אחלה שבוע. D:
מצעד הלהיטים של מקפליי: אמ, כל הדיסק של ATGH.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע חח חרישת HSM עם נסטיהXD What I've Been Looking For - HSM ~רק הגרסא של שרפיי וריאן, דהה
~ Breaking Free - HSM Stick to the Status Quo - HSM Fabulous - HSM2 You Are The Music In Me - HSM2 ~שתי הגרסאות~ Everyday - HSM2 Bet On It - HSM2 I Don't Dance - HSM2 Gotta Go My Own Way - HSM2
הלהקה המגניבה של השבוע: 30סטמ ומקפליי.
אלבום שחרשתן עליו: 2 האלבום של HSM חחח וגם ATGH של מקפליי.
קליפ שעשה לכן את זה: Bet On It חחחחחחחחחחחחחח אני אפילו אשקיע בקישור!
http://www.youtube.com/watch?v=omCFKGhe5j8 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ואו, ראיתי ה מ ו ן סרטים. XD
: הכי גאים שיש, האוס, המשרד, בטי, גוסיפ גירל ופרוייקט מסלול.
: ד'ה אדג' אוף 17, אל תתעסקו עם הזוהן (קוווווווווורע!), איזה מן שכנה, ד'ה קוריוסטי אוף צ'אנס (מושלםםםםם!
) ו-2 הסרטים של היי סקול מיוזיקל.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה המזדיינת שלי לביולוגיה שהבריזה לי מהמועד ב' כי היא שכחה$#@%
משהו ששימח: שצילמנו 'טלנובלה' אצל ידיד חחחחח היה קורע, ואז בדרך חזור ששרנו מלא HSM ואתמול שאני ונסטיה הלכנו למקדונלדס וראינו את כל סרטי HSM <:
משהו שהעציב: שגיליתי עובדה מ מ ש עצובה. זאק אפרון? בסרט ה-1, זוכרות שהוא נראה כמו ילד בן 14? היה בן 18. :| מה שאומר שהתחלף לו הקול בגיל 18 וחצי!!!!!!! זה מממממממש עצוב!!!! והצוציקית הקטנה שמנגנת בפסנתר שנראית בת 10 הייתה בת 21. :| וונסה שנראתה בת 12 הייתה בת 17. עצוב עצוב עצוב! אה, ואתן יודעות מי השחקן הכי צעיר שם?! פאקינג צ'אד!!!!!!! הוא היה בן 16!!!! XD
ציטוטידה: *naf שיר. D: says (02:11): הרגע דיברתי אל עצמי. המצב קשה. צחקקתי ואז: "למה אני מצחקקת כמו מטומטמת? לא יודעת." XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD המצב הגיע לשפל המדרגה!!! מתוך הסרט 'אל תתעסק עם הזוהן': ערבים: "כולם שונאים אותנו!" יהודים: "גם אותנו כולם שונאים!" ערבים: "למה?" יהודים: "כי חושבים שאנחנו אתם!" ח ז ק
ღ...שרמי...ღ says (18:54): יש לך סמיילי צוחק של תפוז? *naf שיר. D: says (18:55):
ღ...שרמי...ღ says (18:55): תודה. ღ...שרמי...ღ says (18:55): (אני כזה: "לא אמרתי שום דבר מצחיק..." -"אוי, אני סתומה".XD) *naf שיר. D: says (18:56): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *naf שיר. D: says (18:57): מטומטמתXD בלוגה של פרנצ'. מילון העיר לונדון~~ "ב. בריטים - בלונדון אין בריטים. רק מהגרים ומדונה (כלומר, אנשים לא בריטים עם מבטא מגוחך). וזה חבל." ורק בשביל סתיוק'ה: "ק. קמדן טאון - בירת התיירים הלונדונית. בירת הסקס, סמים וילדי אינדי. למקום הזה יש קסם בכמויות מחשמלות." XD YuvaL says (03:39): חחחחחחחחחחחחח טוב אני ארשום בינתיים סיפור קורע. D: *naf שיר. D: says (03:39): תרשמי *naf שיר. D: says (03:39): ואחרי שתרשמי על המסך שלך ArielYona says (03:39): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (03:39): תצלמי או משהו *naf שיר. D: says (03:39): שגם אנחנו נוכל לראות YuvaL says (03:39): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~עוברות ליד מרפאה של וטרינר~ ליאן: "היי, זה הוטרינר של הכלבה שלי." אני: "ליאן, זה לא יפה לקרוא ככה לאמא שלך!" ליאן: "מי מדבר על אמא שלי? אני מדברת על איתי!" ~אח שלה
~ ליאן: "איי, אל תרביצי לי!" קמי: "אל תגידי לי מה לעשות!" וגם כל מה שקמי חופרת על זה שלשי יש קטן חחחחחח הנה דוגמא~ (אני מדברת על קרח!) אני: "זה יותר מדי גדול, אני לא מצליחה להכניס את זה לפה." קמי: "זה משפט ששי בחיים לא ישמע..." *naf שיר. D: says (13:15): אני לא אוהבת את התסרוקת של הארי
YuvaL says (13:15): גמני! מזה הפאות לחיים האלה?!?!?! YuvaL says (13:15): הוא חתיך והכל, אבל השיער! פאות לחיים! *naf שיר. D: says (13:15): איכ והוא עשה גלח בצדדים. זה מכועעעעעעעעעער *naf שיר. D: says (13:15): בדיוק ;; YuvaL says (13:15): כןןן זהו!!!!!! *naf שיר. D: says (13:16): הוא נראה כמו ערס >: YuvaL says (13:16): כן, סוגשל >: *naf שיר. D: says (13:16): כמו אדם לוין ;; *naf שיר. D: says (13:16): כאילו הוא ממש חתיך, אבל רבאק בן אדם למה?! YuvaL says (13:16): כן הא?! הוא פאקינג חתיך אבל השיער!!! *naf שיר. D: says (13:17): לפחות יש לו זיפים
YuvaL says (13:17): כמו בריאן קיני! YuvaL says (13:17): אותו סיפור ב ד י ו ק !!! YuvaL says (13:17): אותו סיפור עצוב של פאות לחיים! *naf שיר. D: says (13:17): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח YuvaL says (13:17): ~ישלי משו עם פאות לחיים~ *naf שיר. D: says (13:17): XD YuvaL says (13:17): בנים צריכים פאות נורמליות!!!!!! YuvaL says (13:17): של בריאן קיני בעונה 4 היו מזעזעווווווווווווות ועכשיו הארי! פאות עד סוף הפרצוף! *naf שיר. D: says (13:19): 'בנים צריכים פאות נורמאליות' XDDDDDDDDDDDDDDDD YuvaL says (13:49): במקום לעשות עצומות להבאה של מקפליי לארץ צריך להתחיל מהדברים הקטנים. עצומה נגד השיער של הארי@#$%$^$^&^& *naf שיר. D: says (13:49): דוגרי!!!!!!!!!!
Sharpay: Is this some kind of joke? They didn't even audition! Ryan: Maybe we're being punked? Sharpay: What? Ryan: Maybe we're being filmed right now. Maybe we'll get to meet Ashton!
כפרעליו מושי שלי
מתנגן בראש / בפלייליסט: Hum Hallelujah - FOB
Thunderbirds Are Go - SOD We Used To Be Friends - Dandy Warhols We're Not Alone - SOD Build God, Then We'll Talk - PATD
המלצת השבוע: תראו את כל סרטי HSM שובפעם, זה כיף. XD
התמונה הכי חמה: מהסרט ד'ה קוריוסיטי אוף צ'אנס. מיניסטיפלר אהובי
ברצינות אבל אחד הסרטים הטובים!