This is the McWeekand Time

McGirl For Life

New member
../images/Emo27.gifThis is the McWeekand Time../images/Emo37.gif

טכנית כבר יום שישי אז אני מקווה שזה בסדר שפתחתי....(פעם ראשונה שאני פותחת מקוויקנד, יאי מי!!)
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
הלהקה המגניבה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטידה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
אממ.. מישהי יכולה להעלות לי 2 שירים ? פליייייייז Danny Jones - Silence of the city - שיר מדהים!! רק היום שמעתי אותו פעם ראשונה.. מילים מעלפות!! זה נכון שאמא של דני כתבה אותו?? Danny Jones- You should know by now סורי, לא היה לי איפה לנצלש את זה..............

McGirl For Life

New member
חהחה שלי

מצעד הלהיטים של מקפליי:
הוו שמעתי מלא מק השבוע... not alone too close for comfort dont know why silence is a scarry saund silence of the city
the jonas brothers-burning up the jonas brothars-mandy busted-this is whay i go to scool for רבות הדרכים-דנה עדיני ודניאל סלומון
הלהקה המגניבה של השבוע:
האחים ג'ונאס,מקפליי,גוד שארלוט
אלבום שחרשתן עליו:
--
קליפ שעשה לכן את זה:
McFy - Setlist http://www.youtube.com/watch?v=iKHo2wC0zvs&feature=PlayList&p=CE2808F8EBC6AD8E&index=188 והחלק השני של זה... McFy - Nothing But McFly http://www.youtube.com/watch?v=D9D475Ylq04&feature=PlayList&p=CE2808F8EBC6AD8E&index=189 חחח טיפשים במיוחד דאגיXXDDDDD טי-וי|תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אלמה פיראטה האו.סי האנטומייה של גריי-כל העונות שאני חורשת עליהן במחשב עקרות בית נואשות קרב סכינים נקמת המחוננים כמעט מלאכים אני יודעת מי הרג אותי-סרט גרוע
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
חברות אבא אח שלי הגנן שמרעיש כל בוקר מתחת לחלון שלי ומעיר אותי
משהו ששימח:
היומולדת שקנו לי גיטרה שעשיתי הליקס שאני בת 14 שהשלמתי עם אמא שלי אחרי שלא דיברנו שבועיים שספרד זכו ביורו בזכות הגול של טורס החתיך
משהו שהעציב:
הפיגוע בירושלים
שנגמר האנטומיה של גריי שהחברות שלי לא הביאו לי מתנות ליומולדת בכלל...ואני כן הבאתתי לכל אחת מהן!!!!!!
ציטוטידה:
לא זוכרת.... אוה הנה אחד ישן- חברה 1: נסטיה תורידי כבר את העגילים האלה הם ממש מכוערים....(על העגילים של דאגי!!!!!) חברה 2:דורין(חברה1) אם כבר את צריכה להוריד את העגילים שלך הם ממש ממש מכוערים. אני: ממש ממש!! חברה2: הם גם ממש מצחיקים.... אם הייתי ליצן אלה העגילים שהייתי שמה!!!! משום מה זה ממש הצחיק אותי ימים......
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Danny Jones - Silence of the city שיר כל כך מהמם ומרגש!!!!
המלצת השבוע:
א=ל תראו את הסרט "אני יודעת מי הרג אותי"- סרט גרוע....>_<"
תאכלו לזניה !!!!! זה ממש טעים וכל להכנה (הכנתי לבד!!) זה כמו פיצה וספגטי באותו מאכל!!!!
תשמעו את השיר הנ"ל
תראו האנטומייה של גריי עונה שניה פרק 17!!!
אל תורידו ICQ6 הוא ממש גרוע..!!
התמונה הכי חמה:
מספיק חם?

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifהשירים../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

Silence of the city You should know by now
אינלי כוח לעשות מקויקנד עכשיו
אני אעשה כבר מחר
[גאד אינלי מה לעשות בשלוש לפנות בוקר חוצמזה?!?! מסתבר שלא
]

ligalosha

New member
../images/Emo181.gifחח אינבעדמה ../images/Emo9.gif

למרות שלקח לי שעתיים להעלות אותם כי זה נתקע לי כל הזמן, אבל היי, מה לא עושים בשביל חברות
~ישלי התקף קומדיות רומנטיות סילחי לי אם אני נשמעת סתומה
~

אור188

New member
../images/Emo62.gifמקוויקנדדד ../images/Emo180.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי :: לא שמעתיי ..
כל שיר אחר שעשה לי את זה השבוע :: llolipop
הלהקה המגניבה של השבוע :: איןן..
אלבום שחרשתי עליו :: X
קליפ שעשה לי את זה :: 4 minuets thats not my name
תוכנית טלוויזיה או סרט השבוע :: הרווק השיר שלנו סרוגים
משהו שהכעיס אותכם השבוע :: חברהה
משו ששימח :: חופשש, אמי הייתה אצלי עד לפני חצי שעה [אהאהאהאה ]
משהו שהעציב :: איןן ..
ציטוטיםם:: אני בשיחה עם אמי באיסי: אני- יואו אמי כמה רעיונות יש לך ! אמי - כן , נזכרתי מה כתוב במזל גדי בראש 1 , " הרעיונות ישלפו לכם מהשרוול " אני-חח אבל את כל הזמן הולכת עם גופיות אז אין שרוול =\ באותו רגע זה היה ממש מצחיק ..
מתנגן בראש או בפלייליסט::lollipop
המלצת השבוע :: שוקו חם עם שוגי טו גו יחד זה טעים!

../images/Emo109.gifMy HaPpY McWeEkAnD ../images/Emo109.gif

אחרי הרבה זמן שלא עשיתי ^__^
מצעד הלהיטים של מקפליי:
היו הרבה... אבל בעיקר Lonely,I Not Alone
כל שיר אחר שעשה לכן את השבוע:
bad day im with you lolipop my happy ending bron to nake you happy- amir dadon here wuthout you והיו עוד שאני לא זוכרת ><
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפלליי & סימפל פלאן & אבריל לאבין :]
אלבום שחרשתן עליו:
המורדים 1 + 2
קליפ שעשה לכן את זה:
lolipoop- mika קליפ חמוד =) וגם כל מיני סירטונים של פאמלי גיי
וואי יש מלא סדרות 0__O פאמלי גיי , טוטלי ספייס , טלנובלה בעמ , סיפורי ג'ינג'ר , בובספוג , ארתור ... נראלי לי שזהו >< סרטים- יצאת נסיך , הטיטניק
משהו שהכעיס אותכם השבוע:
אאמממ... לא היה D=
משהו ששימח :
קניתי תטבעת בצורת כוכב מדיווה
נפגשתי עם חברה טובה שלא ראיתי מלאאא זמן ! המצלמה שלי חזרה מתיקון סופסוף !!!
משהו שהעציב:
ברוב טיפשותי [ הרבה ] שפכתי אציטון על המקקלדת שלי ועכשיו היא לבנה, והיא נראית מעוותת :[ אבל היא עובדת :]
ציטוטדיה:
לסוף שנה עשו לנו פעילות לכיתה והייתה מין משימת ניווט והיינו צריכים להתחלק לקבוצות והקבוצה שהייתי בה ניצחה והמדריך היה צריך תשמות של הקבוצה .. זה היה ככה המדריך:מה השמות שלכן? מעיין[אחת שהייתה איתנו בקבוצה: יהל, עם ה. אמי, עם א' . רותם, עם ו' , שר , בלי א'. מעיין, עם שתי י'. וגל. המדריך: עם ג' נכון? זה היה מצחיק
אאווף אני בטוחה שהיה עוד אבל אני לא מצליחה להיזכר
אם אני אזכר אני אוסיף אחר כך ^__^
מתנגן בראש / בפלייליסט:
lolipop- mika הגירסה ב-100FM כל כך מגניבה
המלצת השבוע:
שוקולד עם עדשים זה לא טעים !
התמונה הכי חמה:
איזה מגניב זה
ועכשיו לילה טוב

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח הציטוט ../images/Emo6.gif

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifגמאני אהבתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רגע זה עם א?XDD../images/Emo168.gif

../images/Emo109.gifנזכרתי בעוד ציטוטים../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

עוד ציטוטים:
יש בשוהם גן שקוראים לו גן התמנון [ רק בשוהם יש שמות מוזרים כאלה :-\ ] יש שם מין תמנון כזה גדול מפלסטיק. חברה שלי מתקשרת אליי אני:מה קורה? החברה: בסדר מה איתך? משעמם לי ... אני: איפה את? החברה:בזמן איחוד... אני:עם מי? עם התמנון? והיא נשפכה מצחוק כמה דקות ולא יכלה להפסיק... בערב ישבנו במרכז כמה ילדים ואני ואור הייינו ממש צמאות... אני: אור בואי שנייה אלי ניקח כסף ונקנה משהו לשתות... אור: לא צריך... אני: נו בואי אליי שנייה, אני ממש צמאה. רק ניקח כסף. מעיין:ללכו אנחנו כאן... אור:מה הקטע? אם כבר נלך לאמי נשתה אצלה, למה צריך להביא כסף ?!

Charley XD

New member
שבוע טוב ../images/Emo9.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: בערך הכל XD כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע : דיוויד בואי - Lief On Mars
ושל באסטד .. הלהקה המגניבה של השבוע: ^ קליפ שעשה לכן את זה: http://uk.youtube.com/watch?v=tbyuMCbcAkA תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האוס, על טבעי, בטי, סמולוויל והסרט ששכחתי איך קוראים לו ושיר שלחה לי (נו על הגייז) משהו שהכעיס אתכם השבוע: הבוסית שלי
מאודמאוד משהו ששימח: בגדים, שוק משהו שהעציב: ריתקו את אחותי לבסיס ציטוטידה: נטע : "זה או אני או החמוס !" יצא לי להגיד, בלי כל קשר לאסי וגורי : "אמא אני לא שומעת יש פה חלון" XDDDDDDDDDDD "אגנור הים היא פרום בולטון" רק טל תבין אבל שיהיה XD אני : "לי ולהארי יש אותו אובססיה" טל : "והיא ?" אני : "התחת שלו" ~מתה~ מתנגן בראש / בפלייליסט: אולטרה וויולט ובדיוק התחלף להנקי טנק ווימאן המלצת השבוע: אל תנקו את דוגית. התמונה הכי חמה: יש 2 ...

sweet shir

New member
אנוד'ר גיי מובי? ראית? ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטים

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifמיימקוויקנד../images/Emo42.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Broccoli I Wanna Hold You Friday Night That Girl One for the Radio Room On the 3rd Floor
Dije Adios - Erreway Amor De Engaño - Erreway Dos Segundos - Erreway Kak Hotel Ya - Dima Bilan Bye Bye Bye - N'Sync Thinking of You (I Drive Myself Crazy) - N'Sync
הלהקה המגניבה של השבוע:
מק'
אלבום שחרשתן עליו:
של המורדים 1 ו-2
קליפ שעשה לכן את זה:
אין
אלמה פיראטה בגידה פטיטו לאהוב את אנה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
לא בא לי להיות במב"ר