היום ב-
אנשים

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif אני משנה מידי פעם ..

אי אפשר להיות כל הזמן עם אותו שיר..

Blue Aura

New member
אבל זו קלי../images/Emo70.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo189.gif

randu

New member
"אין כלל מלאכים בשמיים

_________________________________________ להחזיק ת'ראש,מעל המים... אין בכלל מלאכים בשמיים..." איך הולכת השורה השנייה? ואני יודע שזה שיר עתיק,פשוט נזכרתי בו פתאום...

בJדJה

New member
חפש בשירונט יא דבע חחחחחח

"אני כאן איתך ממש בנתיים" משהו כזה לא? נו חפש בשירונט אה ורנייייייייי שלח לי מסרר שאתה פההה אני חייבת לדבר איתך[=

randu

New member
ואגב,

אני אוהב שאת קוראת לי רני!
זה נותן לי הרגשה כאילו את עפר שכטר ואני טלי שרון!
עדיף שזה יהיה ההפך!
אז בכלל-תקראו יל רני מעכשיו,אני אוהב את זה!

randu

New member
כן כפרעלייה:

בואו אני אספר לכם,ובעיקר לך דני משהו נחמד: מתחילת טב"ע אהבתי את טלי,מתתי עלייה,גססתי עלייה... ידידה טובה שלי כפרעלייה עשתה לי משהו מ-ד-ה-י-ם בקלמר, אם הייתי ידוע להתקין ת'מצלמה הייתי מצלם את הקלמר ומראה לכם! יום אחד לפני איזה חודשיים, היה ערב הורים-תלמידים-מורים בבצפר, עברו ילד ילד ושאלו אותו שאלות... זה הלך ככה: ש':"איך קוראים לך חמוד?" ת':"רן!" (ובלב:מה חמוד? מי מכיר אותך?) ש':"רן,מה אתה רוצה להיות כשתהייה גדול?" ת':"שחקן!" ש':"יש לך איזה שחקן או שחקנית שאתה מעריץ..?" ת':"בארור!!" ש':"אתם,תלמידים,יודעים את מי רן מעריץ?" ת':"הוא כל היום חופר לנו עם זה,איך לא נדע?" ש':"נו,אז את מי הוא מעריץ?" ת':"עפר שכטר וטלי שרון!!" כפרעלייהם!
בכל מקרה-אני אוהב רשמית את טלי ועפר!
תחשבו איזה זוג מושלם היה בשבילי כפירני!

למעלה