היום ב
אנשים

עונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

1.שם? ירדן
2.כינוי? ירדני[
],שמש[נו אני בלונדינית מה אתם רוצים
]
3.תאריך לידה? 23.5
4.חיה אהובה? כלבים
5.משקה אהוב? דיאט קולה
6.מאכל אהוב? פיצה
7.פרח אהוב? שו?
8.ספר אהוב? כל שלושת הספרים של ליאת רוטנר...
9.סרט אהוב? קליק,משתגעים על מרי
10.סדרה אהובה? חברים
האלופה
11.מספר מזל? אין...לא ממש מאמינה בזה
12.שאלה טפשית שאת/ה רוצה לשתף? אומרים שאני אינני אני אז מי אני בכלל?
13.בדיחה שאת/ה רוצה לשתף? אין
14.שיר היום שלך? מוכרת לי מפעם-דין דין אביב
15.תמונת היום שלך?
16.אייקון אהוב?
17.אייקון שנוא?
.איקון כל כך מעאפן.
18.מאכל אהוב? שאלת כבר
19.מאכל שנוא? פטריות
20.בן אדם אהוב? זה משנה השם?
21.בן אדם שנוא? יש כמה
22.בן אדם יקר? סתם אחד.שלמרות שהוא אמר לי משהו מגעיל,אני עדיין אוהבת אותו והוא עדיין יקר לי
23.בן אדם חרא?
24.יצפאן או גיא פינס? גיא פינס
25.טלנובלה בע"מ או השיר שלנו? טב"ע
26.אקזיט או הדוגמניות? אקזיט
27.סרטים מצוירים או דרמות? דרמות
28.צבע אהוב? טורקיז
29.צבע שנוא? כתום\ירוק
30.מה צבע השער שלך? בלונדיני
31.מה צבע העינים שלך? כחול
32.זמר אהוב? אמינם
33.זמרת אהובה? מירי מסיקה
34.פורום אהוב? יש הרבה
35.פורום שנוא? נינט טייב.בעעעע.
36.אתר אהוב? תפוז
ישרא-בלוג
37.כמה אחים יש לך? 2 אחים ואחות
38.יש לך חבר/ה? כן
39.אתה אוהב לצייר? לא
40.שתייה אהובה? דיאט קולה
41.שתייה שנואה? פאנטה
42.ירק אהוב? עגבנייה
43.ירק שנוא? אבוקדו זה ירק?
44.איזה מפורסם/מפורסמים אתה אוהב? תמיר בוסקילה
עפר שכטר,מירי מסיקה וכו'
45.מהו השיר האהוב עלייך? שיר בעיפרון-בית הבובות,מיליון כוכבים-עמית פרקש
46.מיהו הזמר האהוב עלייך? שאלת כבר
47.מיהי הזמרת האהובה עלייך? גם שאלת
48.מיהי הלהקה האהובה עלייך? בית הבובות,KORN,הדורבנים
49.מהי התוכנית האהובה עלייך? שאלת כבר!!!111
50.כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום? הרבה
51.מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה? מחשב.אפשר לראות בו טלוויזיה ולשמוע בו מוזיקה.
52.מהו הספר הכי אהוב עלייך? שאלת כבר
53.מהי השפה האהובה עלייך? אנגלית
54.מהי הארץ האהובה עלייך? ישראל
55.מהי עיר האהובה עלייך? חיפה
56.מהו הסרט הכי אהוב עלייך? שאלת כבר
57.מהו הצבע המועדף עלייך? שאלת כבר
58.מה הכי כייף לך לעשות בשעות הפנאי? להיות במחשב,לשמוע מוזיקה
59.מה הכי מעצבן אותך ? שקרנים
60.מה הכי מצחיק אותך? סטנדפיסטים.
61.מהי השתייה האהובה עלייך? שאלת כבר
62.מהו המקום בילוי האהוב עלייך? מרכז הכרמל[
]
63.מהי החנות האהובה עלייך? דיזל.לא.אני לא מליינית.תפסיקו לחפור לי עם זה
64.מהי החברה והמכשיר הסלולארי המועדף עלייך ? פלאפון.למרות שאני באורנג'.
65.מהו הערוץ טלוויזיה המועדף עלייך ? הוט3
66.מי הוא השחקן המועדף עלייך? תמיר בוסקילה
67.מי השחקנית המועדפת עלייך? ורד פלדמן,מירי מסיקה
68.מהו כלי הנגינה האהוב עלייך? גיטרה
69.ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? לבד.בחדר שלי.
70.אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב.ניו יורק.
71.מהו החפץ הכי חשוב לך? הפלאפון
72.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? חופש מבית ספר
73.מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת\\ה קמ/ה בבוקר? פותחת את העיניים.
74.מה הדבר

../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

99.געגוע? עזבו.
100.פחד? גותים.
101.משאלה? אין.כבר אין.
102.תכונה טובה? יש בכלל?
103.תכונה רעה? לא יודעת
104.חולשה?
105.אובססיות?
106.פאדיחה?
אין לי פאדיחות
107.רוצה להיות שתיהיה גדול/ה? שחקנית
108.גובה? 1.62
109.מידת נעליים? 39-40
110.יש לך פירסינג? לא.אבל עוד מעט יהיה בפופיק.
111.יש לך קעקועים?
112.בעד/נגד סמים? נגד
113.בעד/נגדסיגריות? נגד
114.בעד/נגד אלכוהול? נגד
115.בעד/נגד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול? נגד
116.בעד/נגד יחסים בין הומואים/לסביות? בעד
117.בעד/נגד מערכת יחסים ממרחקים? בעד
118.בעד/נגד מערכת יחסים וירטואלית? בעד
119.חצאית או מכנס? מכנס
120.טייץ או ג'ינס? ג'ינס
121.גופיה או חולצה עם שרוול? גופייה
122.סנדל או מגף? מגף
123.כפכף או סנדל? כפכף
124.נעל ספורט או מגף? נעלי ספורט
125.בגדי קיץ או בגדי חורף? קיץ
126.עדיף שיהיה נוח או יפה? יפה

SummerNightCity

New member
כי מלא זמן לא עניתי :)

4.חיה אהובה? עזבו אותי 5.משקה אהוב? קפה 6.מאכל אהוב? סנדביץ' (רואים אפילו לא השתנתי חח ) 7.פרח אהוב? מה לי ולזה 8.ספר אהוב? מה לי ולזה 9.סרט אהוב? ריקוד צמוד 10.סדרה אהובה? ממממממ
! 11.מספר מזל? חחח 12.שאלה טפשית שאת/ה רוצה לשתף? מה לי ולשעה?
13.בדיחה שאת/ה רוצה לשתף? חחחחח (נו גם "חחח" מצחיק אותי!) 14.שיר היום שלך? רייד ויט מי של נלי, יש אחר אבל הבעיה שאני לא יודעת איך קוראים לו
15.תמונת היום שלך? אווו את זה אני אדע מחר 16.אייקון אהוב? 17.אייקון שנוא?
ו
18.מאכל אהוב? היה נו 19.מאכל שנוא? הרבה 20.בן אדם אהוב? המון 21.בן אדם שנוא? אחד 22.בן אדם יקר? המון 23.בן אדם חרא? בשפע 24.יצפאן או גיא פינס? 25.טלנובלה בע"מ או השיר שלנו? 26.אקזיט או הדוגמניות? 27.סרטים מצוירים או דרמות? דרמות 28.צבע אהוב? ירוק 29.צבע שנוא? כל הצבעים מושלמים 30.מה צבע השער שלך? חום 31.מה צבע העינים שלך? חום ירוק 32.זמר אהוב? שון פול? 33.זמרת אהובה? מריה קארי, שאקירה 34.פורום אהוב? מממממממממ
35.פורום שנוא? 36.אתר אהוב? סוד 37.כמה אחים יש לך? 2 38.יש לך חבר/ה? לא
חופשי זה לגמרי לבדדדד 39.אתה אוהב לצייר? לא 40.שתייה אהובה? וודקהרדבול חחחחח סתם, נו כתבתי קפה, אז עכשיו מיץ מנגו 41.שתייה שנואה? מלאאא 42.ירק אהוב? מלפפון חמוץ 43.ירק שנוא? מלא 44.איזה מפורסם/מפורסמים אתה אוהב? שון פולי 45.מהו השיר האהוב עלייך? יותר מדי 46.מיהו הזמר האהוב עלייך? שון פולי 47.מיהי הזמרת האהובה עלייך? שאקי 48.מיהי הלהקה האהובה עלייך? 49.מהי התוכנית האהובה עלייך?
לא יודעת
50.כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום? תלוי.. אני יכולה גם לא לצפות 51.מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה? מוזיקה!!!!! 52.מהו הספר הכי אהוב עלייך? מה לי ולזה! 53.מהי השפה האהובה עלייך? אנגלית 54.מהי הארץ האהובה עלייך? שוויץ 55.מהי עיר האהובה עלייך? אמסטרדם 56.מהו הסרט הכי אהוב עלייך? נווו ממחזרים 57.מהו הצבע המועדף עלייך? 58.מה הכי כייף לך לעשות בשעות הפנאי? לישון, מה שחסר 59.מה הכי מעצבן אותך ? אנשים עצבנים 60.מה הכי מצחיק אותך? אנשים עצבנים 61.מהי השתייה האהובה עלייך? דיי לשאול את זה 62.מהו המקום בילוי האהוב עלייך? יותר מדי
63.מהי החנות האהובה עלייך? זארה 64.מהי החברה והמכשיר הסלולארי המועדף עלייך ? פלא, סמסונג 65.מהו הערוץ טלוויזיה המועדף עלייך ? 3, 12,13, 94 66.מי הוא השחקן המועדף עלייך? יו ג'קמן 67.מי השחקנית המועדפת עלייך? ג'וליה סטיילס 68.מהו כלי הנגינה האהוב עלייך? מה לי ולזה 69.ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם השמיכה והכרית במיטה
70.אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מיאמי 71.מהו החפץ הכי חשוב לך? אין אחד ספציפי 72.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? קנון מקצועית 73.מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת\\ה קמ/ה בבוקר? מתקלחת 74.מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? לא זוכרת רוב הפעמים 75.מה התחביבים שלך? המון חחח 76.את מי היית לוקח/ת לאי בודד? מצלמה, חבר ודיג'יי טוב 77.כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מפתחות ופלא 78.כמה אחים ואחיות יש לך? די למיחזור כוסאמק 79.שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכיר/ה אותו אילולא חבר? יש בי את כל הכח ללהלהלהלה 80.ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 81.בזבזנ/ית או חסכנ/ית? שניהפ 82.מלפפון או עגבניה? שניהם 83.קור או חום? שניהם 84.לישון או לקום? שניהם 85.חוף או הרים? שניהם נו 86.קרמבו- וניל או שוקו? איכס 87.תות או בננה? תות 88.חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 89.שיר שגורם לך לצחוק? איי לייק ביג באטס אנד איי קאן נוט ליי! 90.שיר שגורם לך לבכות? 91.גלידה- בכוס או בוופל? כוס חח 92.שקיעה או זריחה? שקיעה 93.זמר/ת? 94.סדרה מעודפת? טוב די לשאול 95.מקצוע אהוב? 96.מקצוע שנוא? 97.מקום בעולם? 98.המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול? 99.געגוע? א' 100.פחד? 101.משאלה? א' 102.תכונה טובה? חחחחחחחח 103.תכונה רעה? עזבו 104.חולשה? יותר מדי דברים 105.אובססיות? אין 106.פאדיחה? יותר מדי 107.רוצה להיות שתיהיה גדול/ה? 108.גובה? 1.65 כזה 109.מידת נעליים? 39 110.יש לך פירסינג? לא 111.יש לך קעקועים? לא 112.בעד/נגד סמים? נגד! 113.בעד/נגדסיגריות? לא בעד לא נגד 114.בעד/נגד אלכוהול? בעדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד 115.בעד/נגד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול? לא נגד לא בעד 116.בעד/נגד יחסים בין הומואים/לסביות? נגד אבל שיעשו מה שבא להם 117.בעד/נגד מערכת יחסים ממרחקים? נגד 118.בעד/נגד מערכת יחסים וירטואלית? נגד 119.חצאית או מכנס? מכנס 120.טייץ או ג'ינס? ג'ינס 121.גופיה או חולצה עם שרוול? גופיההה 122.סנדל או מגף? מגף 123.כפכף או סנדל? כפכף 124.נעל ספורט או מגף? ספורטט 125.בגדי קיץ או בגדי חורף? קיץץץץ 126.עדיף שיהיה נוח או יפה? יפה

אני

1.שם? עדי 2.כינוי? עליסה 3.תאריך לידה? 24.12.88 4.חיה אהובה? כלב, סוס 5.משקה אהוב? פעם היה מים, עכשיו נסטי 6.מאכל אהוב? אמ אמ אמ... מקרוני ופשטידת ברוקולי 7.פרח אהוב? ורד 8.ספר אהוב? התפסן בשדה השיפון והאלכמאי 9.סרט אהוב? יורו טריפ, אחי איפה האוטו שלי? 10.סדרה אהובה? סיינפלד, חברים 11.מספר מזל? 3 12.שאלה טפשית שאת/ה רוצה לשתף? אין לי 13.בדיחה שאת/ה רוצה לשתף? אין לי 14.שיר היום שלך? אממ היום.. קום טוגז'ר של הביטלס.. מאתמול הוא נדבק לי לראש 15.תמונת היום שלך? תמונת היום-> 16.אייקון אהוב?
17.אייקון שנוא?
18.מאכל אהוב? היה כבר 19.מאכל שנוא? אין.. 20.בן אדם אהוב? אני 21.בן אדם שנוא? 22.בן אדם יקר? אני 23.בן אדם חרא? 24.יצפאן או גיא פינס? פינס 25.טלנובלה בע"מ או השיר שלנו? טלנובלה בע"מ 26.אקזיט או הדוגמניות? הדוגמניות 27.סרטים מצוירים או דרמות? מצויירים 28.צבע אהוב? אפור, ירוק 29.צבע שנוא? כתום 30.מה צבע השער שלך? חום 31.מה צבע העינים שלך? חום 32.זמר אהוב? סטיבן ווילסון 33.זמרת אהובה? בזמן האחרון ג'ניס ג'ופלין 34.פורום אהוב? אופנה 35.פורום שנוא? מתלבטת... 36.אתר אהוב? יש כמה 37.כמה אחים יש לך? 2 38.יש לך חבר/ה? לא 39.אתה אוהב לצייר? כן אני במקרה ציירת... 40.שתייה אהובה? היה כבר... 41.שתייה שנואה? קולה! יאקקק 42.ירק אהוב? ברוקולי 43.ירק שנוא? אין 44.איזה מפורסם/מפורסמים אתה אוהב? סטיבן ווילסון 45.מהו השיר האהוב עלייך? הי יו של הפלויד 46.מיהו הזמר האהוב עלייך? היה כבררר 47.מיהי הזמרת האהובה עלייך? היה כבררר 48.מיהי הלהקה האהובה עלייך? הפלויד, פורקיופיין ויש עוד 49.מהי התוכנית האהובה עלייך? היה כברר 50.כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום? שעה-שעתיים 51.מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה? מוזיקה 52.מהו הספר הכי אהוב עלייך? היה 53.מהי השפה האהובה עלייך? אנגלית 54.מהי הארץ האהובה עלייך? אנגליה, שוויץ 55.מהי עיר האהובה עלייך? לונדון, תל אביב 56.מהו הסרט הכי אהוב עלייך? היה 57.מהו הצבע המועדף עלייך? היה 58.מה הכי כייף לך לעשות בשעות הפנאי? ללכת לטייל 59.מה הכי מעצבן אותך ? שחוזרים על שאלות!!! 60.מה הכי מצחיק אותך? קטעים מצחיקים 61.מהי השתייה האהובה עלייך? פעם שלישית!!?!?!? 62.מהו המקום בילוי האהוב עלייך? זאפה 63.מהי החנות האהובה עלייך? זארה 64.מהי החברה והמכשיר הסלולארי המועדף עלייך ? כולם שקרנים ויקרנים 65.מהו הערוץ טלוויזיה המועדף עלייך ? ביפ 66.מי הוא השחקן המועדף עלייך? ג'רי סיינפלד 67.מי השחקנית המועדפת עלייך? ג'ניפר אניסטון 68.מהו כלי הנגינה האהוב עלייך? פסנתר 69.ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? להיות עם חברות בהופעה 70.אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אנגליה ככה, אני אוהבת מקומות כאלה 71.מהו החפץ הכי חשוב לך? מחברת השירים שלי והמכחול 72.מה הדבר שאת/ה הכי רוצה לקבל? את האלבום רקורדינגס של פורקיופיין טרי 73.מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ברגע שאת\\ה קמ/ה בבוקר? בודקת מה השעה/ שוטפת פנים 74.מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מחשב 75.מה התחביבים שלך? לצייר, לכתוב 76.את מי היית לוקח/ת לאי בודד? מישהו שלא נמאס ממנו 77.כשאת/ה נוסע/ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח/י בבית? מכברת שירים, כסף, קצת אוכל, מברשת שיניים, מצלמה 78.כמה אחים ואחיות יש לך? היה את זההההההההה 79.שיר שאת/ה אוהב/ת היום, אבל לא היית מכיר/ה אותו אילולא חבר? לא זכור לי 80.ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 81.בזבזנ/ית או חסכנ/ית? בזבזנית 82.מלפפון או עגבניה? מלפפון 83.קור או חום? קור! 84.לישון או לקום? לקום 85.חוף או הרים? הרים 86.קרמבו- וניל או שוקו? וניל 87.תות או בננה? תות 88.חולצה מכופתרת או רגילה? מכופתרת 89.שיר שגורם לך לצחוק? אין 90.שיר שגורם לך לבכות? הי יו 91.גלידה- בכוס או בוופל? וופל 92.שקיעה או זריחה? זריחה 93.זמר/ת? היה! 94.סדרה מעודפת? היהה 95.מקצוע אהוב? כימיה 96.מקצוע שנוא? תנ"ך אבל אין לי כבר! יש! 97.מקום בעולם? אירופה 98.המאכל שאת/ה שונא/ת ובחיים לא תסכימ/י לאכול? אין 99.געגוע? יש הרבה 100.פחד? חושך 101.משאלה? שלום 102.תכונה טובה? אכפתיות 103.תכונה רעה? עצלנות 104.חולשה? 105.אובססיות? 106.פאדיחה? 107.רוצה להיות שתיהיה גדול/ה? משוררת 108.גובה? מטר 60 109.מידת נעליים? 37 110.יש לך פירסינג? לא 111.יש לך קעקועים? לא 112.בעד/נגד סמים? בעד עד גבול הטעם הטוב 113.בעד/נגדסיגריות? בעד 114.בעד/נגד אלכוהול? בעד אלכוהול, אבל לא בעד להישחף יותר מידי ולהשתכר יותר מידי 115.בעד/נגד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול? ממש לא! 116.בעד/נגד יחסים בין הומואים/לסביות? בעד 117.בעד/נגד מערכת יחסים ממרחקים? בעד 118.בעד/נגד מערכת יחסים וירטואלית? בעד 119.חצאית או מכנס? חצאית 120.טייץ או ג'ינס? ג'ינס 121.גופיה או חולצה עם שרוול? גופיה 122.סנדל או מגף? מגף 123.כפכף או סנדל? כפכף 124.נעל ספורט או מגף? מגף 125.בגדי קיץ או בגדי חורף? חורףףף 126.עדיף שיהיה נוח או יפה? שניהם

0DanDuSH0

New member
עונה../images/Emo9.gif

כי היום מתחשק לי שאלון ארוך
שם? דניאל
כינוי? דנדי, דנדנוש =] ואם אתם מתכוונים בתפוז אז 0DanDuSH0 תאריך לידה?חסוי
חיה אהובה? דולפינים וכלבים
משקה אהוב? לימונענע
מאכל אהוב? סושי
פסטות
וג'חנונים
פרח אהוב? ורד ספר אהוב? האמ.. "חברות" של אסתר שטרייט ורצל
סרט אהוב? כל סדרת אינדיאנה ג'ונס
ספיידרמן 2 ו-זוג משמיים
סדרה אהובה? המ, החיים הפשוטים
מספר מזל? אין
שאלה טפשית שאת רוצה לשתף? כן
למה המומינים הולכים ערומים אבל שהם בים הם לובשים בגד ים
בדיחה שאת רוצה לשתף? המ, עזבו עדיף שלא.
שיר היום שלך? London bridge
תמונת היום שלך? אין אייקון אהוב?
החמוד הזה! אייקון שנוא?
מאכל אהוב? שאלתם כבר
בן אדם יקר? המשפחה שלי
בן אדם חרא? המורות|שפם יצפאן או גיא פינס? יש לי YES, אבל אם כבר אז גיא
טלנובלה בע"מ או השיר שלנו? לא זה ולא זה
אקזיט או הדוגמניות? הדוגמניות
סרטים מצוירים או דרמות? סרטים מצוירים
צבע אהוב? כתום
צבע שנוא? אין
מה צבע השער שלך? שטני
מה צבע העינים שלך? כחול-ירוק
זמר אהוב? אין זמרת אהובה? ביונסה
פורום אהוב? אוהבת את כולם
פורום שנוא? לא יודעת
אתר אהוב? אין אתר מסוים. כמה אחים יש לך? 2
קטנים ומעצבנים
יש לך חבר? לא
את אוהבת לצייר? קצת
שתייה אהובה? יענו משקה, כבר שאלתם
שתייה שנואה? המ, אולי פאנטה ענבים ירק אהוב? גמבה
ירק שנוא? בצל איזה מפורסם/מפורסמים את אוהבת? אין יותר מידי
מהו השיר האהוב עלייך? אוך, יש כל כך הרבה שירים שאני אוהבת
מיהו הזמר האהוב עלייך? תגידו, זאת רק אני או שיש פה דז'ה וו
מיהי הזמרת האהובה עלייך? ביונסה (שוב) מיהי הלהקה האהובה עלייך? אוונסנס וה-PCD
מהי התוכנית האהובה עלייך? נופ, שאלתם גם את זה
כמה זמן בערך אתה צופה בטלויזיה ביום? שעה או שעתיים מה עדיף? מחשב/טלויזיה/מוזיקה? כולם טובים לי
מהו הספר הכי אהוב עלייך? שאלתם כבר
מהי השפה האהובה עלייך? אין כמו עברית
מהי הארץ האהובה עלייך? אני מתה לטוס לארה"ב
ואני דיי אוהבת את צרפת. מהי עיר האהובה עלייך? המ, רעננה
שיהיה
מהו הסרט הכי אהוב עלייך? שאלתם כבר
צבע? שאלתם כבר
מה הכי כייף לך לעשות בשעות הפנאי? להיפגש עם החבר'ה =] מה הכי מעצבן אותך ? שמאחרים
מה הכי מצחיק אותך? הרבה דברים
מהי השתייה האהובה עלייך? שאלתם כבר
מהו המקום בילוי האהוב עלייך? קולנוע מהי החנות האהובה עלייך? קרביץ חח
מהי החברה והמכשיר הסלולארי המועדף עלייך ? nokia מהו הערוץ טלוויזיה המועדף עלייך ? שאלתם כבר
מי הוא השחקן המועדף עלייך? אין מי השחקנית המועדפת עלייך? ג'סיקה אלבה :) מהו כלי הנגינה האהוב עלייך? גיטרה\פסנתר
ברגע זה ממש, עם מי את רוצה להיות ואיפה? רוצה להיות באי אקזוטי עם מישהו חמוד
אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב
מהו החפץ הכי חשוב לך? רוב הדברים שלי חשובים לי
מה הדבר שאת הכי רוצה לקבל? חיבוק
מה הדבר הראשון שאת עושה ברגע שאת קמה בבוקר? לוקחת כדור
מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת הולכת לישון? רואה טלוויזיה מה התחביבים שלך? לרקוד, לשחק טניס וסתם לצחוק כל היום
את מי היית לוקחת לאי בודד? משפחה וחברים
כשאת נוסעת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכחי בבית? שמפו, מברשת שיניים, מסרק
כמה אחים ואחיות יש לך? לייק, שאלתם כבר
שיר שאת אוהבת היום, אבל לא היית מכירה אותו אילולא חבר? יש כמה..
ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס בזבזנית או חסכנית? איפשהו באמצע מלפפון או עגבניה? מלפפון קור או חום? לא יודעת לישון או לקום? לישון
ברור
חוף או הרים? חוף
קרמבו- וניל או שוקו? אין כמו וניל
תות או בננה? זאת החלטה קשה מידי
חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה|שקית| שיר שגורם לך לצחוק? ברבי-גירל בגרמנית
שיר שגורם לך לבכות? הממ.. אין. גלידה- בכוס או בוופל? וופל
שקיעה או זריחה? גם וגם אם אפשר
זמר/ת? שאלתם כבר
סדרה מעודפת? שאלתם כבר
מקצוע אהוב? ערבית
מקצוע שנוא? מתמטיקה
מקום בעולם? שאלתם כבר
שאלתם כבר
המאכל שאת שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול? חילזון|חילזון| געגוע? כרגע לא עולה לי. פחד? שאדם קרוב ילך רחוק
משאלה? רק בריאות
תכונה טובה? חוש הומור בריא תכונה רעה? דייקנית מידי(?) חולשה? לרקדנים
או לכל בנאדם שנראה טוב
אובססיות? שטיפת ידיים. אל תשאלו. פאדיחה? היו כל כך הרבה בחיים שלי. רוצה להיות שתיהיה גדולה? טניסאית או רקדנית גובה? 1.65 בערך מידת נעליים? 40 יש לך פירסינג? רק באוזניים יש לך קעקועים? לא בעד/נגד סמים? נגד
בעד/נגד סיגריות? גם נגד
בעד/נגד אלכוהול? אלכוהול זה בסדר במידה
בעד/נגד נהיגה אחרי שתיית אלכוהול? מאוד נגד בעד/נגד יחסים בין הומואים/לסביות? לא בעד אבל גם לא נגד =] בעד/נגד מערכת יחסים ממרחקים? אף פעם לא הייתה לי כזאת, אז לא יודעת.
בעד/נגד מערכת יחסים וירטואלית? לא ממש בעד אבל גם לא ממש נג

Fergie7

New member
../images/Emo187.gifנוטשת../images/Emo113.gif

לשבוע. >< יש לי מבחנים וכל הפאק הזה.. ובשלישי עד שבת באילת.
אוהבת אתכם, פורום יקר שלי

למעלה