היום ב-
אנשים

עונה

טסת פעם לחו"ל? כן אם כן לאיזה ארצות? בלגיה, הולנד, אנגליה, צרפת, ארה"ב באיזה ארץ הכי נהנת? ארה"ב! לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? אממ.. קנדה לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? לארה"ב, שנה שעברה יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? כן אם כן באיזה ארצות, בערך? בארה"ב

O0NoNi0O

New member
עונה...

טסת פעם לחו"ל?כן.. אם כן לאיזה ארצות?אנגליה,טורקיה(2),יוון,הולנד,סיני באיזה ארץ הכי נהנת?בכולם לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס?הודו,אירלנד,גרמניה,אנגליה ועוד מלא אין מקוםLOL לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי?טורקיה,שנה שעברה יש לכם קרובי משפחה בחו"ל?כן אם כן באיזה ארצות, בערך?אנגליה.=]

../images/Emo80.gif עונה.

נוו כן.. שמו את זה פה כבר מזמן אבל הייתי במחנה קיץ ובא לי לענות.. טסת פעם לחו"ל? כן. אם כן לאיזה ארצות? גרמניה,אוסטריה,שוויץ,צרפת,הולנד[כל זה שגרתי בשליחות בגרמניה] וארה"ב. באיזה ארץ הכי נהנת? ארה"ב. לאיזה ארץ שלא טסת, היית רוצה לטוס? אנגליה. לאיזה ארץ אחרונה טסתם אחרונה, ומתי? ארה"ב.. לפני שנתיים וחצי. יש לכם קרובי משפחה בחו"ל? יש רחוקי משפחה.. אם כן באיזה ארצות, בערך? ארגנטינה ורומניה.. אני חושבת שיש גם איזה רחוקי משפחה של סבתא שלי בארה"ב או משהו :\

למעלה