עונה../images/Emo2.gif../images/Emo178.gifארוךך
1.שם?אבישג 2.כינוי? שוג, שוגי, sooz, שג, שוגה,וכו'...חיחי 3.תאריך לידה? 22.8 4.חיה אהובה? בעיקרון אני לא חובבת חיות אז..כלב?! חחח 5.משקה אהוב? תפוזים\ כמעט כל סוג של תה
6.מאכל אהוב? מרקים<>לא משנה איזה... 7.פרח אהוב? ירוקת החמור זה פשוט צמח מאגניב!!או הפרחים שיש לנו בגינה ואני לא יודעת איך קוראים להם חחח 8.ספר אהוב? ממ..טוב 100 שירים לילדים...מה זה ספר טוב!
חחחח 9.סרט אהוב? שודדי הקריאבים\ הר ברוקבק(אוי כ"כ בכיתי בסרט הזה חחח) 10.סדרה אהובה? האוס 11.מספר מזל? מממ...? חחח 12.שאלה טפשית שאת/ה רוצה לשתף? איך קראו לשיר שהיה בפרסומת למטאליק בלוז (הסרט...)???? 13.בדיחה שאת/ה רוצה לשתף? אין לי כוח 14.שיר היום שלך? ממ דווקא היום...אין אחד מיוחד
15.תמונת היום שלך? >>> 16.אייקון אהוב?
,
17.אייקון שנוא?
18.מאכל אהוב? זה אותה שאלה כמו 6... 19.מאכל שנוא? מוסקה, דגים או כל מה שבא מהים 20.בן אדם אהוב? ... 21.בן אדם שנוא? ?! 22.בן אדם יקר? מי שאני אוהבת 23.בן אדם חרא?מרלין מנסון?! אוף אני לא זוכרת איך קוראים לו...X לא משנה 24.יצפאן או גיא פינס? היי גיא 25.טלנובלה בע"מ או השיר שלנו? טב"ע. 26.אקזיט או הדוגמניות? הדוגמניות. 27.סרטים מצוירים או דרמות? דרמות. 28.צבע אהוב? שחור , ירוק 29.צבע שנוא? ירוק בית חולים או דברים יותר מדי זוהרים חיחי 30.מה צבע השער שלך? חום, צבוע לאדום (למרות שזה ממש התבהר מהשמש או משו כזה אז עכשיו הוא מאגניב...חיחי) 31.מה צבע העינים שלך? ירוק 32.זמר אהוב? morrissey 33.זמרת אהובה?... 34.פורום אהוב? טלי שרון 35.פורום שנוא? אין. 36.אתר אהוב? ישראבלוג חיחי 37.כמה אחים יש לך? שני אחים קטנים 38.יש לך חבר/ה? לא כרגע. 39.אתה אוהב לצייר? מאוד 40.שתייה אהובה? לא הייתה כבר את השאלה הזו?!?!?! 41.שתייה שנואה? מיץ ענבים מוגז איכככככ 42.ירק אהוב? בטטה 43.ירק שנוא? אין ירק שאני שונאת יש ירקות שאני מעדיפה לא לאכול חחח 44.איזה מפורסם/מפורסמים אתה אוהב? אין לי כוח (אני חולה תירוץ מספיק טוב..חיחי) 45.מהו השיר האהוב עלייך? Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me-the smiths אעע איזו להקה 46.מיהו הזמר האהוב עלייך? שוב? 47.מיהי הזמרת האהובה עלייך? ... 48.מיהי הלהקה האהובה עלייך? the smiths\ths shins\red hot chili peppers 49.מהי התוכנית האהובה עלייך?האוס 50.כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום? האממ לא יודעת חחח 51.מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה? מחשב עם מוזיקה...חיחי 52.מהו הספר הכי אהוב עלייך? די לשאול את אותן השאלות=\ 53.מהי השפה האהובה עלייך? אנגלית, וגרמנית זו שפה מאגניבה 54.מהי הארץ האהובה עלייך? אנגליה או ישראל 55.מהי עיר האהובה עלייך? ת"א או חיפה 56.מהו הסרט הכי אהוב עלייך?הנ"ל 57.מהו הצבע המועדף עלייך? הנ"ל 58.מה הכי כייף לך לעשות בשעות הפנאי? תלוי 59.מה הכי מעצבן אותך ? להיות חולה 60.מה הכי מצחיק אותך? חברים 61.מהי השתייה האהובה עלייך? הנ"ל 62.מהו המקום בילוי האהוב עלייך? אין עדיפות 63.מהי החנות האהובה עלייך? מממ... 64.מהי החברה והמכשיר הסלולארי המועדף עלייך ? 65.מהו הערוץ טלוויזיה המועדף עלייך ?הוט 3 66.מי הוא השחקן המועדף עלייך? hugh laurie הנסגד 67.מי השחקנית המועדפת עלייך? לא יודעת 68.מהו כלי הנגינה האהוב עלייך?תופים 69.ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? אני קורט קוביין באנגליה חחחח 70.אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אנגליה 71.מהו החפץ הכי חשוב לך? המחשב 72.מה הדבר שאת הכי רוצה לקבל? כסף 73.מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת\\ה קמ/ה בבוקר? מסדרת את התיק חח 74.מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? רואה טלוויזיה 75.מה התחביבים שלך?אני עצלנית!!אין לי כוח לכתוב 76.את מי היית לוקח/ת לאי בודד? הרבה אנשים חיחי 77.כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מצלמה,בגדים,פלאפון,בגדים, 78.כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 79.שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכיר/ה אותו אילולא חבר? המון. 80.ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס! 81.בזבזנ/ית או חסכנ/ית? תלוי של מי הכסף 82.מלפפון או עגבניה? עגבניה 83.קור או חום? לא משנה בשניהם אני אהיה חולה=\ 84.לישון או לקום? לישון. 85.חוף או הרים? הרים 86.קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 87.תות או בננה? תות. 88.חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 89.שיר שגורם לך לצחוק? מיסטורי, קיקינג דה אס(אין לי כוח לאנגלית) 90.שיר שגורם לך לבכות? לא יודעת כל מיני 91.גלידה- בכוס או בוופל? כוס. 92.שקיעה או זריחה? שקיעה. 93.זמר/ת? הנ"ל 94.סדרה מעודפת? 95.מקצוע אהוב? היסטוריה ואומנות!!אמנות אמנות אמנות 96.מקצוע שנוא? השאר.יהדות..אין לי בעיה ללמוד תנ"ך אבל זה פשוט..אעעעוגם המורה יוו איזה אידיוט 97.מקום בעולם? 98.המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול? כל מה שבא מהים 99.געגוע? ... 100.פחד? 101.משאלה? בלב 102.תכונה טובה?זורמת 103.תכונה רעה? לא החלטית בכלל 104.חולשה? בנים מוזנחים עם מבט בריטי 105.אובססיות? שוקולד 106.פאדיחה? יותר מידי. 107.רוצה להיות שתיהיה גדול/ה? ...לא ידוע... 108.גובה? 1.64 או 65 109.מידת נעליים? 37 110.יש לך פירסינג? לא 111.יש לך קעקועים? יהיו 112.בעד/נגד סמים? נגד. 113.בעד/נגדסיגריות? נגד. 114.בעד/נגד אלכוהול? בעד 115.בעד/נגד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול? נגד. 116.בעד/נגד יחסים בין הומואים/לסביות? אין לי בעיה עם זה 117.בעד/נגד מערכת יחסים ממרחקים? נגד. 118.בעד/נגד מערכת יחסים וירטואלית? נגד. 119.חצאית או מכנס? מכנס. 120.טייץ או ג'ינס? ג'ינס. 121.גופיה או חולצה עם שרוול? שרוול. 122.סנדל או מגף? סנדל 123.כפכף או סנדל? כפכף. 124.נעל ספורט או מגף? ספורט. 125.בגדי קיץ או בגדי חורף? ממ משו באמצע חיחי 126.עדיף שיהיה נוח או יפה? גם יפה וגם נוח