This is the McWeekand Time

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifחח כן ../images/Emo99.gif

והוא יהיה גיי בתוכנית אחת, שחכתי איך קוראים לה
ניראה לי עד החתונה או משהו כזה D:

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמקוויקנד../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
transilvania sg oftr wits ובעצם כולם, אני בהתקף נוסטלגיה שכזה
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
שייגעצ- המילים הכי יפות שייגעצ- ניו יורק-רפיח finger on the trigger- never heard of it
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי ושייגעצ
אלבום שחרשתן עליו:
--
קליפ שעשה לכן את זה:
--
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
אלפי(לא שמתתי עליו) אליזבת'טאון היירספריי מילים ולחן נודלס
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
נמ לאזוכרת
משהו ששימח:
אילת וזה
משהו שהעציב:
גם לא זוכרת
ציטוטיה:
מאילת, בבריכה. רואים משפחת ערסים: דניאל:" כאן נוכל להתבונן במשפחת הערסים. כפי שאתם יכולים לראות האב מכונן על הילדים בעוד האמא[..]. אם נתקרב אף נוכל ללטף אותם."
אמא דלי מצאה עגבינה נגוסה במקרר(ככה זה אצלנו
). ואני ואבא שלי תמיד רבים על עגבניות ואני אוכלת לו את שלו והוא אוכל את שלי אמא לאבא:"זה שלך?"(היא יודעת שכן) אבא:"לא זה של גילי" אמא:"איך אתה מוכר את הבת שלך ככה?" אבא:" בענייני עגבניות- מלחמה זה מלחמה!" מופרע
עוד מאילת: היינו עם עוד משפחה ואני וחברה יצאנו כל הזמן, ו2 האחים שלה לא יצאו מהמים. אמא שלהם:"דניאול ורועי חושבים שהם סוג של דגים." טוב זה היה מצחיק אז
מתנגן בראש / בפלייליסט:
שייגעצ- המילים הכי יפות
התמונה הכי חמה:
נמנמ..לטס סי. מוקדש לרוניD: תודה על התמונות^^ XDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחחחחח הציטוטים+התמונה../images/Emo6.gif טים../images/Emo47.gif

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif יאי זה מוקדש לי DDDD:

ובכיף
די כל פעם שאני רואה את טים גאן אני מתחילה לשיר

rox love BSM

New member
I'm Not Gonna Write You A Love Song../images/Emo41.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: The guy how turned her down
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע לאב סונג של שרה משהו(השם משפחה שלה מסובך)
הלהקה המגניבה של השבוע:מק,באסטד,פייאטסטאר
אלבום שחרשתן עליו: של פייטסטאר שחכתי איך קוראים לו XD
קליפ שעשה לכן את זה: ראיתי היום את החדש של מק' בהיטס! אז אני מניחה שזה,ומקפליי היו היום בבוקר ב-GMTVפאד
) אז גם זה
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: בטי
(מארק
) האוס הווליוד הילס
משהו ששימח:חופש!!! טוב עוד שבוע אבל עדיין
ציטוטידה:
GMTV היום: No worries. You can have him. I'm having Tom *pets his lovley hair* the way he shook his hair....*__* Dougie: *stares at Harry* you know what I'm planning for you tonight, big boy! Dougie: (singing it slowly) When you're climbing up a tree and it's running down your knee dirrohea, dirrohea.... i can't remember the rest of the words to this song dirrohea, dirrohea Tom: (with hands on his hips and looking into crowd) i can't believe you are all singing to this *shakes head*​
מתנגן בראש / בפלייליסט:ארץ נהדרת
המלצת השבוע:שמעו פייאטסטאר
התמונה הכי חמה:הם כאלה חמודים! * ראיתי את איזי בבריטנס גוט טאלנטס,והיא דיברה שם,ויש לה קול ממש ממש חמוד. וחברה שלי הלכה לסיבוב הופעות של בריטנס גוט טאלנט והיא ראתה אותם מאחורי הקלעים והיא אמרה שאיזי הבן-אדם הכי נחמד שיש (אני חושבת שאני מתאהבת בה
) XD

sweet shir

New member
כפרעליה ../images/Emo23.gif ~לסבו מומנטXD~

אוו ואיפה ראית את הGMTV? יש ביוטיוב?

rox love BSM

New member
חחחח,לא ראיתי את זה

באתר שלהם ב 11 וחצי,אבל נראה לי עוד מעט יעלו את זה ליוטיוב היו הרבי רגעי פאד

sweet shir

New member
כן, הבנתי מהציטוטים שלך ../images/Emo23.gif

אני אבדוק במקפליי סלאש, בטח יעלו שם XD

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifשבוע חסר משמעות../images/Emo199.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
OTTR FN
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Jonas-play my music burnin' up gotta find you
Simple plan-your love is a lie when I'm gone
הלהקה המגניבה של השבוע:
ג'ונאסססססססססס
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
כל מיני של מק וג'ונאס
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
שעת שיא2
קאמפ רוק
לאהוב את אנה אלמה פיראטה
טלנובלה בע''מ
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שלא עשיתי כלום ?! אני צריכה ללמוד למת' וצרפתית
העייפות הורגת . השמנתי><
משהו ששימח:
הלכתי ללונה פארק DD: משו גדוווווווווווווווול הולך לקרות בהמשך החופש [לאבטוח]DDDD: ראיתי 3 מגזינים על ג'ונאסססס אעאעאעאעאעא
משהו שהעציב:
אני מתגעגעת לסבתא שלי לפעמים...
ציטוטידה:
חחחח משעת שיא למי שראה : ריקי טאן[פושע]הועף מהחלון ע''י לי על מונית ומת: לי:זאת היתה תאונה! קרטר:לא נורא,מקסימום נגיד שהוא ניסה לתפוס מונית... XDDDDDDDDD זה היה מצחיק ><
מתנגן בראש / בפלייליסט:
פליי מיי מיוזיק!
המלצת השבוע:
תשתו ספרינג
התמונה הכי חמה:
יש כמה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח שעת שיא סרט קורע ../images/Emo6.gif

סורי שלא יצא לנו לדבר השבוע
לאביובייב

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלגמרי! זה למה ביזבזתי עליו כסף

וקניתי ת'DVD חח יש לי את 1 ו-2 קרועים!

sweet shir

New member
אחלה שבוע. D:

מצעד הלהיטים של מקפליי: אמ, כל הדיסק של ATGH. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע חח חרישת HSM עם נסטיהXD What I've Been Looking For - HSM ~רק הגרסא של שרפיי וריאן, דהה
~ Breaking Free - HSM Stick to the Status Quo - HSM Fabulous - HSM2 You Are The Music In Me - HSM2 ~שתי הגרסאות~ Everyday - HSM2 Bet On It - HSM2 I Don't Dance - HSM2 Gotta Go My Own Way - HSM2 הלהקה המגניבה של השבוע: 30סטמ ומקפליי. אלבום שחרשתן עליו: 2 האלבום של HSM חחח וגם ATGH של מקפליי. קליפ שעשה לכן את זה: Bet On It חחחחחחחחחחחחחח אני אפילו אשקיע בקישור! http://www.youtube.com/watch?v=omCFKGhe5j8 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: ואו, ראיתי ה מ ו ן סרטים. XD
: הכי גאים שיש, האוס, המשרד, בטי, גוסיפ גירל ופרוייקט מסלול.
: ד'ה אדג' אוף 17, אל תתעסקו עם הזוהן (קוווווווווורע!), איזה מן שכנה, ד'ה קוריוסטי אוף צ'אנס (מושלםםםםם!
) ו-2 הסרטים של היי סקול מיוזיקל.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה המזדיינת שלי לביולוגיה שהבריזה לי מהמועד ב' כי היא שכחה$#@% משהו ששימח: שצילמנו 'טלנובלה' אצל ידיד חחחחח היה קורע, ואז בדרך חזור ששרנו מלא HSM ואתמול שאני ונסטיה הלכנו למקדונלדס וראינו את כל סרטי HSM <: משהו שהעציב: שגיליתי עובדה מ מ ש עצובה. זאק אפרון? בסרט ה-1, זוכרות שהוא נראה כמו ילד בן 14? היה בן 18. :| מה שאומר שהתחלף לו הקול בגיל 18 וחצי!!!!!!! זה מממממממש עצוב!!!! והצוציקית הקטנה שמנגנת בפסנתר שנראית בת 10 הייתה בת 21. :| וונסה שנראתה בת 12 הייתה בת 17. עצוב עצוב עצוב! אה, ואתן יודעות מי השחקן הכי צעיר שם?! פאקינג צ'אד!!!!!!! הוא היה בן 16!!!! XD ציטוטידה: *naf שיר. D: says (02:11): הרגע דיברתי אל עצמי. המצב קשה. צחקקתי ואז: "למה אני מצחקקת כמו מטומטמת? לא יודעת." XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD המצב הגיע לשפל המדרגה!!! מתוך הסרט 'אל תתעסק עם הזוהן': ערבים: "כולם שונאים אותנו!" יהודים: "גם אותנו כולם שונאים!" ערבים: "למה?" יהודים: "כי חושבים שאנחנו אתם!" ח ז ק
ღ...שרמי...ღ says (18:54): יש לך סמיילי צוחק של תפוז? *naf שיר. D: says (18:55):
ღ...שרמי...ღ says (18:55): תודה. ღ...שרמי...ღ says (18:55): (אני כזה: "לא אמרתי שום דבר מצחיק..." -"אוי, אני סתומה".XD) *naf שיר. D: says (18:56): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *naf שיר. D: says (18:57): מטומטמתXD בלוגה של פרנצ'. מילון העיר לונדון~~ "ב. בריטים - בלונדון אין בריטים. רק מהגרים ומדונה (כלומר, אנשים לא בריטים עם מבטא מגוחך). וזה חבל." ורק בשביל סתיוק'ה: "ק. קמדן טאון - בירת התיירים הלונדונית. בירת הסקס, סמים וילדי אינדי. למקום הזה יש קסם בכמויות מחשמלות." XD YuvaL says (03:39): חחחחחחחחחחחחח טוב אני ארשום בינתיים סיפור קורע. D: *naf שיר. D: says (03:39): תרשמי *naf שיר. D: says (03:39): ואחרי שתרשמי על המסך שלך ArielYona says (03:39): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *naf שיר. D: says (03:39): תצלמי או משהו *naf שיר. D: says (03:39): שגם אנחנו נוכל לראות YuvaL says (03:39): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ~עוברות ליד מרפאה של וטרינר~ ליאן: "היי, זה הוטרינר של הכלבה שלי." אני: "ליאן, זה לא יפה לקרוא ככה לאמא שלך!" ליאן: "מי מדבר על אמא שלי? אני מדברת על איתי!" ~אח שלה
~ ליאן: "איי, אל תרביצי לי!" קמי: "אל תגידי לי מה לעשות!" וגם כל מה שקמי חופרת על זה שלשי יש קטן חחחחחח הנה דוגמא~ (אני מדברת על קרח!) אני: "זה יותר מדי גדול, אני לא מצליחה להכניס את זה לפה." קמי: "זה משפט ששי בחיים לא ישמע..." *naf שיר. D: says (13:15): אני לא אוהבת את התסרוקת של הארי
YuvaL says (13:15): גמני! מזה הפאות לחיים האלה?!?!?! YuvaL says (13:15): הוא חתיך והכל, אבל השיער! פאות לחיים! *naf שיר. D: says (13:15): איכ והוא עשה גלח בצדדים. זה מכועעעעעעעעעער *naf שיר. D: says (13:15): בדיוק ;; YuvaL says (13:15): כןןן זהו!!!!!! *naf שיר. D: says (13:16): הוא נראה כמו ערס >: YuvaL says (13:16): כן, סוגשל >: *naf שיר. D: says (13:16): כמו אדם לוין ;; *naf שיר. D: says (13:16): כאילו הוא ממש חתיך, אבל רבאק בן אדם למה?! YuvaL says (13:16): כן הא?! הוא פאקינג חתיך אבל השיער!!! *naf שיר. D: says (13:17): לפחות יש לו זיפים
YuvaL says (13:17): כמו בריאן קיני! YuvaL says (13:17): אותו סיפור ב ד י ו ק !!! YuvaL says (13:17): אותו סיפור עצוב של פאות לחיים! *naf שיר. D: says (13:17): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח YuvaL says (13:17): ~ישלי משו עם פאות לחיים~ *naf שיר. D: says (13:17): XD YuvaL says (13:17): בנים צריכים פאות נורמליות!!!!!! YuvaL says (13:17): של בריאן קיני בעונה 4 היו מזעזעווווווווווווות ועכשיו הארי! פאות עד סוף הפרצוף! *naf שיר. D: says (13:19): 'בנים צריכים פאות נורמאליות' XDDDDDDDDDDDDDDDD YuvaL says (13:49): במקום לעשות עצומות להבאה של מקפליי לארץ צריך להתחיל מהדברים הקטנים. עצומה נגד השיער של הארי@#$%$^$^&^& *naf שיר. D: says (13:49): דוגרי!!!!!!!!!!
Sharpay: Is this some kind of joke? They didn't even audition! Ryan: Maybe we're being punked? Sharpay: What? Ryan: Maybe we're being filmed right now. Maybe we'll get to meet Ashton!​
כפרעליו מושי שלי
מתנגן בראש / בפלייליסט: Hum Hallelujah - FOB
Thunderbirds Are Go - SOD We Used To Be Friends - Dandy Warhols We're Not Alone - SOD Build God, Then We'll Talk - PATD המלצת השבוע: תראו את כל סרטי HSM שובפעם, זה כיף. XD התמונה הכי חמה: מהסרט ד'ה קוריוסיטי אוף צ'אנס. מיניסטיפלר אהובי
ברצינות אבל אחד הסרטים הטובים!

למעלה