב... כאילו, לא רק בגלל שזה ההמנון של נבחרת הכדורגל האיראנית, הוא פשוט רקוב. אין בו שום "תוכן". שומעים שזה שיר ערבי.
עומר צודק, זה הטראק אבל הוא די עלוב... כאילו, לא רק בגלל שזה ההמנון של נבחרת הכדורגל האיראנית, הוא פשוט רקוב. אין בו שום "תוכן". שומעים שזה שיר ערבי.
ע עומר מלכה New member 19/4/06 #32 הם פשוט גנבו את carnaval de paris של dario g משנת 1998 והלבישו עליו מילים בפרסית. התוצאה הסופית אכן עלובה מאד!
הם פשוט גנבו את carnaval de paris של dario g משנת 1998 והלבישו עליו מילים בפרסית. התוצאה הסופית אכן עלובה מאד!
י י ו ב ל המגניב New member 18/4/06 #19 קבלי מותק ../images/Emo9.gif DJ Antoine - Denis the Menace & Jerry Ropero pres. - Fuck U תהני אם את לא מוצאת אז כנסי אלי למסנג"ר אני ישלח לך [email protected]
קבלי מותק ../images/Emo9.gif DJ Antoine - Denis the Menace & Jerry Ropero pres. - Fuck U תהני אם את לא מוצאת אז כנסי אלי למסנג"ר אני ישלח לך [email protected]
E eLi SaViOn New member 18/4/06 #13 לא אחי אני בטוח שזה קול של גבר זה האוס אחד היפים ששמעתיי בחיים שלי!...ואני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור!
לא אחי אני בטוח שזה קול של גבר זה האוס אחד היפים ששמעתיי בחיים שלי!...ואני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור!