חדשות ועידכונים!

McLife135

New member
|שונאת|ג'ו המכוער הזה ../images/Emo69.gif

גאד גם דני יצא לא משו O_O

../images/Emo109.gifחח כן איזה חמוד../images/Emo3.gif

בא לי גם פרמיירה *____* והוא בכלל לא כתב איך היה, חוצפן! ראיתי את זה בלייב באיזה אתר, זה היה ממש מגניב אבל לא ראו את טומי

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifאוקיי כמה דברים ,

1.איזה חמווווד טוםםםם 333333> 2.יש תמונה אחת מהפפארצי של דאגי ושל פרנקי שדאגי ניראה כמו שילוב של רובוט ובובת שעווה S: 3.דאגי חייב לעשות משהו עם השיער שלו S: 4.כנ"ל לדני !! 5.הם ממש איכזבו בתוכנית מצ'ילה :// הם שרו משהו כמו 3 שירים וכולם היו עם פלייבק מלא וממש ראו שזה עם פלייבק כי לדני ולטום אין חוש קצב בגרוש XD

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifכי לא הספקתי ...

ראיתי אותם ממזמן ובטעות ואין לי מושג איך למצוא אותם עכשיו =.= כי בדיוק הייתי צריכה לצאת

../images/Emo210.gif../images/Emo135.gif אחח טום, טום... ../images/Emo99.gif

סטייליסט קטן
תודה על התמונות ^^

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif תנקייוו צורקע D:

החלמה מהירה מהשריטות >.<" אמ, דני קוף, דאגי חתיך אבל עם קצת מאמץ הוא יהיה הרבה יותר חתיך, טומי חמוודי, והארי סקסי למרות שרואים אותו מרחוק >.<" תודהתודהתודה !

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifהנה הסירטונים מצ'ילה ../images/Emo26.gif

MCFLY LIES LIVE @ YINGO CHILE 08 06 09 http://www.youtube.com/watch?v=YGIvFSXnw90 MCFLY OFTR LIVE @ YINGO CHILE 08 06 09 http://www.youtube.com/watch?v=gREWcbPKBjw&feature=related ואני בטוחה שהיה עוד סירטון אבל אני לא מוצאת O.O והם ממש מאכזבים לאחרונה :/ בכל מקום שהם מופיעים בו אז המוזיקה עם פלייבק והם רק שרים .. מה כואב להם לנגן ?
אני מקווה שכשיצאו השירים החדשים הם ינגנו אותם באמת ><

../images/Emo84.gifחחחחחחחח איזה פרצופים יוצאים לטום, ולמה

באמת הם עושים פלייבק ? ><" מבאסים

../images/Emo84.gifיאו חח איך נקרעתי XD סתכלו בסרטון השני

ב-10 שניות אז איזה חמוד טומי הוא עושה להם לב וזה, קיצר המנחים שואלים את דני בספרדית לאן הם מתכוונים לנסוע אחרי צ'ילה אז דני לא הבין כאילו לא תירגמו לו כנראה באוזינה אז הוא כולו כזה "תודה רבה תודה רבה" חחחחחחחחחחחחח במקום לענות להם לאיזה מקום הם נוסעים, ואיי נשפכתי פהD: .

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifחחחח כן זה היה מפגר למדי XDDD

לא היה לא תרגום באוזנייה, היה לידו מתרגם טיפש שהיה מרוכז בלדבר עם האנשים מסביב במקום להקשיב לדני ולמנחים XDD הוא תירגם לו בדיליי XDD

../images/Emo210.gif../images/Emo135.gif זה לא היה ככה! ../images/Emo6.gif

הוא אמר תודה על מה שהמנחה אמר כמה שניות לפני זה

למעלה